ovu šta smo kupili, mislim stvarno, samo što ne sljeću na nju.

Sada je: 17 tra 2026, 04:22.
Moderator/ica: Hajdi

mogu misliti kako je onda bebi, nas trenutno spašava chiccov ultrazvučni aparatić, imamo jedan za kolica i jedan uštekan u struju pored kimbača. Ni jedan nas nije ugrizao, prekjučer sam vidjela jednog na zidu spavaće sobe i nisam ga stigla ubiti, ali svejedno nas nije ugrizao, za sada aparatić djeluje.

Diami je napisao/la:a ne bi sve ove kemikalije (još kad sam na netu pročitala da su one tabletice povezane s dječjom leukemijom... nema šanse

Upozorenja
Samo za vanjsku uporabu, ne �vakati ili jesti. Prije upotrebe pro�itajte upute i pridr�avajte ih se. U slu�aju alergijske reakcije odmah prekinite uporabu narukvice. Ako do�e do slu�ajnog kontakta Citronelle s ustima ili o�ima odmah dobro isperite s vodom. �uva se dalje od dohvata djece, na hladnom i suhom mjestu.
. Još me dobro oprala kako sam mogla dozvoliti da ga komarac ubode ako znam da tako burno reagira, mislim...

ali vajda doktori znaju. nadam se da će bit bolje, javi što kažu

Gabrić je napisao/la:Diami je napisao/la:a ne bi sve ove kemikalije (još kad sam na netu pročitala da su one tabletice povezane s dječjom leukemijom... nema šanse
To misliš na one koje se stave u aparatić pa u struju!? A mi jučer nakupovali toga za tri mjeseca jer mi je beba sva izgrižena

a zaštititi ga moram nekako jer čini mi se da svake godine sve burnije reagira na ubode komaraca.

ili barem špricanje odjeće.
baš sam se ponadala nečemu što nejde direktno na kožu.
plus aparatići.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.