27 srp 2012, 17:09
27 srp 2012, 17:40
27 srp 2012, 18:26
27 srp 2012, 20:12
XStefanova_mama je napisao/la:Dakle vama se dogadja ono sto se dogadja vecini parova (mladi ili stariji nebitno) - prilagodjavate se na zivot sa bebom.
rekla bih da je ovo epilog cijele priče i još bih dodala da je najteže prilagoditi se od 0 na prvo dijete, kasnije ide lakšeMala Bornica je napisao/la:trebalo je pregrmiti preko nekoliko godina da stvari dodju na svoje mjesto
, a može se u svemu veoma uživati, ali i to treba učiti.27 srp 2012, 20:21
27 srp 2012, 20:27
DomiMama je napisao/la:- ovo s trecim je stress free![]()
![]()
27 srp 2012, 22:36
27 srp 2012, 22:43
Trabakulica je napisao/la:DomiMama je napisao/la:- ovo s trecim je stress free![]()
![]()
Znaci da Gilakova ide radit još 2 djece i tako u isto vrime zadovoljit sebe i muza po pitanju intime i dovest balans u kuću
al' ne dvoje odjedom jer je to double trouble kako god okrenes
28 srp 2012, 08:11
i koji bi to tek kaos bio u kući sa muzem, i ovako imamo malo vrimena za sebe.
28 srp 2012, 08:52
29 srp 2012, 23:12
A meni to oduzima jako puno energije, to postrojavanje i stalno podsjećanje.
sjedio, pušio i razgovarao u miru, a dijete će mama hendlati
Gledao me kao da sam pala sa Marsa. Još mu nije jasno o čemu ja već 2 god. pričam
21 kol 2012, 13:51
A kad mi za doručak stavi na stol LONAC ugrijanog mlijeka (iz kojeg bih ja trebala odliti sebi u šalicu) .... Sve u svemu, katastrofa. Mrzim boraviti u tuđoj kući i to je to. 21 kol 2012, 13:55
Forest je napisao/la:Meni moje frendice i poznanice kažu kako ja imam suuuper muža, premata, kupa, hrani...
Evo odmah mu za to dižem spomenik![]()
I ja prematam, kupam, hranim, kuham, čistim i 1000x svega više nego on...pa za mene ne kažu da sam savršena....koji svijet, koji pogledi na život, i to izjavljuju ŽENE, užas.
Da ja ne njorgam već dvije godine, on ne bi nikada ništa sam napravio jer je tako odgojen, jedostavno ne zna, ne vidi, ne znam ni sama kako bi to opisalaA meni to oduzima jako puno energije, to postrojavanje i stalno podsjećanje.
No, u globalu nije sve tako crno, ali ja stvarno svako malo moram "čitati bukvicu" o njegovom ponašanju, on bi živio i dalje kao da živi sa starcima, udri brigu na veseljesjedio, pušio i razgovarao u miru, a dijete će mama hendlati
Sva sreća da je kao plastelin, pa se da gnječiti inače bi nadrapala, tj.rastala bi se, jer ja ne mogu trpiti gluposti, tj. od umora pucam po šavovima i ne funkcioniram, postanem malo luuuda![]()
Nedavno me pitao kad ćemo ići na drugo dijete? Rekoh mu: dragi, kad odrasteš, jer još nisiGledao me kao da sam pala sa Marsa. Još mu nije jasno o čemu ja već 2 god. pričam
)
21 kol 2012, 14:27
21 kol 2012, 15:12
21 kol 2012, 15:12
21 kol 2012, 15:17
olja je napisao/la:i mi svaki dan jedemo juhu.
ludjaci, sta ces
21 kol 2012, 15:20
Misericordia je napisao/la:Kod nas je sve super. Imali smo samo jedan problem. LJETOVANJE !
I tako se on durio i tmurio, na kraju bi on bio nekoliko dana na otoku, pa 2 dana u gradu, i tako stalno. Sve skupa smo s bebom kod njegovih bili 4 dana. Njemu za ljubav.
Napokon je godišnji gotov, spasila sam se.
jel' Vir ili Ciovo u pitanju?
21 kol 2012, 22:12
Vicky & Mama je napisao/la:Forest je napisao/la:Meni moje frendice i poznanice kažu kako ja imam suuuper muža, premata, kupa, hrani...
I ja prematam, kupam, hranim, kuham, čistim i 1000x svega više nego on...pa za mene ne kažu da sam savršena....koji svijet, koji pogledi na život, i to izjavljuju ŽENE, užas.
Da ja ne njorgam već dvije godine, on ne bi nikada ništa sam napravio jer je tako odgojen, jedostavno ne zna, ne vidi, ne znam ni sama kako bi to opisalaA meni to oduzima jako puno energije, to postrojavanje i stalno podsjećanje.
No, u globalu nije sve tako crno, ali ja stvarno svako malo moram "čitati bukvicu" o njegovom ponašanju, on bi živio i dalje kao da živi sa starcima, udri brigu na veseljesjedio, pušio i razgovarao u miru, a dijete će mama hendlati
Sva sreća da je kao plastelin, pa se da gnječiti inače bi nadrapala, tj.rastala bi se, jer ja ne mogu trpiti gluposti, tj. od umora pucam po šavovima i ne funkcioniram, postanem malo luuuda![]()
Nedavno me pitao kad ćemo ići na drugo dijete? Rekoh mu: dragi, kad odrasteš, jer još nisiGledao me kao da sam pala sa Marsa. Još mu nije jasno o čemu ja već 2 god. pričam
![]()
![]()
veliki X
sve jednako ali potpuno jednako,baš sva sreća što je i moj od plastelina
22 kol 2012, 09:49
22 kol 2012, 11:45
Vicky & Mama je napisao/la:Forest je napisao/la:Meni moje frendice i poznanice kažu kako ja imam suuuper muža, premata, kupa, hrani...
![]()
![]()
veliki X ( samo šta moj nažalost nije baš takav plastelin ka i tvoj)
zato je stalno rat u kući
22 kol 2012, 12:18
Lamama je napisao/la:Vicky & Mama je napisao/la:Forest je napisao/la:Meni moje frendice i poznanice kažu kako ja imam suuuper muža, premata, kupa, hrani...
Evo odmah mu za to dižem spomenik
Da ja ne njorgam već dvije godine, on ne bi nikada ništa sam napravio jer je tako odgojen, jedostavno ne zna, ne vidi, ne znam ni sama kako bi to opisala A meni to oduzima jako puno energije, to postrojavanje i stalno podsjećanje.
![]()
![]()
veliki X ( samo šta moj nažalost nije baš takav plastelin ka i tvoj)
x ko kuća. ali ni moj plastelina vidio nije.zato je stalno rat u kući
same here! a ja proklinjala odgoj muškaraca u Dalmaciji