Postao/la osijek » 22 ruj 2009, 20:48
Ja sam svoju trudnoču započela sa hiperstimulacijom jajnika i trbuh mi je bio dosta velik zbog toga te sam bila i u bolnici neko vrijeme zbog toga. Kako se HS smirivala već je stomak počeo lagano rasti zbog trudnoče. Kojekakvih boluckanja je bilo milijon i nisam više znala što je normalno, a što ne pa me često hvatala panika iako inače u životu nisam paničar. Prva 2 mjeseca mi se pojavilo i kratkotrajno krvarenje koje me je jako prestrašilo, ali je na kraju ispalo da je to bila nekakava "menstruacija" i ultrazvuk nakon toga je uvijek bio ok, a krvarenje bi se već isti ili sljedeći dan pretvorilo u tamni iscjedak. Ali ipak mi je i to dosta živaca odnjelo. Ovaj mjesec je sve ok, stomak raste munjevitom brzinom tako da se ni ja ne stignem naviči na njega. Stalno imam osječaj da mi je svakih nekoliko dana vlastita koža pretjesna. Sada sam se već navikla da povremena probadanja s lijeve, desne strane ili skroz dolje da nisu nikakav razlog za paniku nego normalna nuspojava. Budući da nemam s kim podjeliti sve to i pitati dali je to normalno jer ne znam ni jednu mamu trojki očekujem od vas takva neka iskustva s vaše strane. Ja prekosutra punim 16 tjedana i zanima me kako ste se vi osječali u toj fazi, dali ste se udebljali, dobili na kilaži ...
1 IVF/ICSI - 06/09 - Petrova
čekamo trojkice
17.11.2009. rođene naše tri curice
18., 20., 25.11.2009. napustile nas naše anđelice