05 kol 2012, 23:10
Bubimiri117 je napisao/la:nadam se da ću svoju gledat samo za praznike
05 kol 2012, 23:25
DomiMama je napisao/la:i onda ce ona rec': "moja svekrva nista ne sudjeluje i ne pomaze"
06 kol 2012, 08:36
06 kol 2012, 09:09
Bubimiri117 je napisao/la:odgovorio mi je samo da su on i njegova djeca pili kravlje mlijeko i odrasli u prirodi!![]()
06 kol 2012, 11:48
06 kol 2012, 12:12
06 kol 2012, 13:47
valjda misle da će cicat do srednjeTrabakulica je napisao/la:Kaže i da moram maloj davat sad te neke stvari, da se navikne na okuse, posli neće zelit jest.
06 kol 2012, 13:54
nevenera je napisao/la:valjda misle da će cicat do srednjeTrabakulica je napisao/la:Kaže i da moram maloj davat sad te neke stvari, da se navikne na okuse, posli neće zelit jest.![]()
06 kol 2012, 14:25
06 kol 2012, 14:42
erina je napisao/la:Ja s takvima s kojima se ne slažem u stavovima a koji me stalno provociraju automatski promjenim temu, trudim se ne uvuć se previše u raspravu da me što manje izbace iz takta. Odgovorim pitanje i završim rečenicu npr. nego a kako su vam kćeri/muž/pas/mačka i sl, nekad pali a nekad se dignem s djetetom, ona je baš vidjela nešto zanimljivo na drugom kraju svemira
06 kol 2012, 15:42
erina je napisao/la:Ja s takvima s kojima se ne slažem u stavovima a koji me stalno provociraju automatski promjenim temu, trudim se ne uvuć se previše u raspravu da me što manje izbace iz takta. Odgovorim pitanje i završim rečenicu npr. nego a kako su vam kćeri/muž/pas/mačka i sl, nekad pali a nekad se dignem s djetetom, ona je baš vidjela nešto zanimljivo na drugom kraju svemira
06 kol 2012, 15:52
06 kol 2012, 18:53
DomiMama je napisao/la:Bubimiri117 je napisao/la:nadam se da ću svoju gledat samo za praznike
i onda ce ona rec': "moja svekrva nista ne sudjeluje i ne pomaze"
10 kol 2012, 14:58
10 kol 2012, 15:22
. Nevjerovatno!
10 kol 2012, 15:51
10 kol 2012, 16:21
kittyilevin je napisao/la:sad bih najradije sama sebe citirala jer sam u postu ovdje prije par dana pisala kako ne treba forsirat' stvari koje ne štimaju.
i tako sam ja došla (ponovno) do Mmame, iako stvari ni prije nisu štimale. moja nećakinja koja nema ni 7 mjeseci jede SVU hranu istu kao i mi. dakle, danas je, npr., jela čušpajz od bijelog zelja. i suho meso. prekjučer je jela palačinke s čokoladom. (da ti da "stara baka" - kaže mmama za sebe i uvali joj palačinku). dosad je jela i špek, a za doručak joj nude kruh s pekmezom. moja nećakinja se ni na trbuh još ne može okrenuti, ali je redovito posjedaju i stavljaju u kolica, čekaju da se digne trbušnim mišićima.mala već dugo ne doji. i mlijeko se uvijek sprema baš onako kako si, bubi, napisala - izmiješa se prah s vrućom vodom i stavlja da se hladi u hladnu vodu. to sve što sam napisala je amenovala moja sestra, mlađa od mene pet godina.
![]()
ja sam službena luđakinja u obitelji![]()
eto, sreća da ne živimo zajedno. bubi - oboružaj se strpljenjem
, iako me ona do sada u svemu podržavala...totalno sam razočarana svime, nije mi jasno zašto ih smeta dojenje,to kaj sam stalno sa djecom i po njima ih previše mazim i igram se s njima,zašto je djecu zabranjeno zdravo hraniti i držati se zakona o razvoju motorike,zar je loše puno čitati i informirati se, ja mislim da čitanjem širimo vidike i bolje razumijemo prirodu i njene zakone vezane kako za okoliš tako i za zdravlje čovijeka i djece
10 kol 2012, 16:29
10 kol 2012, 20:35
tratinčica1711 je napisao/la:moja je sveki neku noć starijem dala usred noći piti kolu- na bočicu avent cucla br.4![]()
idem danas tamo, skulirana sam
10 kol 2012, 22:33
10 kol 2012, 22:42
10 kol 2012, 23:35
.
10 kol 2012, 23:38
11 kol 2012, 14:55
11 kol 2012, 22:11
nije da je idealiziram, ali ono dobra je osoba i to je najbitnije.
) , živcira me šta je nerealna ( ja san nemajka kad kažem da mi je sin malo mršav ili kad mu nađem ikakvu "manu" jer njeno je sve najbolje pa i unuk
i nije joj jasno kako mogu išta kritizirati... malo je i traljava pa nam je već uspona malo oštetiti ručku na novim maclaren kolicima šta mene smeta jer jako čuvam i pazim stvari, nije baš oduševljna mojim režimom prehrane za bebača, previše, ali baš previše je popustljiva prema njemu i ono šta mi najviše smeta i dan danas previše toga radi umisto mm-a i zato je on teški gotovan, ali...
11 kol 2012, 22:18
Najviše smo se natezali s prehranom, tu je bilo svega
Al pomaže nam stalno, kuha kad god poželimo, čuva starijeg sina, ma što god treba učinit će. Sad smo se naviknule jedna na drugu pa je dobro, često popijemo i kavu skupa. Živimo oko 10 min autom jedni od drugih- ni daleko ni preblizu. Zasada idealno. (sad će se i meni obiti o glavu
)
11 kol 2012, 22:38
11 kol 2012, 22:50
Naravno da kod nje sve moze i sve se dopusti, pa moji mjeseci ucenja bilo cega za dva dana propadnu. Ne da joj se objasniti da je D. dijete sa pp i da joj treba mnogo vise vremena da nesto nauci. Nije joj jasno zasto pola plate dajem za njene terapije, jer to svakako nema smisla
Ne pitam je nikad da mi cuva dijete, jer bi mi na nos izaslo. Kupi joj nesto, pa to zna cijeli komsiluk. Vidja je vikendom i meni dobro dodje da odmorim mozak, ali, iskreno, nisam bas sigurna ni u nju niti u bivseg muzeka, pa sam vise na iglama i jedva cekam da mi dijete dodje kuci...
11 kol 2012, 22:53
11 kol 2012, 22:55
Vicky & Mama je napisao/la:TRATO sad će nas sigurno zadesiti FP![]()
Garant će me već sutra naživcirati