Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
Odgovori

Re: jantarna ogrlica (spojene teme)

31 srp 2012, 17:24

nevenera je napisao/la:možeš koliko hoćeš

:kiss
Piše na onome papiru da se to radi 1 put misecno, a meni to nekako premalo, s obzirom da bljucka, bali itd.

31 srp 2012, 18:09

ja sam to jednom tjedno
zbog povraćanja

10 kol 2012, 22:19

Jeli moguće da je ogrlica kontraproduktivna???

B je prvo nosila ogrlicu nekih 20 dana i stvarno mi je izgledala da super djeluje, jer nije skoro ništa balila. Pa sam joj je skinula i nisam stavljala 10 dana, bilo je sve ok, samo je balila opet dosta. I jučer i danas je ogrlica bila na njoj, a ona ajmeee 2 dana, plače, vrišti, grize prste ko luda, ne spava...kad zaspe po danu nemirna je, a po noći joj je nikad nisam ostavljala.

I sad nemam pojma dali da joj je stavim opet ili vidim kakva će sutra, prekosutra bit bez nje :dunno

10 kol 2012, 22:20

mislim da ne može bit kontraproduktivna. nego je možda tek sad krenula balit a to se možda poklopilo s skidanjem. stavi pa vidi nakon nekog vremena.

25 ruj 2012, 15:01

ja malo ranim, još nemamo zubiće al da se na vrime spremin :mrgreen
jel iko kupovao ogrlicu na ebayu?
naišla san na ovu (http://www.ebay.co.uk/itm/180885066381), čitan da je tamniji jantar bolji :dunno
pa me zanima jel to to, il ipak da tražin u ljekarni?

25 ruj 2012, 15:34

ovi nazubljeni znaju bit problem, urežu se. ali ureže se sve :ajme

26 ruj 2012, 19:22

Ian ima takvu nazubljenu ali ne ureze mu se. Istina je isto da su ti nazubljeni puno manj od tih na slici. Naravno udje mu pod vrat kad ima 3 podbratka :nesvist al mi ne izgleda da ga boli il sta. Ja sam sebi probala i :mrgreen i nisam nista osjecala,
Pitala sam to za tamni jantar i kaze mi teta u trgovini dragih kamenja da to nema nikakve veze. Nasa je mjesana, tamni i svijetli.

27 ruj 2012, 15:06

I mene zanima jel netko naručivao sa ebaya , razmišljam da li da kupim u apoteci ili na ebayu , al eto nekako me strah lažnjaka pa ako netko ima dobro iskustvo ili ime sellera bilo bi supač ;)

27 ruj 2012, 17:16

titirlica je napisao/la:I mene zanima jel netko naručivao sa ebaya , razmišljam da li da kupim u apoteci ili na ebayu , al eto nekako me strah lažnjaka pa ako netko ima dobro iskustvo ili ime sellera bilo bi supač ;)

Ako ti je vec svjedeno gdje ces je uzeti ja ti ipak preporucam da je uzmes u ljekarni. Mozda ces potositi kojih 20 kn vise al barem znas sto si kupila. Ja na vjerujem vise e-bayu :nesvist

07 svi 2013, 23:48

podižem temu jer me interesira ima li novosti vezano za jantarne ogrlice? :zub

:mah

08 svi 2013, 12:14

ne znam kojih novosti može biti :dunno
ima ih, mogu se kupiti u ljekarni i na nekim drugim mjestima
paziš da se nosi cijeli dan i da ima certifikat, pereš vodom i puniš na suncu
ja mogu reć da mi je s tinom bilo super, a s damjanom promašaj jer sam uzela na magnet pa je mogao skinuti.

08 svi 2013, 12:37

fala za savjet da obratim pažnju kako se zakopčava ogrlica da ne bih i ja kupila s magnetom ...

:D

08 svi 2013, 12:45

ja nisam ni skužila da je na magnet dok nisam došla doma
super je držalo do određene dobi

14 svi 2013, 13:33

Evo, mi je koristimo i uopce ne slinimo vise! Ne znam jel od ogrlice ali necemo ju skidat. :dunno

27 svi 2013, 15:22

Nama ce ubrzo tri mj. I vidim da vec bali i stavlja ruke u usta a i kad jede zna dudu vuci na desne. Sad jeli to priprema neznam al se mislim jeli rano pocet s ogrlicom vec sada.

27 svi 2013, 16:36

ja sam je uzela već s mjesec dana jer treba vremena da prodjeluje. dakle, uzmi je sad.
tinu sam je uzela s 3 mj a prvi su izašli s 8 mj
ovo je njima ta faza, oralna, sve u usta, ne mora bit zubići ali i mogu

28 svi 2013, 22:09

ja neznam sta bi rekla...
M je nosila ogrlicu mjesec dana, pa mjesec dana nije (nisam primjetila nikakvu promjenu sa i bez)
sjetim se prije tjedan dana ogrlice i stavim joj, kad ono- par dana poslje 2 zubica vani!!!!!
bezbolno.
sad joj stavljam svaki dan
sad neznam sta da mislim. ne slini nista vise ni manje nego obicno, jedino je malo vise razdrazljiva :dunno

29 svi 2013, 06:31

kad staviš, ne moraš skidati :dunno

29 svi 2013, 21:43

kak ne? skidam kod kupanja i prije spavanja :dada

29 svi 2013, 22:05

ja isto nikad ne skidam , kupamo se , spavamo ....sve sa ogrlicom . Ne vidim potrebu skidati :dunno

29 svi 2013, 22:07

mene strah :hahaha

jel se nece ispraznit ako se smoči? :shock

29 svi 2013, 22:09

:hahaha ma neće

30 svi 2013, 12:40

ja sam skidala kod kupanja. nisam skidala po noći - on spava 12h, tako da ispadne da onda 50% dana ne bi nosio

30 svi 2013, 13:58

i moja spava 10-11 sati, ali me brine da se nece nazuljat dok spava. ogrlica je dosta dugacka pa mislim da bi ju zuljalo po ledima

12 lip 2013, 09:46

Mi balimo već ima skoro mjesec dana i to dosta jako, a zadnje 2 noći užasno nemirno spava, budi se stalno, teška nervoza i trpa sve u usta i grize, dudu stavi na desni pa je grize...
Kupila sam ogrlicu u ljekarni, stavila sam je da se puni, znači tribalo bi nekih 1-2 sata biti na suncu? Nadam se da će djelovati i smanjiti bar nervozu noću

12 lip 2013, 12:12

Moj mali bali cudo,i desni su mu se zabjelili dosta,uz to je i grintav.
Nekad mu smeta dudica,a nije od gljivica.
Moguce da mu uskoro izadu zubici posto je jos mala beba za to?

12 lip 2013, 13:41

nama su izašli s 4,5 mj nekim već izađu s 3-4 mj.
moguće da slini zato, ali tko će znati

08 stu 2013, 13:26

Boze kad san ovo pisala..

Mali mi sad ima 7 mj i nije mu izasa jos nijedan zub :D
Odgovori