Hej svima!
Vidim da nismo baš aktivne ovdje no da i ja napišem nekoliko riječi. T je napunila 20 mjeseci, aktivna je milijun na sat, slaže rečenice (što mi je SF nakon brata
), tvrdoglava je poprilično
no opet toliko medena, mazna, bistra, znatiželjna. Baš smo svi oduševljeni s njom. Brata pojede za doručak - svako malo ga ugrize, udari ako je pika, zeza (već vidim da će biti veselo u vrtiću). Sve u svemu, nikad dosadno s njom.
Super klopa ono što voli, kada nešto neće nema šanse da joj se uvali. Čuva je svekrva, u vrtić će krenuti iduće godine.
Uklopila se savršeno u naš obiteljski moving obzirom da smo poprilično aktivni
Jako je vezana uz mene, kad me zagrli i kaže "moja mama, Tena joji (voli)" ne moram ni pisati kako se rastopim
Jako voli bebe, njena kolica s bebom idu svuda di i ona. Smiješna je kak tako malena mazi bebe, daje im jesti, vodi ih "nanati"...
Ja radim 100 na sat, aktivno tražim novi posao (počela nedavno) i nadam se da će uskoro i meni zasjati sunce na tom planu. Inače sam ok, ima nas posvuda. Pozitivno je što sam naaaaapokon nakon dugo vremena počela vježbati i tu i tamo odem na koncert/u kino/s curama ili MM-om na večeru. Sretna mama = sretna djeca i mm
latice znaš da su i moji pero lagana kategorija - T je isto sitnija i mršavija no koliko piči, ne čudi me
maruška super za miceka i provokaciju mlijeka!