Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
26 svi 2009, 10:35
Ma, pričvrstim i ja, ali svejedno maše nogicama i kad zaspi...
26 svi 2009, 10:43
sinoc je spavao samo u bodicu bez rukava. nije htio zaspati dok mu nisam sve skinula.
Zwerka imas takve vrece u Adax-u, lagane i bez rukava
Marin je napisao/la:Ja pričvrstim presvlaku od popluna sa strane za madrac. nemirna je samo kad se sprema zaspati. kasnije je pokrijem, pričvrstim i pokrivena je cijelu noć.
blago tebi, meni je K. miran jedno 3 h kad zaspe a onda krene showprogram
26 svi 2009, 10:54
moj M.sad spava u bodiću na špaline i pokrijem ga pelenom.Vruće je za poludit pa je nekada po danu samo u peleni
26 svi 2009, 13:22
Mi već dvije noći spavamo samo u bodiću kratkih rukava - nepokriveni. Jutros mi se učinilo da je malo svježije u sobi, pa sam ga pokrila dvjema tetrama, kad se mali preznojio jadan - odmah sam ga otkrila. Pogledam na termometar a ono i dalje 27 stupnjeva u sobi. Fuuuj, koja vrućina.
26 svi 2009, 16:32
Takoca, MM kupio vreću za spavanje bez rukava, tako da više neće biti raskrivanja!!
07 ožu 2010, 12:26
Podižem opet ovu temu! Imam bebača od skoro 2 mj i do sad je spavao u jastuku na zip, plišanoj piđamici i bodiću kratkih rukava. ponekad kad sam mislila da mu je vruće otvorila jastuk i pokrila ga dekom. Sad mali deku uredno zgura sa sebe, a u zatvoreni jastuk jedva stane. Čini mi se da više voli slobodno spavat, nestisnut i jako se migolji u jastuku, izgura se iz njega na pol van.... Imam vreću 62 broj s rukavima, al mi se čini velika, znam da u vreću bez rukava ne smije da mu glavica ne spuzne dole. Jako se voli igrat s rukicama a u ovoj vreći dugih rukava ne bi bio tako mobilan i rukie bi mu ostale unutar rukava. Kako vi oblačite svoje male bebe za spavanje i kolko slojeva? Nama je po noći oko 18-20 stupnjeva.
07 ožu 2010, 12:32
tigger- ja bi tako malu bebicu obukla -body, pidžama deblja (obavezno sa stopicama), čarapice, vreća za spavanje s rukavima i pokrila bi ju dekicom ili poplunom. ja poplun/dekicu, stavljam poprečno i utaknem sa strane krevetića tako da se ne može izmigoljiti. podgurnem je sa svake strane pod madrac i kad stavim tina još zategnem. tin je, kad je bio tako mali spavao u rolicama, na boku