koristim one dude bez one ručkice. ravne.rusulica je napisao/la:Pitanjce: zašto nosite dvije dude. zar nije jednostavnije objesiti na lančić dok je djetetu u ustima da ne baci na pod
Sada je: 17 kol 2026, 23:31.
Moderator/ica: Hajdi
koristim one dude bez one ručkice. ravne.rusulica je napisao/la:Pitanjce: zašto nosite dvije dude. zar nije jednostavnije objesiti na lančić dok je djetetu u ustima da ne baci na pod
nevenera je napisao/la:kod mene je šetnja većinom u trajanju od oko 2h. u tom vremenu će dojit 1 pod sigurno a nekad i više puta. to za sobom vuče i bljucanje. do nedavno bi bljucnuo i povratio uredno pa bi ga najčešće presvlačila već u autu.
mislim, nemoj mislit da kritiziram, nego stvarno me zanima
kad je to bilo, baš povraćanje, bilo je u mlazu, dakle čist ko suza oko glave a noge i oko struka sve mokromilka je napisao/la:pa zar ti nije jednostavnije stavit mu babarin?
sad je bljucanje i to bude isključivo nakon podoja. ovo s povrćanjem je bilo bilo kad, sat nakon podoja, prije podoja. kad god.
moj(a) djeca(k) je napisao/la:I kod mene su setnje po gradu trajale jakooo dugo. Ustvari taj gradski izlazak obicno traje cijeli dan kada su vikendi, a radnim danima bar tri sata.

Ne mogu spavati pa išla poluknuti sto sve ima u mojoj torbi. 
..... upravo sam zamislila sve te kufere koje imate sa sobom... kayo nadam se da ti torba ima kotacice..... 

Azzul je napisao/la:iman i ja tu dm-ovu ljubistaću
s njon je došla ona plastična podloga za presvlačit al ja stavin još jednu šarenu od babylove
3 jednokratne pelene
malo pakiranje vlažnih maramica
malo pakiranje guzne kreme
3 plastične vrećice za smeće one kozmetičke od 9L
2 tetre
šuškalica
dudica
nešto za presvuć bude li potrebe
knjižica cijepljenja i ona od pedijatra
prije san nosila bočicu s prokuvanom vodom al nije se nikad do sad koristila pa san je izbacila
sve je uredno složeno po džepićima

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. 

Imam i one ključeve igračkicu. U košari od kolica nam je zaštita za kišu, mei thai i dekica. 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.