.Sada je: 18 tra 2026, 11:18.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
.
. i J još većinom spava... Bog nam pomogao...

Veselo sam počela!

. 
meni je to odmah znak da se organizam dobro bori
. Daj Boze da je to to. Sad je mm odveo J u vrtic, a njega upravo vozi svojim roditeljima, a mi cemo onda prijaviti Jakova na maticni. Uzet cemo ga sa sobom, tako sam mirnija nego da ga ostavljam babi. 
Cinilo mi se da cu mozda ja lakse skratit taj njegov plac, brze se oprostit, ne dozvolit uvlacenje u pricu. Iako... Vjerujem i da bi se tata snasao - samo sam igrom slucaja ja cesce bila u toj situaciju).
Kad je stigla doma, ipak, ručala je i svukla se u pidžamu, itišla spavati. Sama.
malo nam se poremetio naš ritam. putnica je napisao/la:Sve u svemu - jedna normalna prilagodba.
Najgore mi je što mi se baš ovaj prvi tjedan škole poklopila situacija tako da će N ostati par dana sama cijelo jutro, mora prvi put sama s treninga doma, mora si sama složiti ručak i spremiti se u školu, al što je tu je :-/ MM-ova sestra će je odbaciti do škole kad bude svoju vozila pa bar to se ne moram misliti

nevenera je napisao/la:
iva15 - jesu li sve zečevi na broju? jadni zecovi
putnica je napisao/la:Jucer smo pripremili A ruksak dok su N i R spremali knjige i biljeznice u svoje torbe. Pored ulaznih vrata smo sinoc poredali sva 3 ruksaka, i za svo troje odjecu i obucu za jutros.
joj mogu si samo zamislit kako to lijepo izgleda
jako mi loše on pere zube. još ne zna isprati zube. trlja trlja i guta pastu. rijetko dozvoli da ja odvršim 
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.