31 pro 2010, 02:20
)i da ćemo prinćipesa i ja biti solo,
me uhvatila nespremnu i iako sam bila sigurna da sam gotova sa razmnožavanjem,po stare dane sam se,uz svesrdnu pomoć
,upustila u još jedno najodgovornije zanimanje na svijetu.S prvim djetetom nisam uopće mogla uživati u majčinstvu onoliko koliko to činim sad jer sam na svaki plač strepila i zvala pedicu(praznikom na mob!!!)Još bih htjela dodati da sam kasno odlučila imati bebu jer sam bila zlostavljana u djetinstvu,a pošto je poznato da takva djeca često izrastu u nesvjesnog zlostavljača(taj mi pojam nikad nije bio jasan-kako to možeš previdjeti???),strah je pobijeđivao sve dok se nisam riješila mentalnog smetlišta
.
)i danas mogu s ponosom reći da mi je kći predložena u MENSA-NTC,a dokazano je da smo mi kao roditelji odgovorni za IQ djeteta.Želim mamama poručiti da se opuste koliko mogu i slušaju instikte.Što bi J rekla-pokušajte,sigurna sam da nečete pogriješiti. E sad kad sam se nahvalila(kad nitko drugi neče),mogu vas pitati da li me primate u vašu grupu i još nešto-da li cijepite djecu i sebe protiv nove(sad već stare)gripe? Malo sam vas
, ali računam s vašim strpljenjem kojeg
1-3g svakodnevno treniraju. lijep pozzzzzzzzzzz
31 pro 2010, 09:12
31 pro 2010, 10:40