Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

Nije valjda OPET faza?-nece jest!

30 lip 2011, 12:50

Moja curka (1god.) do prije tri tjedna jela ama bas sve sto joj se dalo...toliko sam ju hvalila (da mi se sada udarilo u glavu)...razbolila se na tri dana i odtada je vec pocela s hranom zezati...
ozdravila je potpuno no ,njen apetit se jos uvijek nije vratio...
prosli tjedan je imala proljev od dva dana bez temperature...sada je sve u najboljem redu no ona i dalje nece da jede... :/
cijeli dan cendra i cendra imam osjecaj da je gladna a sto god joj dam ona nece ,eventulano ako stavi max 10zlica u usta (i to ako sam srece vecinom nece ni usta otvoriti...)
kada se sjetim kako se veselila hrani,sto god smo joj ponudili ona je sa veseljem papala...
jos uvijek cica a ciku ne odbija ,davala sam joj tri puta dnevno no sada je top puno ,puno cesce posto nece da jede pravi obrok!

dali da ukinem to cesto davanje cike?

nisam pametna jer onda imam osjecaj da je gladna,a opet ako dajem cesto poremetim paravi tok za pravo jelo... :dunno

nemojte rec mozda su zubi,jer nije nista na vidiku...a ja mjesam zubice valjda otkako se rodila pa nevjerujem vise da ima veze s njima...
ima tek dva zubeka...

evo jucerasnji cijeli raspored koji se bas ne razlikuje od prethodnih dana...

dorucak-pokusala joj dati bar samu bananu pojela je jednu zlicicu
rucak-kuhala sam joj povrce i meseko ,pojela je 5zlicica
tam negdje oko 4h probala joj opet dati voce,nije htjela ni usta otvoriti,malo kasnije sam ju probala malim pudingom dukatinom podmititi cak ni to nije upalilo... :shock
vecera 7zitarica-ni to nije htjela... :ajme

Re: Nije valjda OPET faza?-nece jest!

30 lip 2011, 14:52

Daj joj siku onoliko cesto koliko hoce i nudi dalje hranu. Mozda joj se crevna flora jos nije oporavila i buba je stomacic, a za to je sika najbolji lek, tako da ona u sustini radi pravu stvar. Vibramo da sto pre prodje. :proljece

30 lip 2011, 14:52

Ne sekiraj se, bude to tako nakon bolesti, doji koliko joj paše, počet će jesti kad se bude bolje osjećala.

30 lip 2011, 15:22

Hajdi je napisao/la:Ne sekiraj se, bude to tako nakon bolesti, doji koliko joj paše, počet će jesti kad se bude bolje osjećala.

Poptpuno se slažem s ovim, tako i kod mene bude, dobro je da ti hoće dojiti

30 lip 2011, 15:33

:kiss :kiss

mrava je napisao/la:
Hajdi je napisao/la:Ne sekiraj se, bude to tako nakon bolesti, doji koliko joj paše, počet će jesti kad se bude bolje osjećala.

Poptpuno se slažem s ovim, tako i kod mene bude, dobro je da ti hoće dojiti

ciku hoce svako malo no hranu nikako... :/

30 lip 2011, 15:37

Ja sam do sad imala tri puta tu fazu koja je prvi put trajala mjesec dana :ajme , ove druge 7-10 dana. Proci ce je sigurno, kako su ti vec cure rekle ne sekiraj se, procice je, nudi joj i dalje hranu i super je da doji.

30 lip 2011, 17:52

I moj je tako znao, po tjedan dva ej znalo trajati da se apetit vrati na staro. Valjda osjećaju da im je majčino mlijeko bolje, lakše za vrijeme oporavka. Ništa joj neće biti ako par dana više sisa a manje jede krute hrane, nadoknadit će ona to. Samo i dalje nudi kako su cure i rekle, možda ono što najviše voli, počet će opet papati sigurno.
Odgovori