Prije svega vec ludimmmmmm

,imam dvogodisnju curicu koja je nemoguca.
nekad jednostavno nemam pojma ni ikakve ideje sta napravit snjom.Inace kad se rodila imala je visoki bilirubin i zavrsila na neonatologiju,sta je mene pogodilo ajme,u najoru ruku da joj je neznam sta.i od kad je dosla doma iz rodilista ja sam je razmazila koliko sam god mogla,spavala je samnom na krevetu mazila sm je po cile bozje dane,i bila je mezimica dok nije prije 9 mj dosla sestrica,sta ne znaci da nije i dalje,ali jednostavno obaveze oko bebe a i kuce me nazalost u tome dosta sprjecavaju,da joj opet posvetim one trenutke kad smo postojale samo nas dvi,igra smijeh...odkada sam rodila trecu bebu imam osjecaj da se osjeca ugrozeno i pocela je radit svakakve ludosti.
ude u wc i vode je full pojacana ona se lipo igra sa vodom
ode u sobu roba je na podu
ode u kuhinju mlijeko,cajevi voda,sve sta dovati njeno je i nakon toga je generalno ciscenje.
pokusavam joj to objsnit na lijep nacin to se karla ne smije,to je ruzno,ne smis pustat vodicu jer cemo puno kuna morat dat,i neces moc sebi kupit igracke.ali sam primjtila da to u nje ne pali,njome je sve ravno.ona tek tada pocne pravu festu radit.
uzme bebi dudu i nece da vrati onda je malo viknem ,povisim ton ona udri u plac,i jednostavno se pocne bacat po podu,plakat bzv,i ne prestaje u nedogledno vrime.
neznam kako vise postupat snjom,sta joj napravit ,rec da ona skuzi.