Bok svima. Nova sam na forumu i nisam se još ni predstavila. Mamica sam po drugi puta. Naš veliki dečko ima već 3 godine a curka 6 mjeseci. E, pa da ne duljim na ovom postu... idemo prijeći na stvar. Muku po grčevima sam sa sinom prošla skoro pa od prvog dana pa do nekih pola godine. Možete zamisliti moje oduševljenje kad M. nije imala grčeve. Barem ne u toj mjeri. Curice, tako barem kažu, imaju manje grčeve. No, evo sad, nakon 6 mjeseci eto nam muke. Odnosno, moram reći da je to već počelo prije mjesec dana. Počela se po noći buditi u grču i bolovima pa tako zna prditi (oprostite na izrazu) po sat vremena pa se tek onda smiri na cici. To sad već traje mjesec dana, a otkad sam počela uvoditi kašice, imam osjećaj da ju još više boli. Hoću u stvari reći, da je to recimo počelo od početka s onim klasičnim dojenačkim grčevima pa trajalo - to sam već prošla pa bi prihvatila muku i stisnula zube. Ali ovako.... nekako nisam sigurna što da radim. Pedijatra sam pitala kad sam sa sinom bila na pregledu za nešto drugo. Ona mi je rekao da nek probam s bananom jer sadrži kalija, a kalij kao oslobađa plinove - ????? prvi put čula tako nešto. No, probala, ali nekako nema neke pozitivne reakcije. Samo što se još više stisnula stolica od ionako tvrde stolice odtkad je počela papati kašice. Malička je na očigled zdravo, rumeno i napredno dijete, pa sad stvarno nisam pametna...

Dal da se brinem? Da čekam? Da probam s nečim, ali s čim??? Kad su počeli grčevi, nakon dva tjedna mi došla menga, pa sam mislila da je od toga. Međutim, nije prošlo ni kad je menga završila, znači i to mogu isključiti.... Ajde pliz, ima li netko pametan savjet?