Sada je: 17 tra 2026, 04:22.
Moderator/ica: Hajdi

al ima sigurno oko 7kg sada

bebonja napreduje odlicno, sada smo na 7050g i 66cm, pedijatar prezadovoljan i motorickim napretkom i opcim napretkom s obzirom da je nedonosce. Cijepljenje smo opet odgodili jer je bio dosta prehlađen,pa kad ga prođe to malo za koji dan,odvest cu ga da ga cijepi, prvi put od rodilista, bit ce drecanja 

nismo se vec duuugo javili pa je red da se malo aktiviramo.
nije puno zahtjevan, zahtjevnija mu sestra koja ima skoro 10godina haha 

a dobro ima i moj momenata takvih on ne grinta on se ljuti i vice

u razdoblju od početka prosinca do početka siječnja ove godine

bojim se da ćemo mi morati krenutí s dohranom s 5 mj. Jako je frustrirana kad netko jede.
BOŽIĆNA AKCIJA TRAJE OD 03.12.2016. – 22.12.2016.!

BOŽIĆNA AKCIJA TRAJE OD 03.12.2016. – 22.12.2016.!

i tak, malo bi da imam više mogućnosti obavit nešto bez nje, a vidim da su to kratki izlasci i to ako se sve poklopi - da je sita i da je zadovoljna, onda mogu izać na sat vremena obavit nešto sa starijom djecom...

mislim da ćemo počet s voćem ili s bundevom, nešto što je tako jednostavno. ispeći ću ovih dana bundevu pa zamrznut komade i onda samo izvadim i malo ugrijem za početak i to je to. od žitarica ćemo prvo probat palentu isto jer mi je najjednostavnije. ali polako, imamo još do tada.
dolje jer se ne može dočekat na ruke da ih pomakne, ali presmiješna je kak se grebe da dođe do njih i na kraju nekako i dođe.
) svima od srca želim sretan i blagoslovljen Božić, da ga provedete u krugu obitelji

baš me zanima koliko je narasla, sva je lijepa obla, sitna, ali izgleda punašno, samo kad je pokraj drugih beba te dobi stavim vidim kak je sitna.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.