Sada je: 05 lip 2026, 23:07.
Moderator/ica: Hajdi

)

AmelieP je napisao/la:Evo ja sam nova na forumupa da malo krenem s ovom temom popunjavati kvotu postova
![]()
![]()
![]()
Mi imamo Kiddy Click and move kolica i zadovoljna sam s njima
Jako su lagana - 5.4 kg i mogu ih nositi u jendoj ruci dok mi je u drugoj ruci klinac od 4 i po mjeseca i 9 kila(imam set stepenica za proći)
Ručke na žalost nisu podesive po visini pa kolica nisu za visoke osobe.
Model je 3 u 1 od...svaki dipo se može posebno kupiti ali mi smo sve dijelove skupa kupili i dobili popust. Autosjedalica je mrak ali općenito sve Kiddy AS su super.
Sjedala...hm..ima košaru do 6. mjeseca i onda ide onaj kišobran dio koji s ena žalost ne može spustiti u nulti položaj i to mi je žao jer je košara mom
klincu postala mala. Svi dijelovi se okreću u oba smjera.
Ima 4 kotača i lako su upravljiva.
Kotači su gumeni ali nisu na napuhivanje i to je model sa 4 kotača ali ima i sa 3.
Sklapa se lako ali nisu kao kišobran kolica..zauzimaju relativno malo mjesta u autu s obzirom na vrstu (iako imam stara Chicco kolica i ta se sklapaju kao kišobran i puno su manja)
nisam još probala ovaj 'glavni' dio...al ne mogu dočekati...
Kolica su zbilja jednostavna bez nepotrebnih dodataka...ono...vozi miškooopa dokle stigneš
Dobije se zimska navlaka za noge.
eto...malo da razbijem slijed peg perega..inglesine i chicca![]()

ali samo ovako u kombinaciji jer: mura je super udobna, odlična u vožnji i po plaži (di najviše zujimo), mogu od prvog dana bebe u njih, odlična as, dosta prostrana košara za stvarčice i bebinu torbu, ručka na izvlačenje (podesuje se po visini), sve pet! Osim šta su preglomazna i prava je tlaka s njima kad idemo autom, teška su i uzimaju previše mista u autu.Bambucca je napisao/la:Zna li itko gdje se mogu kupiti ova bubu kolica

Čim L počne sjediti kupujem kišobran najjednostavnija kolica,al da se mogu u nulti spuštati.

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.