Sada je: 05 lip 2026, 23:06.
Moderator/ica: Hajdi

X ja bih uradila ovako!IINA je napisao/la:Na tvom mjestu ja bih pričekala, nudila sisati, pa kroz dva tjedna ponovno vagala.
Ako se i dalje ništa ne pomakne na vagi onda bi uvela adaptirano.

......

. U zadnjih 2 mj i deset dana svega pola kg. Naša ped na godišnjem ,bila je druga , a i ova kao papagaj ponavlja dohrana, dohrana..... A mali ne želi ni blizu kašicu, uspijem mu uvalit malo rižinih na mom mlijeku. nije spominjala nikakvo vađenje krvi,ali ja sam sada već zabrinuta jer do sada sam mislila faza je, zubi, vručina, ali sad se već brinem....

treba pazit da dođe do masnog. ista cica više puta, da je isprazni ili ako jede dvije onda započet s onom na kojoj je zadnji put završilo. može se radit kompresije da dođe do masnijeg prije, izbacit dudu i ne davat ništa osim mlijeka (mislm na vodu ili čaj) i onda je to više manje to.
. Definitivno počinjemo sa kašicama, i tako će za 10 dana napunit 6 mj. Sad mi je lakše, a malo mi je laknulo i kad sam pročitala Oljin post
Drago mi je da je krv u redu.

. pojede dnevno 5-6 bočica bebimila (po 200ml),od čega jednu do dvije po noći. kroz dan pojede oko 150-200g kašica voćnih, oko 150ml čaja, još i smokića i keksića... vesela je i nasmijana, aktivna, motoričke sposobnosti odlične... i pardon, nije dugačka 69, nego 65cm(ovo piše tata, pa nije puno ni promašija
). stolica je ok. kaka i po dva puta dnevno, obično je jedno samo loptica a drugo normalno i ima ga. po meni zdravo dite!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.