jana 2 g. prica pricu - I kralica kaze - ogledalo, ogledalo moje, ko je najljepsi?
a ogledalo - pa crvenkapica jer ima crvenu bluzu
i jos dva malo starija. Mislim da sam ih vec napisala, ali neka ih tu, da ih mogu sejvati.
znaci opet jana cita knjigu. I uzela neku o neka dva pasa. I okrece prvu stranu i pocne "citati"
I tako je majka rekla pasu, nemoj da ides u sumu. Necu mama, necu. Okrene stranu, kad opet dva pasa.
I majka je rekla nemoj da ides u sumu. mali pas lekao necu mama, necu. Okrece stranu, naravno opet dva pasa, pa ce opet.
I majka lekla nemoj da ides u sumu. pa mama, sto puta sam ti lekao, necu! I jedan rujanski, kada je tek krenula u vrtic. Dodjem po nju, mislim da je isla ne vise od tjedan dana. pitam tetu kako je prosla, a teta skroz ozbiljna mi kaze : znate sve super, samo me ometa u nastavi. ja

A kako to? pa kaze, ucili smo danas sta najvise macka zeli jesti, Jana je rekla da zeli jesti djevrek i smijala se jako, pa onda i sva djeca u grupi sada govore da macka najvise voli jesti djevrek. kazem, a ok, pricat cemo doma o tome. Mislim stvarno. I sagnem se do jane i pitam je sta macka voli jesti, a ona kaze - misa. ja pobedonosno pogledam uciteljicu, pa se i ona sagne do jane i umiljato - znaci jana, sta jede macka? A ova drsko i otsecno Djevrek!!