Switch to full style
Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

DJECA BISTRIĆI

13 svi 2010, 12:58

Koliko sam tražila po forumu nisam još naišla baš na tu temu, a ako sam negdje previdjela slobodno moderatorice prebacite.

Naime pedagogica u vrtiću je rekla da će od jeseni formirati novu vrtićku grupu - Bistrići i da bi moja Leona bila kandidat pa me zanima nešto više o takvoj djeci ako netko ima iskustva i kakve su karakteristike te djece? :conf

Re: DJECA BISTRIĆI

13 svi 2010, 13:09

ja bih rekla da su to bistra djeca, ali najbolje pitaj pedagogicu.

13 svi 2010, 13:39

Pretpostavljam da se ne radi o grupi za cjelodnevni boravak nego za igraonice jednom tjedno.
U našem vrtiću su prošle godine oformili takvu grupu, nakon što su testirali potencijalno nadarenu djecu (vrtićka psihologinja i pedagogica su to organizirale u suradnji mislim s tetom koja vodi Bistriće).
Moj sin je manje više redovito išao u te igraonice, jednom tjedno, radili su nekakve pokuse, igrali se didaktičkim igračkama itd. U svakom slučaju simpatično pa ako su ti savjetovali i ako ti dijete želi ići, zašto ne?

15 svi 2010, 16:34

Tu se puno pisalo o tome :mah

http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=53&t=40088#p1296861
Odgovori