Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
20 sij 2010, 14:14
Ja sam sa svojom zadovoljna.
Pažljiva je, prati i upućuje, ne piše antibiotike
bez krvne slike...drži djecu do 12 godina, a ne ko
neke koje ih pri upisu u školu torpediraju u opću praksu.
Moja je u DZ u Sigetu.
20 sij 2010, 14:24
kak se zove ?
20 sij 2010, 14:27
šaljem ti na pp
edit: pa ti nemaš pp
20 sij 2010, 14:31
sad sam je uključila, molim te ponovi
20 sij 2010, 14:36
jesam
20 sij 2010, 14:38
meni je moja isto super, u dz dugave, ali ja imam najstarije dijete od 21 mjesec pa možda još nisam mjerodavna jer nema veliki staž!
20 sij 2010, 14:43
Ja sam takodjer zadovoljna, dr. Ogrizek, Dugave.
20 sij 2010, 14:45
No eto, kod jedne će valjda biti mjesta.
20 sij 2010, 15:51
hvala vam svima, baš ste nam pomogli.
20 sij 2010, 15:56
mama i ena, moja je u drugoj smjeni, dr. čičak
21 sij 2010, 11:26
jel zna neko nešto o doktorici Gunek iz Sigeta,
jel oK ?
jel smo saznali da kod nje ima još mjesta.
21 sij 2010, 11:29
ne znam. ali ako je rijec o maloj bebi, koliko znam, svatko mora imati mjesta.
21 sij 2010, 11:35
ivana7997 je napisao/la:ne znam. ali ako je rijec o maloj bebi, koliko znam, svatko mora imati mjesta.
neki su prošli maksimalnu kvotu, mislim, npr.naši poznanici na Knežiji jedva da su našli slobodno mjesto kod pedijatra s područja Trešnjevke/Knežije...ima lista čekanja
21 sij 2010, 11:39
sjecam se takve situacije kod naseg pedijatra, ljudi su isli u hzzo i zalili se pa ih je primio.
21 sij 2010, 11:41
dr. Gunek je nova, pa na žalost ne znam niš o njoj.
19 vel 2010, 13:02
Bok svima,molim vas ako netko zna da li u Rijeci ima privatni pedijatar i ako da,koji je?hvala puno
16 sij 2011, 14:34
vidim tema vezana uz pedijatre.
zanima me dr. Wickerhauser u Hirčevoj, zna li tko i iskustva?
hvala puno
16 sij 2011, 15:34
ivana_p je napisao/la:vidim tema vezana uz pedijatre.
zanima me dr. Wickerhauser u Hirčevoj, zna li tko i iskustva?
hvala puno

meni se ona ko osoba uopce ne svidja,djeluje mi povrsno i nekako cudno
isla sam kod nje samo na zamjenu, a i sve moje kolegice su okretale ocima kad nije bilo nase doktorice i morale su kod nje
dakle, nije mi bila primarna, samo zamjena, pa ce ti mozda znati bolje reci netko cija je bila pedijatrica.
da, i dugo se ceka kod nje, spora je
16 sij 2011, 15:47
meni su je dosta nahvalili, ali iskreno i meni djeluje pomalo čudno, zapravo ne znam kako da se izrazim, nešto kao da sve radi ovlaš i da ne pristupa djetetu ko pojedincu već da su joj sva ista i za sve ima iste savjete... zato me i zanima mišljenje drugih o njoj.
18 tra 2012, 23:20
Drage mame i naravno tate.
Nezadovoljna našom pedijatricom u potrazi sam za novom/im.Pa vas molim za savjete i preporuke.
Živim na Jarunu,pa bi mi bliža okolica ipak bila draža...Imate li iskustva ped.iz Rudeša koja je navodno dobra?(e sad se ne mogu sjetit prezimena).Knežija,Prečko...? I puno čitam i slušam o dr.Jovančeviću-pa pomozite vašim iskustvima da što prije donesem odluku.
Puno hvala svima
18 tra 2012, 23:35
Dr Regan u DZ na Kneziji, bicaniceva.
19 tra 2012, 00:05
Jos jedan glas za doktoricu Regan! Osim sto je odlicna doktorica, izvrsna je homeopatica.
19 tra 2012, 09:26
rastebuša kolika je beba? neka me netko ispravi, ali mislim da u 1 god života ne moš prominit pedijatra.
Da ne bi bilo zabune, sve ispitaj.. Svi ped primaju nove pacijente ali samo novorođenčad.
19 tra 2012, 09:56
Rastebuša imaš dr. Jurlinu i dr. Penavu na Jarunu. S njima nisi zadovoljna?
19 tra 2012, 11:48
Jovančević nema mjesta koliko ja znam.
19 tra 2012, 19:11
Treasure je napisao/la:rastebuša kolika je beba? neka me netko ispravi, ali mislim da u 1 god života ne moš prominit pedijatra.
Da ne bi bilo zabune, sve ispitaj.. Svi ped primaju nove pacijente ali samo novorođenčad.
A joooj..nisam to znala.Ima 5 mjeseci.Ištražit ću,iskreno se nadam da se možemo prebacit....Trebala sam malo ranije guglat pojedince,al išla sam za tim s obzirom da sam bez auta i često sama,da mi je pedijatar blizu....A nisam ništa loše čula o dotičnoj.
Ne želim biti bezobrazna,al netko ju je gore spomenuo...Nažalost,nismo zadovoljni....Od gužve,čekanja minimalno 3 h zdravih i bolesnih zajedno u čekaoni (iako smo svaki put ,,naručeni,,),do neznanja kako bi tumačila nalaze (LOŠE) pa nas pošalje doma....Pa eto sami moramo istraživat uokolo i doslovno se raspravljat šta će nam uputnica za neku pretragu...i sami biti doktori maloj bebi....
19 tra 2012, 20:04
mislim da se moze i prije isteka godine dana...samo treba napisati molbu i razloge.
Ja sam isla u Mihanovicevu 3 osobno da mi odobre molbu...samo su mi lupili pecat...nisu ni citali
19 tra 2012, 21:42
Pacifika-mi stalno imamo slične probleme.Nadam seda će se to sutra promijeniti!!!Sretno s nalazima!!
Kad nađeš vremena budem te detaljnije zagnjavila oko te promjene ped.
20 tra 2012, 08:24
Može se mijenjati u teoriji, samo je problem
pronaći pedijatra koji ima mjesta za dijete koje nije novorođenče.
Veliki broj pedijatara ima granični broj pacijenata i imaju
dozvolu (i obvezu) primati samo novorođenčad.
A čekati ćeš svuda, to je sigurno.
Pedijatara je premalo, djece puno previše...
20 tra 2012, 08:34
Ne znam kod koje ideš, ali ni jedna od njh koliko znam ne naručuje. Ja sam znala čekati po 10 minuta i po 3 sata, ali to je tako. Pogotovo kad je sezona prehlada i inih boleština. I sumnjam da će negdje drugdje biti puno bolje