Podforum posvećen prvoj godini života vašeg djeteta.
17 pro 2009, 20:18
Platnene. Brojnih proizvodjaca, stranih. Od domacih samo Rodine koje moram priznati nakon 2 mjeseca koristenja ipak izgledaju najlosije. (nisu to lose pelene, da se razumijemo, samo su se uha sva iskrivila, a ni drukeri nisu naj naj)
18 pro 2009, 19:47
i mi smo na platnenim,neke sam sama šila a ostale od tete šivalice.a yra, koristiš li i rodine zaštitne?
19 pro 2009, 05:29
platnene bella, muttaqin, bumgenius, kushies
preko noci pampers, koristili smo neke huggies prirodne ali su curile
20 pro 2009, 21:54
babylove i odlične su mi
20 pro 2009, 22:55
Mi smo na pampers, iako ja još žalim za platnenima! I to ovim premium care, mojoj finoj guzi te pašu( valjda jer su najskuplje)...
Jedno vrijeme smo koristili babylove, i prvih mjesec dana sve bilo super, i onda se odjednom od njih počela crveniti, kad se počela više kretati nadražile bi ju, i tako smo se opet vratili na pampers!
Dalje nismo experimentirali!!
21 pro 2009, 10:46
Baš sam noćas odn. jutros razmišljala o tome kak je to individualno s pelenama. Eto ja jutros promijenila noćnu pelenu (babylove) nakon preko 12h, nije propustila, bila je teška za nepovjerovat (jer Karlo sigurno barem 5 puta sisa tijekom noći, pa onda i više piški), sve super. A nekome puštaju već nakon 3 do 4 sata. Baš me to fascinira. Stvarno bude umjetnost naći što maloj guzi najbolje odgovara!
21 pro 2009, 23:44
Točno tako Diami! Nekima propusti babylove, nekima pampers, nekima treće, i stvarno svaka guza ima svoju priču!
02 sij 2010, 17:54
Mi koristimo Pampers soft

, a prije smo koristili babylov i jako su m loše, grube i uopče mi se ne sviđaju.
Razmišljala sam i o platnenim, ali ne znam gdje ih nabaviti i koliko ih trebam.
02 sij 2010, 20:08
http://www.platnene-pelene.com/?p=52Ove koristimo + pampers koje dobijemo na doznaku.
03 sij 2010, 00:01
evo da napišem da smo sad 7 dana koristili jednokratne i to babylove i jako sam zadovoljna. pišulinac se zacrvenio ali nije toliko strašno kako je znalo biti u prvih mjesec dana korištenja isključivo jednokratnih. guza se činilo da će se osuti ali nije. popustile su jednom samo i to kad je bio skok u razvoju i sisao je oko 10 puta u toku noći.
18 sij 2010, 11:50
Mene ovako zanima kolike su konkretno cjene odnosno razlike u cjenama između pelena koje se najčešće koriste.
Tipa:
1. Pampers
2. Babylove
3. Libero
4. Huggies
5. Beuty baby
6. Violeta
18 sij 2010, 22:01
ja sad svom malom nosim baby love 5 a ima nekih 11 kila i skroz su super nosila san mu ih od kad je napunia 3 mjeseca a do tada smo nosili pampersice i sve je bilo u redu.
18 sij 2010, 22:26
nama su propuštale Mullerove, pampers i babylove nisu...ja sam zadovoljna babylove tako da smo mi na njima...
16 kol 2010, 12:23
Patrik ima oko 6,5 kg, pravi je buco... dvojku ne mogu zalijepit jer mu je preuska a trojka mu je ogromna...duboka.... koristim pampers ali probala sam i druge... imaju li neke između da ja možda ne znam za njih??? helpppp..vruće je i grozno mu je u velikim...
16 kol 2010, 13:04
probaj platnene pelene, one se daju lijepo namjestit
a bebi nije vruće
16 kol 2010, 13:16
Libero su dosta plitke,meni su odgovarale premda svaka pelena je namjerno "duboka" da bi se izbjegao dodir "sadržaja" s guzom
16 kol 2010, 13:23
mislim da ćeš morati ić sistemom pokušaja i pogrešaka
ja sam ih koristila prva 3 tjedna, i kasnije par puta, koristila sam babylove pelene- one od DM-a i bile su i super.
a o platnenima kao opciji uvijek stigneš razmisliti
16 kol 2010, 13:24
badada je napisao/la:probaj platnene pelene, one se daju lijepo namjestit
a bebi nije vruće

uh, uh--- nemam snage za to... možda s drugim djetetom
al brzo će on iz pelena... jedva čekam da može sjest da može kakat kak treba..ionak ga moram skinut i vikat "tiskaj tiskaj"...već tako mjesec i pol (otkako je imao mjesec i pol)
16 kol 2010, 13:26
rusulica je napisao/la:Libero su dosta plitke,meni su odgovarale premda svaka pelena je namjerno "duboka" da bi se izbjegao dodir "sadržaja" s guzom
gdje ima to za kupit??
16 kol 2010, 13:28
nevenera je napisao/la:mislim da ćeš morati ić sistemom pokušaja i pogrešaka
ja sam ih koristila prva 3 tjedna, i kasnije par puta, koristila sam babylove pelene- one od DM-a i bile su i super.
a o platnenima kao opciji uvijek stigneš razmisliti

probala sam te iz DM-a i nisu mi baš... skroz su tvrde kad se upiški a puno piški...pampers ostaju mekane...al opet mi se čine ko nekakva najlonska vrećica pa ne znam šta je gore...
16 kol 2010, 14:15
Jesi probala Pamper Premium Care? Nama je obična Pampers br.3 premala, a br.4 prevelika - pa imamo br.4 Premium Care! I prezadovoljni smo!
16 kol 2010, 14:28
Meni isto babylove nisu bile dobre, raspadaju se iznutra.
A za libero pa ima ih svugdje za kupiti. u splitu ih ima skoro svaki trg lanac.
A te pampers premium care (ako su to one bivše ljubičaste) su mi bile malo preskupe
16 kol 2010, 15:38
princessmom je napisao/la:Jesi probala Pamper Premium Care? Nama je obična Pampers br.3 premala, a br.4 prevelika - pa imamo br.4 Premium Care! I prezadovoljni smo!

jesu li kod nih drukčije veličine? ove su trojka 4-9...malo širok raspon...
16 kol 2010, 19:30
Probaj Huggies 3 (od 5 do 8 kg). A, mislim da su i Pampers Premium bile isti broj ista kilaza.
16 kol 2010, 20:27
F ima oko 6 kg I obicne pampersice 2 (3-6kg) su mu lagano male, a premium care isto 2 su taman jer imaju puno elasticnije I duze trake, a dubina je ista
16 kol 2010, 21:44
mrcinela je napisao/la:princessmom je napisao/la:Jesi probala Pamper Premium Care? Nama je obična Pampers br.3 premala, a br.4 prevelika - pa imamo br.4 Premium Care! I prezadovoljni smo!

Da, drugačije su veličine, zato kažem...Premium Care je br.4 od 7-18kg...Mi smo imali na zadnjem pregledu 7100g, ali smo dugački 73cm-pa su mu obične Pampersice bile kao da nosi niski struk...
rusulica jesu, skuplje su nego obične, ali ih tako nerado mijenjam jer su nam preodlične!
17 kol 2010, 09:32
kupila ja libero..ista stvar.... a dok kupim premium care možda i naraste hahahah
17 kol 2010, 10:12
a ne znam, gle, svake su duboke a meni su te bile još najpliće
27 kol 2010, 10:38
princessmom je napisao/la:mrcinela je napisao/la:princessmom je napisao/la:Jesi probala Pamper Premium Care? Nama je obična Pampers br.3 premala, a br.4 prevelika - pa imamo br.4 Premium Care! I prezadovoljni smo!

Da, drugačije su veličine, zato kažem...Premium Care je br.4 od 7-18kg...Mi smo imali na zadnjem pregledu 7100g, ali smo dugački 73cm-pa su mu obične Pampersice bile kao da nosi niski struk...
rusulica jesu, skuplje su nego obične, ali ih tako nerado mijenjam jer su nam preodlične!

PREMIUM CARE SUPER!!!!! 4-7 kg a ostale su 4-9 ...taman

)))
27 kol 2010, 11:07
mrcinela je napisao/la:PREMIUM CARE SUPER!!!!! 4-7 kg a ostale su 4-9 ...taman

)))
Super!

baš mi je drago da si riješila problem!