Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
18 pro 2009, 14:50
Moja Isidora dobro spava od nekih svojih deset meseci.To znaci 12h sati nocu bez budjenja.U zadnje vreme se budi negde 2x nocu popije malo vode i nastavi dalje.To se desava u zadnja 2-3 meseca.Tacno toliko ide u vrtic.Ne znam da li ima stim veze.Da li ste imali takve faze?
18 pro 2009, 14:55
moja ima u sijecnju 5. jos uvijek se budi po noci i trazi vode. u vrtic ide 3 godine.
18 pro 2009, 15:05
možda joj je tamo preslana hrana pa zbog toga žeđa noću
18 pro 2009, 15:33
Ma i ja sam to mislila..pa joj pomerili veceru za ranije,pa nista slano (mi inace malo solimo i nema grickalica na repertoaru) i opet isto,retko kad preskoci potragu za vodom.
18 pro 2009, 15:59
Ja i inače u zimskim mjesecima imam običaj djeci ostaviti čaj pokraj kreveta jer je suši zrak u kući - nekad ga popiju, nekad ne. Najmanji ima 3 i pol godine i rijetko prespava noć da ne popije malo čaja i to još na bočicu (on je dijete s pp), niti se ne probudi do kraja, ja mu dam čaj a on dalje zaspi.
18 pro 2009, 19:09
badada je napisao/la:možda joj je tamo preslana hrana pa zbog toga žeđa noću

To bi i meni bila prva pretpostavka.
No, dok god se ne nacejava pretjerano, ne bih brinula. Mozda se budi jer joj je zivot aktivniji, pa onda usput zatrazi i piti.