Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
Tema je zaključana

Re: U čemu spavaju?

19 svi 2009, 14:46

Diami, i mi smo u potkrovlju, tako da su nam noći toooople. :roll:
Ovu noć sam ga stavila u bodiću ktatkih rukava i samo sam na njega navukla tanku vreću s dugim rukavima i nisam ga niti pokrivala.
Bio je topao cijelo vrijeme.
A kad ne ide u vreću, obučem mu body dugi rukav i donji dio pidžamice i pokrijem s tankom pamućnom dekicom koja ionako, kao i kod vas završi ispod njegovih nogica.

19 svi 2009, 17:21

Mi smo ovu noć spavali u peleni i pamučnoj piđamici dugih rukava sa stopicama, a pred jutro sam ga pokrila tanjom pamučnom dekicom. Mislim da ćemo tako i ovu, osim što možda ujutro neće biti potrebno pokrivanje. Trenutno mi je u stanu 27 stupnjeva, ujutro se ne spusti ni ispod 25...

19 svi 2009, 19:09

Evo, ja sam sad malotga skinula samo u body kratkih rukava, jer mi je u boravku 26,9 , a u spavačoj 25,1 stupanj...
A šta će tek biti kad vani bude preko 30 stupnjeva???
Onda će mi spavati najvjerojatnije samo u bodiću.

Jel otvaraš možda prozor noću u spavaćoj?

19 svi 2009, 19:45

spava u bodiju kratkih rukava već par dana. dok ja ne idem spavati pokriven je samo navlakom od popluna a kasnije ga ubacim u tanku vreću bez rukava.

preko dana je u bodiju kratkih rukava i kratkim hlačama. danas je cijeli dan bio vani bez čarapica. kad se nosimo od sunca se branimo velikim žutim kišobranom :mrgreen:

19 svi 2009, 20:43

silki je napisao/la:spava u bodiju kratkih rukava već par dana. dok ja ne idem spavati pokriven je samo navlakom od popluna a kasnije ga ubacim u tanku vreću bez rukava.

isto i kod nas.

a po danu je ili samo u bodicu ili jos plus neke kratke hlacice.
danas smo i mi golonogi setali :D

19 svi 2009, 20:46

Moj dečko ima 3 mjeseca i neznam više kako da ga obucem ni po danu ni po noći..
po danu je u bodiju dugih rukava i kratkim gaćama i carapicama,a po noći isto u dugom rukavu,piđamici na špaline i carapice,te ga pokrijem lancunicem...šta mislite da li mu je pretoplo.

19 svi 2009, 20:50

meni je danas pedica rekla napokon da joj je netko dosao samo u bodicu bez suvisnih majicica i sl. kaze ona da to sto neznaju pricati ne znaci da im nije vruce :lol
danas je jako toplo pa mislim da mu je previse dugi rukav. ali moj K.je plakao kad mu je bilo vruce (trebalo mi je malo da otkrijem) a noge mu se jako znoje pa sam izbacila bilo sta na njima.

20 svi 2009, 06:27

Zwerka je napisao/la:Evo, ja sam sad malotga skinula samo u body kratkih rukava, jer mi je u boravku 26,9 , a u spavačoj 25,1 stupanj...
A šta će tek biti kad vani bude preko 30 stupnjeva???
Onda će mi spavati najvjerojatnije samo u bodiću.

Jel otvaraš možda prozor noću u spavaćoj?

Zweki - cijelu noć je otvoren prozor - ne bi mogla disati da nije tako...

20 svi 2009, 08:54

Mi noćas u bodiju bez rukava i široj majici s kratkim rukavićima, pokrivena samo navlakom od popluna

20 svi 2009, 09:04

Diami, ja se nekako nisam usudila otvarati prozor radi maloga, pa se doslovce gušimo u sparini...
Ali izgleda da bi morala..

Ovu noć je isto bio u bodyću kratkih rukava, pa u vreći i kad sam ga ujutro vadila iz nje, bio je cijeli mokar.
Izgleda da je vrijeme da spavaju samo u bodiću... :dunno

20 svi 2009, 09:07

modesty2 je napisao/la:Moj dečko ima 3 mjeseca i neznam više kako da ga obucem ni po danu ni po noći..
po danu je u bodiju dugih rukava i kratkim gaćama i carapicama,a po noći isto u dugom rukavu,piđamici na špaline i carapice,te ga pokrijem lancunicem...šta mislite da li mu je pretoplo.

modesty - čarapice su mu definitivno višak, a i po danu ga slobodno možeš skinuti u kratke rukave

20 svi 2009, 09:09

annci :up za tvoju pedijatricu

zwerka - otvori prozor! nama su balkonska vrata otvorena cijelu zimu

20 svi 2009, 09:29

Ja sam jučer svojeg po danu ostavila samo u bodiću, a pred većer, kad se temperatura u boravku popela preko 27 stupnjeva, samo u peleni.
I odma je prestao cendrati, a do tad sam mislila da ću izludit od cendranja.

ancci, pedijatrica ti je zakon! :lol

Ina, ove noći definitivno ostavljam prozor otvoren! :klanja

24 svi 2009, 18:00

Zweki, kak su vama sad temperature u stanu, rekla si da ste i vi u potkrovlju? Kako po noći?

Meni je bed kako ga po noći obući, do jutra se ipak spusti malo temepratura, eventualno zapuše slabi vjetrić, a navečer je još jako vruće. Ako ga po noći oblačim u vreću rasplače se, a ako ga pred jutro samo pokrijem - otkrije se pa bude hladnjikav po nogicama. :dunno

24 svi 2009, 22:52

moja je zadnjih noći u bodiću bez rukava, pred jutro ju pokrijem lancunom, ali ga ona zgura nogicama

24 svi 2009, 23:08

Body tanki sa d rukavima i tanka vrecica

24 svi 2009, 23:10

ja sam veceras izbacila vrecu i lakse je zaspao. spava samo u bodicu kratkih rukava i obukla sam mu laganu pidamu da mu bas noge nisu gole, a ne pokrivam ga jer sve zgura sa sebe za 5 min

24 svi 2009, 23:11

Ina66 je napisao/la:moja je zadnjih noći u bodiću bez rukava, pred jutro ju pokrijem lancunom, ali ga ona zgura nogicama

ovako i moj ;)

25 svi 2009, 00:18

evo i mi presli u bodic bez rukava, pokriven tankom pamucnom dekicom samo do pasa.

s tim da si on jos i glavu pokrije pelenom :lol
prvo sam ju micala iz straha da se ne ugusi, ali se poceo budit bez nje pa sam mu ostavila, nadam se da je dovoljno prozracna i da ne grijesim sto mu je ostavljam

25 svi 2009, 06:40

Mi smo ovu noć prospavali u bodiu kratkih rukavića. Pipala ga svako malo, kad bi dojili, ali stopala i šakice su bile tople (iako nožice hladne odn- mlake). no kod nas se noćas temperatura do jutra nije spustila ispod 27 u spavaćoj - ja sam se 3 put preznojila... Grozno.

A do kraja tjedna najavljuju pad temperatura na 17 stupnjeva... :bonk

25 svi 2009, 08:37

Diami, jučer nam je bilo u boravku ravnih 30 stupnjeva, a u spavačoj se nije spuštala ispod 24.5.
Spavamo sad uz otvoren prozor, tako da pred jutro bude hladnije malo, ali i dalje spava u bodiju kratki rujav i tanka pamučna vreča.
Zaspi bez problema, tako da mu nije vruće.
Mislila sam ga ostaviti samo u bodiju i pokriti ga, ali kao i kod svih, i moj se raskrije za manje od minute, a kako vreća ima duge rukave, a vani je sve toplije, moram mu kupiti neke lagane hlačice koje će imati samo za spavanje, da mu nogice ne budu gole.

Ubit će me to potkrovlje i te vrućine neizdržive... :ne

25 svi 2009, 08:39

Zwerka mi imamo laganu vreceu bez rukava.

25 svi 2009, 09:39

Ma, mislila sam i ja kupiti vreću bez rukava, a onda mi je isto kao i da ima samo hlačice i body...Vidjet ću još..
Za sad mu nije vruće u toj vreći koju ima...

25 svi 2009, 10:31

Moj D spava u bodiću i laganom tankom odjelcu,iako nam je u stanu stalno 27 stupnjeva jer se otkrije pa se bojim da se ne prehladi u noći :dunno

25 svi 2009, 10:35

Zwerka evo Karlo je sinoc svukao hlacice. taj skida sve sta moze pa su mi zato drage vrece, inace je isto, ali vrecu (jos!) ne moze skinuti sa sebe.

25 svi 2009, 11:30

Ma, mi smo totalno odvažni!!! Samo bodić bez rukava, bez čarapa, samo pokriveni lancunom, koji ujutro završi pod nogama i otvoren prozor!!
Pogotovu, otkad je dobila osip od vrućine po leđima...

25 svi 2009, 16:13

Bodić s kratkim rukavima i presvlaka od popluna. otvoren prozor. preko dana je prekrijem tetrom.

26 svi 2009, 09:51

Marin je napisao/la:Bodić s kratkim rukavima i presvlaka od popluna. otvoren prozor. preko dana je prekrijem tetrom.

Sve isto, osim bodija, bez rukava kod nas

26 svi 2009, 10:24

Ovu noć sam ga ostavila u bodiju kratki rukav i prekrila tankom pamučnom dekicom, koja je naravno, brzinom svjetlosti završila ispod njegovih nogica, tako da moram u potragu za laganom vrećom bez rukava... :/

26 svi 2009, 10:29

Ja pričvrstim presvlaku od popluna sa strane za madrac. nemirna je samo kad se sprema zaspati. kasnije je pokrijem, pričvrstim i pokrivena je cijelu noć.
Tema je zaključana