moji dečki spavaju u kindačima od kada su došli iz rodilišta a od dva mjeseca svaki u svom i to sami u svojoj sobici.
Sada je: 18 kol 2026, 00:57.
Moderator/ica: Hajdi

Tako se svi troje najbolje naspavamo, a i kako je netko napisao: naš bračni krevet je samo naš... 

npr. rekli bi mu ako bude spavao u svom krevetiću du jutra dobit će neki poklončić i upalilo je
u njemu ali kad je oko 2 ujutro prebacim zbog dojenja, zaspem skupa s njom pa se tako probudimo ujutro svi troje... a i braco se pridruži za grupno maženje 

Maslacak je napisao/la:Trece mi je dijete i uopce nemam krevetica za njega...![]()
Prvi je spavao sa nama 2,5 godine, drugi dok se nije rodio treci.. Najzabavnije nam je ujutro kad se svi presele u nas krevet..

I-STA je napisao/la:Maslacak je napisao/la:Trece mi je dijete i uopce nemam krevetica za njega...![]()
Prvi je spavao sa nama 2,5 godine, drugi dok se nije rodio treci.. Najzabavnije nam je ujutro kad se svi presele u nas krevet..
Ovo mi zvuči tako da bih najradije i ja s vama ujutro.
Mi kapitulirali. Lada spava s nama, uglavnom mi visimo svatko sa svoje strane kreveta, a njene su sredina, lijeva i desna strana.

) me po licu.

a kokodače i dan danas, al sam se prestala osvrtati na to. moje je dijete i odgojit ću je kak ja hoću a ne kak mi drugi diktiraju.

zeljkavitenberg je napisao/la:Moj Karlo ima 11 i pol mjeseci i od prije mjesec dana spava s nama u krevetu zato što više neznam što da radim.U svom krevetiču se budi stalno,Probala sam sve sada i u krevetu to radi.probala sam sve i svašta što se uspavljivanja tiče i to traje od rođenja.Do sada nijednu noć nije odspavao u komadu.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.