Switch to full style
Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

Poklon za 1. rođendan

11 srp 2012, 09:52

Imate li kakve ideje što kupiti za 1. rođendan? Da je igračka do nekih cca 500kn.
Imamo tricikl, guralicu, igračke na povlačenje i nešto slično didaktičkom stoliću, zatim od FP sveznalica - lončić, psa i loptu, te nekoliko razvrstavača oblika.
Zadnja izmjena: Suncokret; 11 srp 2012, 10:40; ukupno mijenjano 1 put/a.

Re: Poklon za 1. rođendan

11 srp 2012, 10:20

[url http://kukutre.hr/proizvodi/igra/ ][/url]
:mah

11 srp 2012, 12:05

Hvala noah, pogledala sam ali ništa posebno me nije privuklo. Sve mi se čini ili da je za manje bebe ili za veću djecu ili imamo nešto slično :(

11 srp 2012, 12:33

sto god da kupis vjerojatno ce se vise igrati s papirom nego samom igrackom, mi smo bili u slicnim dilemama jer je imao svega previse, pa sam mu odlucila kupiti za svaki rodjendan jednu lijepu knjigu i napisati posvetu od mame i tate, bit ce mu jednog dana i lijepa uspomena.

11 srp 2012, 13:44

Super ideja! I on i ja volimo knjige! A šta da kažem baki djedi? Jedni su već kupili robice i kupit će prve sandalice, a ne znam šta da radim s drugima?

11 srp 2012, 13:51

nama je najbolji poklon za 1. rođoš bila dječja foteljica. I dan danas sjedi u njoj.

11 srp 2012, 13:54

Foteljica je super stvar, moja gospodjica je jos koristi, u njoj je kad citamo slikovnice, kad se sama zaigra kojekakvim stvarcicama, nekad cak i kad sama ruca, privuce je do malog stolica u boravku i posluzi se :) Definitivno, nama super stvarcica :dada
Ima i FP super igracaka, pa mozda da odaberes neku koju nemate, meni je onaj lonac sa oblicima super, isto ga jako dugo koristimo i nikako da joj dosadi.

11 srp 2012, 14:04

Nama je super poklon bila viseća ljuljačka (ako imate dvorište)
i mali stolić i stolica (brzo dođe period kad to mogu koristiti), tu je počela i jesti, crtati,čitat... ma sve i svašta

11 srp 2012, 15:19

foteljica je i nama bila super.
moje su se uvijek radovale knjigama, imas one interaktivne slikovnice za malu djecu..npr. http://www.profil-mozaik.hr/pikov-rodze ... /PR/130284
mozes izabrati nekoliko takvih.

super mi je i drveni set, stol, 2 stolice i klupica, ovo ce dugo koristiti, moje curke tu crtaju i igraju se, to je njihov kutak u dnevnoj kod mojih, a mozes to smjestiti u djeciju sobu.
jedino je nesto vise para od ovog iznosa koji si spomenula.

legići su uvijek dobar poklon.

11 srp 2012, 15:34

Suncokret, nama je za 1. rođenadan najbolji poklon bio gusjenica pričalica od FP-a, evo ova: http://ljekarna-rijeka.hr/proizvodi/za-bebe-i-mame/igracke/edukativne-igracke/fp-gusjenica-pricalica-za-sveznalice-878/

imaju je na hrvatskom, priča i pjeva, kad okreneš prozorčiće upoznaje te sa životinjama i prijevoznim sredstvima i daje njihove zvukove, odlična je, a zabavna i za starije klince... a može se i uči za sobom... ona je nama stalno bila u pogonu, duuugo, sve dok se nije razbila pa sad nema zvuka :|

11 srp 2012, 16:04

tratinčica1711 je napisao/la:nama je najbolji poklon za 1. rođoš bila dječja foteljica. I dan danas sjedi u njoj.

imamo

11 srp 2012, 16:05

fancy je napisao/la:Foteljica je super stvar, moja gospodjica je jos koristi, u njoj je kad citamo slikovnice, kad se sama zaigra kojekakvim stvarcicama, nekad cak i kad sama ruca, privuce je do malog stolica u boravku i posluzi se :) Definitivno, nama super stvarcica :dada
Ima i FP super igracaka, pa mozda da odaberes neku koju nemate, meni je onaj lonac sa oblicima super, isto ga jako dugo koristimo i nikako da joj dosadi.

imamo i fotelju i loncic

11 srp 2012, 16:05

Forest je napisao/la:Nama je super poklon bila viseća ljuljačka (ako imate dvorište)
i mali stolić i stolica (brzo dođe period kad to mogu koristiti), tu je počela i jesti, crtati,čitat... ma sve i svašta

ljuljačku imamo i to na balkonu, a stolić i stolica bi bili ok ;)

11 srp 2012, 16:08

boysmama je napisao/la:Suncokret, nama je za 1. rođenadan najbolji poklon bio gusjenica pričalica od FP-a, evo ova: http://ljekarna-rijeka.hr/proizvodi/za-bebe-i-mame/igracke/edukativne-igracke/fp-gusjenica-pricalica-za-sveznalice-878/

imaju je na hrvatskom, priča i pjeva, kad okreneš prozorčiće upoznaje te sa životinjama i prijevoznim sredstvima i daje njihove zvukove, odlična je, a zabavna i za starije klince... a može se i uči za sobom... ona je nama stalno bila u pogonu, duuugo, sve dok se nije razbila pa sad nema zvuka :|

nju sam kupila nećakinji za prvi rođoš, i meni je super samo što imamo već sveznalica (psića, lončić i loptu) pa ne znam jel bi mu to bilo onda zanimljivo.

11 srp 2012, 16:36

a drugačija je od svo to troje, mada opet na isti kalup... pjesma ti ide:
gusjenica sam i volim pjevati
i na svom putu prijatelje sretati
zajedno učimo riječi i boje,
ja jako vooolim prijatelje svoje! :lol

i onda kaže: vuci me za sobom! :hahaha

11 srp 2012, 17:46

meni je super bio pokon poplun i set posteljine.
taj set stolic i stolice isto fora. slikovnica nama nikad dosta.
ako imate bicikl, onda sic za bebu na bicu...

11 srp 2012, 18:58

mala dječja kuhinja - s njom se vole igrati i cure i dečki

inače, meni se čini da su djeca zasićena sa svim tim super igračkama, i mi imamo FP psića sveznalicu, lončić i ključeve, chicco muzički stolić i svašta nešto - ništa od toga joj nije dugo zaokupljalo pažnju, za rođendan ju je više fascinirao balon napunjen helijem nego poklon :). Zato mi je knjiga super ideja, nešto što će joj jednog dana biti uspomena ili nešto korisno (no, veliš da fotelju već imate).
Odgovori