11 kol 2012, 23:01
12 kol 2012, 15:34
21 kol 2012, 23:13
22 kol 2012, 09:59
Suncokret je napisao/la:Jako puno toga ovisi o karakteru i razumu.....recimo moja mama je gora od moje svekrve, ali ja s njom bez problema izađem na kraj zato što mi je mama, za razliku od moje šogorice. Po njoj (mami) znam da sve to što oni rade, rade jer misle da je tako dobro, znači ne iz neke pakosti, nego jer ne znaju bolje. Ja smatram da imam sreću jer sam direktna pa sve što mi se ne sviđa srežem odmah, znam da često misle da nisam normalna i pretjerujem ali nije me briga dok god poštuju moje odluke. Sveki me se boji, ali ona je takva osoba koja ne želi s nikim ulaziti u konflikte i želi svima udovoljiti. Mama je malo tvrdoglavija pa mi treba više živaca i argumenata da ju urazumim.
.... a sve zato jer je tjerao mak na konac vozajuci baku od juhe do vode pa je meni prisviralo i stavila ga u izolaciju.... rezultat? doso svekar da ga izbavi..... al je i on morao krotko sjest za stol...... 22 kol 2012, 10:02
22 kol 2012, 14:10
- pamtim moje doba s bakom i dedom kao praznike, kad baka kuha po narudžbi, a deda ispunjava želje, slaže ljuljačke, komentiraju se kaubojski filmovi i Zane Grey, ma svašta nešto krasno. Sad kad je 9-godišnjak kod mojih, nije me strah da će ostati gladan ili preokrenuti prehrambene navike, niti da će se razmaziti, nek uživa u praznicima
.
. I što se tiče hrane i prohodavanja, posjedanja, čega god...23 kol 2012, 08:51
mmar je napisao/la:Kako su mene moje bake mazile, dida me vodio u dućan po najveću čokoladu, sjećam se da mi je znalo bit muka od prežderavanja sranjima, a dida velik ko kuća, ide s unukom u dućan![]()
I drugi dan me mama natjerala da smažem neki gadni ćušpajz koji mi je valjda bio kao smrtna kaznaNisam zbog te čokolade prestala jest ostalo ili obolila od neke teške čokoladne bolesti
... jedan bi pjevac rekao "dida i ja.... drugo vrime ista sudbina..."
... to kod mene ne prolazi... onda girica ide u kaznu u jedan kut a ostali u drugi.....pa nek se dure kolko oce..... kad ja odem kuci i oni ostanu sami nek im okrene i kucu naopako njihov problem......23 kol 2012, 21:53
24 kol 2012, 01:20
pa da mu nedaj boze naudi...skamenila sam se...odustaje i odlazi..mislim si hvala bogu...kad zove tata,otisla mojima kuci,takodjer se bacila u blato neko ispred kuce i vristi place cvili...ja sam njenog sina ulovila na foru da mi napravi bebu
tvrdi da ima zakonsko pravo na moje dijete,moju babu naziva kurvom,skoro infarkt zena dobila...i baba pobjegla u kucu od straha...zovem muza i njegov bratic dolazi po nju..jedva ju strpa u auto..kasnije me zove bratic rekla mu je da je moja baba od 70 godina nju istukla...kriste boze ja nemogu doc sebi...opet laze...svi me zovu ispricavaju se zbog scene muz place kaze krecem za hrv,svekar place isto je na terenu...ja od stresa ne spavam nemam teka,bojim se za sebe bebu,izgubit cu jos mljeko...govore moji da se ne sekiram,ali ja ovo necu nikad zaboravit a kamoli oprostit,ta zena je vrag zivi...znam da je mama mom muzu on je rekao da je voli kakva je ali ako treba odrobijat ce ju...nikad vise nece vidjet moje dijete preko mene mrtve...mrzi mene mrzi i njega...OVO JE MOJA SVEKRVA IZ PAKLA
26 kol 2012, 08:48
i da vise ne moraš prozivljavat te bolesne scene. Brini za sebe i svoju bebu.30 kol 2012, 15:03
blago meni
30 kol 2012, 15:13
Bubimiri117 je napisao/la:
ovako bi izgledao dan da ga ona organizira- ja spavam do nekih 11, ona je s malim, kuha, pojede prije da svi mogu jesti a ona bit
s malim, mi idemo odmorit a ona ga uspava, ili bude s njim dok se mi naspavamo, eee onda ga mi malo pričuvamo,
pa oni odu u šetnju, ostatak dana mi s njim, a ona navečer uspavljuje i šeta okolo i pokazuje svog unukablago meni
01 ruj 2012, 07:00
DomiMama je napisao/la:i ti se bunis?!![]()
![]()
apsolutno. ali jako tiho! ma nakon otvaranja ove teme i puno lijepih postova, počela sam dosta stvari
11 ruj 2012, 14:40
Trabakulica je napisao/la:čim prestane bit mama i postane baka mislim da će sve bit ok
11 ruj 2012, 20:49
Došlo je bilo do toga da je samo došla kod nas, Dobar dan, Šta se radi i uzme dijete i odnese ga
Ja i mm ostali paf! Srića da je bio doma ne bi mi vjerovao vjerovatno. Otišla sam gore, rekla dajte mi dijete, pogledala sam je tako da više nikad nije spomenula moj odgoj. I nikad više dijete nisam pustila kod nje. Pitala me jednom zašto ne dolazimo, samo sam je ošinila pogledom, nije više ništa pitala.
11 ruj 2012, 20:54
13 ruj 2012, 12:46
15 ruj 2012, 14:29
15 ruj 2012, 14:53
sretna22 je napisao/la:Moj svekar biserko samo takav je rekao da s obzirom da je vani jako vruce da drzim kremu za guzu u frizideru![]()
na sto sam mu ja rekla da nek si on namaze dupe s ledenom kremom pa da vidis veselja
15 ruj 2012, 14:57
......27 ruj 2012, 13:09
05 lis 2012, 13:43
mamocho je napisao/la:Ma kuzi ona sve to teoretski. Cak i previse naglasava... "gdje je tvoja majčica"... mene oslovljava sa "majko". Sve nesto dramatizira oko tog majcinstva. A onda maloj tepa "majkino" , "majkino najdraze", "majkina ljubav". U pocetku sam ju cak cula par puta da je rekla "mamino" kad je bila onako po strani sa njom. Meni se zeludac okrene.
09 vel 2013, 13:21

09 vel 2013, 19:19
28 vel 2013, 20:54
mos mislit,dijete naraslo 11 cm zato sto je moje mlijeko masno a ne zato sto ima genetsku predispoziciju da bude velik, kakva glupost
28 vel 2013, 22:16
noah je napisao/la:mamashnita od noje je napisao/la:vidim da uglavnom imate svekrve koje sopaju djecu, posjedaju ih, dijele savjete o dojenju.
vase majke to ne rade?
zanimljivo.
Kakav je tvoj odnos sa sveki i sa tvojom mamom,da li ti je lakše riješiti nesuglasice vezano za djecu sa svojom majkom s kojom si na "ti", ili sa sveki s kojom si na "vi"?
03 ožu 2013, 00:32
a to je nažalost već psihoza sa kojom imaju problema većina snaha sa svekrvama ne samo kod nas već svugdje u svijetu. Na tu temu tog odnosa su nastale i nastaju mnoge šale i u filmovima,knjigama,vicevima i svugdje pa to je stara,prastara tema i problem svugdje,pa me zato začudilo tvoje čuđenje.
.?!)
Živio govornik,dole s njim!!
03 ožu 2013, 01:13
ali kad bi mi mama rekla onda je vec bilo cupavo jer kakva sam ja to kcer koja ne slusa mamu 04 ožu 2013, 10:24

) i onda ja kažem kakav šećer maloj bebi, al ona i dalje po svom.
06 ožu 2013, 18:41