03 lip 2012, 00:08
03 lip 2012, 03:16
03 lip 2012, 11:37
04 lip 2012, 09:21
Mislila sam da se počela tuči, ali neee, objasnili su mi da se nekako hrvački izvlači iz klinča
I tu su eto tete odlično odradile svoj posao, u to sam uvjerena da je to njihovo djelo. Moram napomenuti da ide u privatan vrtić, 15 djece na 3 tete. Drugačiji pristup i puno lakše za tete.
). Sad kad je počela pričati, jasno nekome kaže Makni se Nemoj me, no naravno da to većini djece ništa ne znači, napadaju i dalje. Nekad se izbori, ali ako naleti na puno napasnije trči k meni i viče maaaama. Ja se pokušavam puno ne miješati (osim ako krenu udarci, čupanje i sl. tu uletavam mirno i pokušam objasniti djetetu koje se tako ponaša da to nije lijepo, nikad se nitko nije bunio od tih roditelja).04 lip 2012, 09:31

06 lip 2012, 21:36
. Pokusavam ju ispitivati kako je bilo u vrticu, ali jos nije u stanju isformulirati pricu, a nije bas ni da joj se moze vjerovati, jer sve ovisi kako ju pitam, a odgovor cesto niti ne dobijem. Ili profufllja nesto sto ne znam da li je njemacki ili hrvatski i opet ne znam nista. Probat cu joj na foru igrokaza pokazati kako da se postavi, ali trebaju mi one zivotinjice ili sto vec sto se navlace na ruku, pa prste uvlacim u njihove "ruke". (moraju imati ruke da se tuku, ne)
06 lip 2012, 23:12
i nije do sad bilo jakih fizičkih napada, a i rekla sam da tu uletavam, lupanje po glavi, čupanje i sl.
isprike... ali poludim kad vidim pasivnost i nonšalanciju roditelja.
07 lip 2012, 10:12
07 lip 2012, 14:19
. Naravno da su roditelji krivi, a ne djeca. Imam jednu malu divljakinju u susjedstvu, pravi mali Rambo i mocnik, ali kad dodje k nama u stan i to BEZ mame, savrseno dobro zna kako se treba ponasati. Nije bas da se ima skroz pod kontrolom, al nema veze, to se jos od nje ne moze ocekivati. Kad dodje njena mama- katastrofa, non stop moramo intervenirati. I njena mama zaista intervenira i prijeti odlaskom kuci, ali ova ju uopce ne shvaca ozbiljno i za par sekundi radi ponovo istu stvar. Bit ce da je do toga sto nikad zaista nisu otisle kuci
.07 lip 2012, 14:27
ivanak2602 je napisao/la:Bit ce da je do toga sto nikad zaista nisu otisle kuci.

07 lip 2012, 15:16
.08 lip 2012, 14:54