Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
28 vel 2009, 01:42
mi kombiniramo babylove i libero. babylove za noć jer se inače u svim drugim pelenama zapiški
19 ožu 2009, 13:54
Na početku smo imali samo Huggies jer je rođen s 1690g, i hagice sam mu počela kupovati dok je još ležao na Rebru jer se utapao u njihovim Bambolinama. Baš Huggies zato što su bile uvjerljivo najmanje koje sam mogla naći kreću od 2 kg). Onda smo prešli na Pampers, ali odnedavno su mi uvijek noću promočile na boku (Mali Princ preferira spavanje na boku), pa sam probala s babylove i pretty baby i odlične su mi i jedne i druge. Sigurno ostajem na njima - malac zadovoljan, a i osjetno su jeftinije.
19 ožu 2009, 14:18
mi smo probali i babylove i pampers i definitivno su nam bolje babylove. pampersice su cesto propustale.
a meni se cak nije svidao njihov miris pa mi je drago da je ovako ispalo.
08 stu 2009, 13:46
podizem
08 stu 2009, 14:22
Beauty baby i baby love u kombinaciji s platnenim. Probali smo i pampers, al nam nisu bile dobre
08 stu 2009, 16:26
Ina66 je napisao/la:mi smo krenuli s babylove pa samo dobili na poklon pampers i sad smo ih konačno potrošili. u babylove točno znam što je dijete učinilo, kod pampersica osjetim samo smrad kemije (stalno mi je smrdilo na aceton)
sad smo se vratili našoj omiljenoj vrsti
da i ja osvježim

s devet mjeseci smo prešli na platnene - tetra + bambinomio zaštitne i HM u zadnje vrijeme
09 stu 2009, 11:11
mi smo u platnenima,ali za noć koristimo jednokratne.....i to ove nove pampers premium care....i ajme su!!! stvarno odlične....nema onog smrada kemije.....a upijaju super.....čak i dojenačku tekuću stolicu!
09 stu 2009, 15:44
potpisujem frrr
nama su beauty baby iz mullera zakon, savrsen omjer cijene i kvalitete...
za novorođenče kombiniram platnene pelene s mullerovim zbog sirokog povoja...
09 stu 2009, 16:14
Pampers su mi najbolje.Probala sam beauty baby ali su mi skoro svaki put promočile tako da sam se vratila na pampers koje mi stvarno nikad nisu promočile
09 stu 2009, 20:47
pampers mi propuste, kao i ostale koje sam probala. mogla bi pogledat te premium care, da imam za u torbu.
mi koristimo platnene pelene i imamo flafi, nježnu pusu, luci, od dolise, naide i gwen. imamo i AIO al ne znam koje su. mamnezična....
09 pro 2009, 19:13
Nama je ovo bila prva beba, na spomen pelena jedino mi je padalo na pamet Pampers iz razloga što su prije bile super.
I onda smo se razočarali, u noći nakon 4 h nošenja sve procuri na trbuhu, Preko dana već nakon cca 4 sata lagano mu body bude vlažan.
Sada kombiniramo Pampers i Libero, i Libero mi je svakako bolji iako i on promoći
09 pro 2009, 20:37
definitivno Libero!!!đ
Pampers je za mene katastrofa jel su toliko plastične i smrde još dok ih nisi ni stavi na dijete, katastrofa prodaju se samo zbog dobre reklame
09 pro 2009, 23:05
nevenera je napisao/la:pampers mi propuste, kao i ostale koje sam probala. mogla bi pogledat te premium care, da imam za u torbu.
mi koristimo platnene pelene i imamo flafi, nježnu pusu, luci, od dolise, naide i gwen. imamo i AIO al ne znam koje su. mamnezična....

Ja kupila Premium care jer u mojem DM-u nije bilo njihovih BL. Guza mu je puna mucica nakon tih pelena! Strašno! Kao imaju taj pamučni sloj, pa su ok, ali to se tako muca...
Najbolje su definitivno DM-ove i Mullerove
10 pro 2009, 00:04
Ja sam jako zadovoljna sa Pampersicama i to one Active baby. Tanke su, savitljive...Za one kojima je ovo prva beba i prvi susret sa Pampersicama-samo info da su Pampersice bile prije puno losije kvalitete, puno plasticnije i da su ove za ist.evropskio trziste bile puno losije od onih za zap. evropsko. No sada su jednako dobre-provjerila osobno! Ja Pampresice nisam koristila ni za Frana ni za Niku a sada ih koristim i bas su me ugodno iznenadile kvaliotetom. Babylove su mi predebele, Libero preglomazne i prekrute.
i to ove nove pampers premium care
I te su odlicne!
10 pro 2009, 00:12
mi smo prešli na mullerove i više sam nego zadovoljna.
prije mi je bio na drugom kraju grada a sad od kada je i tu kod nas na istoku uživamo u njeovim blagodatima
pelene su odlične a cjenovno vrlo prihvatljive.
ipak huggies su i dalje moj favorit ali su duplo skuplje
10 pro 2009, 05:57
Preko dana već nakon cca 4 sata lagano mu body bude vlažan.
kak mislis vec nakon 4h preko dana?
Pojma nemam, mojim curama pelene niš nisu procurilave...OK, jesu Lori ali već je velika bila pa pelena nije mogla cijelu noć izdržati ali preko dana uz presvlačenje svaka 3h niti platnene niti baby love nisu promakale. Valjda nisu velike popisanke
10 pro 2009, 07:08
violeta. i super su.a i proizvode se u BIH u Grudama,pa da podupremo susjede.pohvaljujem i njihov toalet papir a cula sam da su im i ulosci super...ja jos nemam mengu...pa nemrem isprobati...
10 pro 2009, 10:56
Pampers premium care, najbolje do sad i nemamo mucica
Sa prvim djetetom smo koristili libero koje su isto bile dobre.
10 pro 2009, 12:56
Preko dana već nakon cca 4 sata lagano mu body bude vlažan.
možda je vrijeme za prelazak ne veći broj
10 pro 2009, 12:56
Mi smo na Babylovu i Mulleru.
Mullerove mu svaki put promoče ako ih ima duže od 4 h, tako da nam za noć ne dolaze u obzir, pa ih koristimo po danu, a za noć mu stavljam Babylove.
10 pro 2009, 13:01
snowwhite je napisao/la:Preko dana već nakon cca 4 sata lagano mu body bude vlažan.
Neznam, pa ove su mu do 9 kg, a nema ni 8 još
10 pro 2009, 13:06
kiss je napisao/la:snowwhite je napisao/la:Preko dana već nakon cca 4 sata lagano mu body bude vlažan.
Neznam, pa ove su mu do 9 kg, a nema ni 8 još
probaj.
mi smo prelazili na veći broj kad su tako promočile iako nije prešao kilažu. recimo ako si na 3 koja je do 9 kg, pelene 4 kreću od 7kg i onda s 8 kg možeš i jedne i druge
12 pro 2009, 13:49
Pampers premium care, nisu loše, mekane su i ne usmrde kao one Pampers s Aloe Verom
12 pro 2009, 17:12
Mi smo do sada probali Pampers Premium Care, Babylove od DM-a, BeautyLove iz Muellera, Tojours iz Lidla i Alana eko-pelene iz dm.a.
Meni PremiumCare smrde kad se otvori paket i to dosta, al su dobro držale, čak i po noći. I nije iz njih izlazilo ono "punjenje" - oni gel kristalići. Mekane su i dosta tanke, al zbog imena i skupe.
Babylove od dm-a su doduše nešto kruće i deblje, al uz odgovarajuću veličinu dobro drže. Ne smrde, ne propuštaju i imaju ocjenu "sehr gut" njemačkog društva eko-test, što znači da su preporučljive jer u testovima em dobro drže, em u njima nema štetnih tvari.
BeautyLove su mi često znale pustiti pokoji onaj gel kristalić. Nisu puštale, al zbog tog punjenja ne bih ih više uzimala. Probala sam u dva navrata, s dvije različite veličine.
Tojours su mi isto puštale kristaliće odn. taj gel, i to i više nego ove iz Muellera, pa ih isto zbog toga više ne kupujem. Inače su ok, nisu predebele, al eto, nama je izlazilo to punjenje.
Alana eko-pelene su biorazgradljive u kontaktu sa suncem i vodom, al što mi to vrijedi kad ih skladištim i bacam u plastičnim vrećicama (da ne smrdi)? Isto su malo kruće, a zadnjih par pakiranja je imalo i nekakve kvrgice materijala tamo na onom dijelu koji bude na leđima, što vjerujem da je neudobno. Isto nisu propuštale.
Mi smo isto prelazili u veću veličinu prije nego bi došao do gornje granice za jednu veličinu. Karlo je jako dugačak, pa bi mu prije postale "prekratke" i zbog toga bi počele puštati. Mali savjet ako vam se to desi - te preostale manje pelene koristite preko dana kad češće mijenjate, a po noći počnete stavljati nove, tak da potrošite eventualne zalihe. Drugi znak da sje vrijeme za novu veličinu je da se jako ocrtavaju tragovi oko nogica, da se gumice elastične "urezuju".
Sve u svemu, sad sam na babylove, jer mi se čini najbolji omjer cijene i kvalitete.
12 pro 2009, 21:29
Diami

za post
mi smo i dalje na babylove, isprobala sam svasta i babylove se pokazala bolja od svih.
14 pro 2009, 14:55
Mi smo ispočetka koristili pampers ali smo imali često problema s crvenilom guze...to se smanjilo nakon što smo prešli na Beauty baby.Zadovoljni smo njima iako tu i tamo znaju puknut pa onda ona zrnca želatizna ispadnu van(ali mislim da nema savršenih pelena).Sad smo bili nešto u strci pa smo uzeli ove iz DM-a i nisu nam nešto jer obavezno promoče na spavanju a i rubovi imaju prečvrstu gumicu pa se mu zna urezat u kožu oko nogica. tako da ostajemo kod beauty baby
14 pro 2009, 17:19
Koristimo platnene pelene, i to: rodine nježne puse kojih imamo najviše, dolisine i nekoliko tabitinih.
Tabitine su super, lijepe i dorađene.
Dolisine su tak-tak, kupljene na akciji, pa se ne žalim.
Rodina nježna pusa nam je zakon---mekane, super upijajuće, nemam straha da će je čičak nažuljati, istog oblika kao i pri kupovini, postojanih boja.
S dečkima sam koristila Baby-love, beauty baby i pampers.
17 pro 2009, 15:00
mi smo na babylove i nadamo se preći na rodine pp nježna pusa-konoplja. Ima li ko iskustva i savjet?
17 pro 2009, 15:15
Mi koristimo neke pelene iz konzuma, neke njihove kao i one iz plodina Pillo i prezadovoljni smo. I sa cijenom i sa kvalitetom.
Pampe smo koristili s prvim djetetom i bile su nam najlošije.