26 lip 2015, 09:12

26 lip 2015, 09:26
poslije toga sam ih vodila u shopping jer sam morala kupit svašta u Mulleru, super su bili. a nagrada je bila da idu na trampolin. i čim smo izašli iz trgovine oni bi na tramplin, ali je taj bio krcat i ja kažem da idemo na onaj na katu. ali bigul se spušta na pod, legne koliko je duga i široka, raširi ruke i noge i udri u plač
morala sam samo pazit da je netko ne nagazi
nije trajalo ni minutu-dvije srećom, digla se i išli smo gore! e koja je to sila! i onda ih gledam na tom tramplinu kako skažu ko da nisu u životu nigdje skakli, ja umorna, pijem kavu i gledam, ne znam zašto gledam, ono glave lete na sve strane, ova padne, odbije se od stranice ili od poda, veći dečki skaču oko nje, gledam di će joj netko na glavu skočit, diže se, i nastavlja, ko da ništa nije bilo, stvarno ne znam zašto gledam, ko da ću s tim pogledom telekinetički zaustavit nečiju glavu ili nogu u letu prije sudara
istresu sok u sebe u sekundi i opet nazad, nevjerojatno...
e ja sam krepala od smijeha! pa me zagrli onako u prolazu i kaže: bas sam te se pozelila
ma uliz totalni, zločesti, a divan...
26 lip 2015, 09:48
latica je napisao/la:u dvorištu je pokakala jedno malo govance i skakuće oko njega, kad korni krene prema govancu, a ona skoči ko rambo: neeee, nemoj dijat, to je moje gance!!!!e ja sam krepala od smijeha! pa me zagrli onako u prolazu i kaže: bas sam te se pozelila
ma uliz totalni, zločesti, a divan...
26 lip 2015, 09:52
26 lip 2015, 10:07
26 lip 2015, 10:13
26 lip 2015, 12:42
26 lip 2015, 13:51
26 lip 2015, 14:58
. Zagrijao je Zagreb konačno!!
na tvoju bigulicu!! Ali kako bi se čovjek mogao ljutiti na nju kada je toliko u toj svojoj "zloći" dražesna i mila, da bi ju mogla pojesti
. Na tuđe komentare se odavno ne obazirem, a isto tak me ne smetaju niti tuđa djeca i njihove nepodopštine, kaj ja znam, pa ipak su to samo djeca. Mi nemamo još faze bacanja po podu, ali baš kao što Sunceko kaže, neću reć dvaput...
. A danas je seki lijepo odbrusio "Ema, zašto si takva glupača? To je tako bezobrazno"
I lijepo joj je objasnio "Zašto mi govoriš da sam beba, ja nisam beba, ja sam malo dete". Bez pelene smo i dalje
, a po novom se pristao voziti u onom autiću kojeg smo mu kupili na akumulator, a nije dosad htio u njega
! Ugodan vikend majčicama i dječici želim!!!
26 lip 2015, 15:22
latica je napisao/la:to što drugi gledaju i komentiraju mene uopće ne dira, ja gledam kak je mom djetetu, a ne to što drugi imaju mišljenje o mom djetetuiako većina roditelja uvijek ima izraz suosjećanjana licu
![]()
... malo dete
bravo za pelene i autić na akumulator. Ja ću L uzeti taj auto kada asfaltiramo veliki dio dvorišta (zajedno s ostalim radovima kaj sam vam pisala).
26 lip 2015, 23:05

) a voljela bi da carici bude sto manje stresno kad beba dodje.27 lip 2015, 10:24
(a ja cijeli treći preskočila
)
. davno sam rekla da je M kraljica!!!!
Čim nije po njegovom ili ne može nešto dobiti odmah dreka i histeriziranje. Tako da suosjećam s tobom. I ja ga zagrlim i smirim i baš me briga za okolinu. Uvijek će biti netko tko će komentirati.
)
vas sve
27 lip 2015, 15:35
27 lip 2015, 20:17
. Zbilja nisam očekivala da će to teći tako glatko...
!!!
28 lip 2015, 00:24
treba to sve pozavrsavati na vrijeme.. a i mm cuva godisnji za kad #2 dodje 
28 lip 2015, 10:40
nemam snage pisat o tome, samo se dodatno traumatiziram razmišljanjem ...
to smo sinoć kad je napokon zaspala nakon 20 min urlanja, mi gledali Jurski par sa starijim i malo počipsali, eh samo da zna
28 lip 2015, 11:28
latica je napisao/la:cici pa šta se nisi javila? nismo valjda tako strašno djelovali?
Ma niste,ali taman se počela smirivati,pa nisam htjela ometati.
Otkako smo (konačno) prestali cicati (prije 3 tjedna) uspavljivanje nam je koma. Zadnjih tjedan dana mi zaspe oko ponoći(a legnemo u deset
). Vrti se, pjeva,plače,priča,igra se,traži "base" (kobasicu)
"Mmmm basa,fino. Mama može base???Ha mama,jel' može,mama, jel može??"....i tako narednih 20-ak min,a onda ,naravno opet plač...a ja se budim u 6....pa se ti naspavaj!!!
Možda je samo mala prehladica... Na ovo vrijeme nije ni čudo.
28 lip 2015, 12:35

28 lip 2015, 12:55
ŠokNaŠok je napisao/la:jel se diami sta javila? kako je K. prosla operacija?
!
, budemo vidjeli kako dugo...
28 lip 2015, 13:09

cim udje u lidl vice pipa pipa i pokazuje put gdje stoji 
28 lip 2015, 16:03

28 lip 2015, 16:26
ŠokNaŠok je napisao/la:da, ne znamo nit cemo saznati do poroda.
znatizeljni smo i mi .... al znas kaj, tak i tako mi znamo sta je .... mm zna da je decko, a ja znam da je cura
Baš sam se nasmijala! Uskoro ćete saznati
.
.
, sada znam kamo više neću zalaziti
... A tako je silan kada krene objašnjavati, sve prstom i rukama lamaće po zraku, pa se podboči, pa gestikulira, pravi mali čovjek, nema šta. Sad je bio brat sa klincem od 7 godina i moj Ivan i on su potpuno normalno razgovarali, bratov mali ga je sve razumio i sve su se dogovorili, čak mu je Ivan dao da se provoza u BMW-u.
U Zagrebu se sunce igra skrivača...
28 lip 2015, 22:46
29 lip 2015, 07:39
, iskreno suosjećam sa tobom, odmah se sjetim moje Linde, Bože dragi što me to dijete namučilo, kad se samo sjetim... Ali tako brzo prođe to vrijeme i vjerujem da ćete ubrzo uhvatiti svoj ritam
Divan dan u Zagrebu!!!!
29 lip 2015, 08:53
govorim si samo da će to proć, bude dana kad budem neuračunjljiva, ali sad daleko rjeđe nego prije, samo otrpim i gotovo. drži me to što nisam nikad imala osjećaj da ti ispadi utječu na naš odnos, štoviše, i kad smo to prestajale sisat za uspavljivanje, koliko god je protestirala zbog toga, preko dana i kasnije je sve bilo skroz normalno, nasmijana, mazna kad treba, samostalna, sve kako treba.
onda smo presložili dječje ormare, crtali vodenima, mijesili plastelin i igrali se koječega, recimo i doktora - ona kaže: zini jako i onda sama jako zine i tako sam skužila da su joj petice izašle
baš smo uživali nas troje i njih dvoje su se isto lijepo igrali zajedno, sve više se tako zajedno igraju kad su raspoloženi, seka sve sluša i prati, a veliki je prepun, ali prepun ideja
29 lip 2015, 09:19
Ja sam sve to prošla sa starijom curom, od vrištanja, zatvaranja prozora, pa drugo jutro sažalnih pogleda susjeda, kojima sam do groba zahvalna da mi nisu socijalne radnike na vrata poslali
... U mom susjedstvu je mladi bračni par sa curicom od 5 godina koji zbog njenih noćnih tantruma dan danas nemaju hrabrosti imati više djece... Ali to što kažeš, vaš odnos nije nimalo narušen tim izljevima bijesa i plača i stvarno treba imati snage to izdržati
. A tvoja Bigulica je toliko inteligentno i drago dijete da joj stvarno ne treba uzimati za zlo
... Tko će znati što se njima vrzma po glavicama...
29 lip 2015, 09:29
poslije se mi zagrlimo, mazimo i onda se napokon opusti i zaspe.
onda ona ujutro sama kaže: oposti mama sto sam te jupaja nogama
ili kaže: ovako sam se dejala: aaaaaa
ma stvarno onda vidim da i ona to sve vidi i da isto zapravo razmišlja o tome
ono, ko neka baba - a šta ću ti ja sinko
29 lip 2015, 10:08
ti si divna mama i nemoj to u niti jednom trenutku preispitivati. Tvoja M je predivno dijete i očito ona to mora proći sama i uz tvoju pomoć.... znaš da će proći i kada ti je teško samo si mantraj to...
29 lip 2015, 11:08
sunceko29 je napisao/la:latice![]()
ti si divna mama i nemoj to u niti jednom trenutku preispitivati. Tvoja M je predivno dijete i očito ona to mora proći sama i uz tvoju pomoć.... znaš da će proći i kada ti je teško samo si mantraj to...
![]()
.
29 lip 2015, 11:21
, eto - kako se začas dogovorimo
. Sunci, dobar tek!!!