Switch to full style
Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
Odgovori

Papica bebe od 2mj.

21 lis 2013, 21:56

Netko u mojoj blizoj familiji (necu sada imenovat tko)...ima bebicu od 2mj.

od pocetka dojenje nije islo tj.mama nije htjela...naravno one price "nece,nemam mlijeka i sl"...

djete prihvatilo (moralo) flasicu...
ubrzo krenuli sa cajem i vodom (u velikim kolicinama)

sada unazad tjedan dana maleni odbija flasicu ...zna proc po cijeli dan da ju nece...

prijedlog da odvedu dijete doktoru bas i ne zele cut...

promjenili su vrstu AD maleni i dalje nece....savjet da probaju jos koju vrstu AD ne fermaju...

ali probali kravlje mlijeko (savjet "pametnih"baba)...mali navodno odusevljen...

ja ih molila da ne daju kravlje,ajde i oni nekako shvatili da to nije dobro...

ali sad dobili drugi "pametan savjet"da drobe apetit kekse...:-/

savjet o odlazak doktoru i kupovinu jos koju vrstu AD odbijaju...

danas kada sam vidla koje sve pizd****rade dijetetu a dijete i dalje nece da jede sam predlozila da ako vec hoce sto drugo stavit u mlijeko da stave rizine pahuljice...

jesam dobro pistupila?

neznam sto bi im pametno predlozila a da pislusaju?????...srecom ja sam samo dojila i nikada probleme imala...

a bebice mi uzasno zao...

Re: Papica bebe od 2mj.

22 lis 2013, 09:08

Bubsek, tu baš i ne možeš puno napraviti osim ovo što si ih upozorila, nažalost ne možeš odlučivati u njihovo ime. Nek se obrate pedijatru ako imaju poteškoća s hranjenjem i dijete ne dobiva na težini. Možeš im ponuditi literaturu, preporučiti izvore informacija na netu, preporučiti nek pozovu patronažnu sestru.

22 lis 2013, 10:41

Posto ocigledno vole slusati te savjete " od naroda" a ne strucne osobe i fakte, najbolje da i ti probas da im ispricas kako je ko fol neka tvoja frendica imala isti problem pa je probala drugu marku ad-a... Mozda tako poslusaju? :dunno

22 lis 2013, 12:42

ono što rade je jako opasno
zašto dijete odbija adaptirano ne bih znala, no mislim da bi morali pedijatru i možda kod gastro da se vidi ima li kakvih drugih problema
ne bi trebalo ni rižine koristiti već naći neko mlijeko koje hoće, čula sam da dosta djece dobro prihvati prehipp (to sam čula na neonatologiji kad sam bila s damjanom od sestara)

22 lis 2013, 12:45

mi smo imali problema sa AD, pa smo probali drugo i na kraju trece i tek je trece prihvatio i to Hipp bio combiotik pa probaj predloziti

22 lis 2013, 13:05

sto je najgore osoba je medicinske struke...:-/

sto se tice hippa-ona je cula da je "jako"stetno i pod razno gane zeli...

22 lis 2013, 13:08

Da, petit keksi su bolji. :ajme
A valjda ce ici na kontrolu sa bebom pa spomenuti prehranu pedijatru. :znoj mozda ih on spusti na zemlju.

22 lis 2013, 13:12

do kontrole jos 20dana...uh,uh...

ja joj kazem neka ode da bar vagnu dijete...a ona meni na to da ga ona vaze kuci sa sobom i da ne gubi na kilazi...

uh,uh...a doma nemoze precizno pogotovo ako vaze sebe i njega...

22 lis 2013, 13:16

kužim da ne želi hipp ali kravlje mlijeko nije odgovor
Odgovori