Sada je: 01 pro 2023, 09:14.
Moderator/ica: Hajdi
Ina66 je napisao/la:uvijek otraga i kad sam imala samo jednu.
lažem - s prvom se znalo dogoditi da bude na prednjem sjedalu jer otraga nismo imali pojaseve pa smo naknadno ugradili
i često odem sama s njih tri do mojih (OK, nije neka udaljenost - 35km u jednom smjeru), a ako najmlađa zaplače, nas tri zapjevamo pjesmicu za koju znamo da će ju umiriti
maslina je napisao/la:kada idete same na put s bebom jel stavite bebu na sjedalo suvozača(mislim u as) ili otraga u autu?
mare10 je napisao/la:Sjetila sam se ovih postova za blagdane kad smo bili kod mojih. Treba mišicu nahraniti a nema hranilice i tako ja pitam mamu kako ste vi hranile nas???U krilu
To mi je nezamislivo
:
sretna mama23 je napisao/la:joj,mm radi na terenu i svaki put kad on ode van mi se pakiramo za zagorje... moj bravić
ti pol toga ne stane-hranilica,kolica,veliki kofer i mali kofer+ torba s njegovim potrepštinama za put+ stajanje
igračke...joj,užas!!!svaki put mi se smuči kad vidim kofere u pripravnosti
sretna mama23 je napisao/la:do we have a choice?
nevenera je napisao/la:evo dakle moj popis: pa ću ga revidirati kad se vratim. imajte na umu da meni dosta toga nije palo na pamet samoj![]()
kućna apoteka- čepići, fiziološku, pumpicu za nos, lijekovi, toplomjer i slično
zdravstvena, najvažniji nalazi
omiljene igračke
za svaki dan po jednu garnituru robice (kompletno), i još par komada robice plus koje najviše koristi (bodi), skafander, dvije kapice,
kolica, navlaka za kišu za kolica, , dekica za kolica
AS
pelene i zaštitne gaćice
vreća za spavanje i spavaćice
duda i tješilica
plastična žličica (za ljekove)
vlažne maramice
papirnati ručnici
2 ručnika za bebe
posteljina
putni krevet
i još neposredno za njega
šeširići (za dojenje)
jastučići - perivi i jednokratni
laptop
cd za spavanje
knjiga bajki
marama
mislim da je to to... jel ima još nešto ili je nešto viška?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.