Sada je: 17 tra 2026, 05:44.
Moderator/ica: Hajdi

baka mi ga radi i sto posto sam sigurna da nema ništa štetno u njemu,osim što stavi malo opet domaće lavandice al jako malo,a još koji put se tušnemo čistom vodicom.
Diami je napisao/la:Jel ima u mustellinom sapunu tih parabena? Ja vise nemam kutiju...

eli je napisao/la:ne znam jesam li u pravu, no to povremeno kupanje pa i sa šamponima sa nezdravim komponentama čini mi se manje opasno od redovitog mackanja bebe uljima ili mlijekom poslije kupanja.

sandram je napisao/la:Ta sto Eli spominje je Bioafrmina, super je.
Mlijeka i ulja poslije kupanja nikada nismo koristili, osim u jednom vrlo kratkom periodu kada se mladjoj curici koza perutala od suhoce, tada smo koristili bademovo ulje. Totalno nepotrebna kozmetika.

eli je napisao/la:da, normalna fina ulja su osnova, ali treba unutra dodati i masu kemije kako se ne bi razvile bakterije.

S kupkom isperem ostatke ručka iz kose, recimo
Nama to super praktično, istina, tuš šprica na sve strane, ali je kupaona a to joj je i namjena 

vesela beba je napisao/la:mi se kupamo jednom tjedno s home made sapunombaka mi ga radi i sto posto sam sigurna da nema ništa štetno u njemu,osim što stavi malo opet domaće lavandice al jako malo,a još koji put se tušnemo čistom vodicom.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.