10 lip 2015, 13:31
10 lip 2015, 13:37
10 lip 2015, 14:15
10 lip 2015, 14:18
10 lip 2015, 14:29
10 lip 2015, 14:39
biljkas je napisao/la: Sjedne kraj nas i stavi jednu rukicu na cicu drugu na bracu i pomalo nas lupka obodvoje
drago mi je da se uhodavate
ona se isto polako navikava na nove okolnosti i onda se i opušta - pa može podnjet da braco bude s mamom i kad nje nema, osjeća da je sigurna i tako, da mamina ljubav prema njoj nije ugrožena, bude to sve više i više ...
10 lip 2015, 14:40
. Svi smo mi to prošli, u manjem ili većem omjeru. Nekak to ide karmički, ako te jedno dijete dopadne divno i bajno, drugo to nadoknadi, baš kao što je Latica dobro primjetila
.
.
. Divna ti je djevojčica, divna
. Ja ovo moje malo čudo nebih mijenjala za sto mirnih bubica, toliko ga obožavam da naprosto ne znam kako smo mogli živjeti bez njega.
Žao mi je samo da ga nisam imala ranije, ali stalno smo se nećkali, bi nebi, pa stalno nešto čekam, odgađam, premišljam se, a mogla sam si ih svo troje lijepo našlihtati
. A komentar njene svekrve - "Pa kaj u današnje doba se nekom još može zalomit beba"? 
.
10 lip 2015, 14:50
uskoro će cure preuzeti glavnu riječ kod njega
joj što bi joj ja odgovorila
10 lip 2015, 14:52
10 lip 2015, 15:06
10 lip 2015, 15:10
latica je napisao/la:biljkas je napisao/la: Sjedne kraj nas i stavi jednu rukicu na cicu drugu na bracu i pomalo nas lupka obodvoje
ajme rastopit ću sedrago mi je da se uhodavate
![]()
ona se isto polako navikava na nove okolnosti i onda se i opušta - pa može podnjet da braco bude s mamom i kad nje nema, osjeća da je sigurna i tako, da mamina ljubav prema njoj nije ugrožena, bude to sve više i više ...
Mene totalno nebitni ljudi u mom životu redovito pitaju kad će drugo.
10 lip 2015, 15:34
. Ma joj, ti ljudi su uvijek pričali i uvijek će pričati
. Meni je moj muž nakon prvih nekoliko izlazaka rekao da zna da ću ja biti majka njegove djece i da me nije upoznao, da se nebi nikada niti oženio niti imao djecu. A toliko ih je bilo protiv nas, toliko su nam željeli zlo, da to nije za pričati
, pisala sam o tome na temi "Kako ste upoznale bolju polovicu", pa da se tu ne ponavljam... Ljudska zloba zbilja nema granice... Ali dragi Bog nas je blagoslovio sa troje predivnih anđela, a iskreno, ako se "zalomi" još koje, nebismo imali ništa protiv
Opet, s druge strane, poštujem i ljude koji odluče da ne žele imati djecu ili više od jednog djeteta, a pitanja kao što ti dobivaš Sunceko, smatram potpuno neumjesnim i nepristojnim!
10 lip 2015, 15:54
latica je napisao/la:biljkas je napisao/la: Sjedne kraj nas i stavi jednu rukicu na cicu drugu na bracu i pomalo nas lupka obodvoje
ajme rastopit ću sedrago mi je da se uhodavate
![]()
ja odma poželim bebicu
10 lip 2015, 16:06
sve to treba poslati u rodno mjesto kad guraju nos u tuđe stvari koje svatkog imalo normalnog ne bi trebale zanimati. Nikada mi nije ni palo na pamet nekoga pitati kada će i hoće li imati dijete - pa ni najbliže prijateljice. Druga stvar je kada se povjeravamo jedna drugoj pa mi netko povjeri da se nada uskoro bebi....
10 lip 2015, 16:18
kad dođemo kod babe odmah trči u vrt brati jagodice jer Maša i medo beru jagodice i odma ih trpa u usta
10 lip 2015, 17:13
Diana001 je napisao/la: danas je 20 min vikao u krevetu Neću spavati! Onda je počeo vikati na mene da se ja dignem i onda nakon sat vremena skoro se samo srušio jer još nemože bez tog spavanja.
Joj, sorry, znam da tebi baš i nije do smijeha kada izvodi takve stvari, al baš me nasmijao
Moj je s te strane više filozof i već kad me vidi da idem sa posla smišlja cijeli niz razloga zašto nebi spavao ili se zmisli da je već spavao "Mama, pavao sam tri cetiri sata, nema problema"
, ali isto što kažeš, kad ga stavim u krevet spava kao kladica mala...
. Karlo broji na engleskom?!
. Krajnji domet su nam drvene boje ili kad se baš osjećam hrabro - flomasteri
.
10 lip 2015, 18:20
10 lip 2015, 18:22
mamamana je napisao/la: "Mama, pavao sam tri cetiri sata, nema problema"
10 lip 2015, 19:29
10 lip 2015, 20:32
. Ovako divan i iskren post nisam već dugo pročitala.
Divno, divno, sva sam se naježila... Koliko su puta mene pitali "A to ste baš htjeli?"
A opet imam prijateljicu koja nema djece. Nije da ih nebi mogla imati i da nema s kime imati, jednostavno ne želi. Bar ne sad. Uglavnom, došlo je do toga da izbjegava sva obiteljska okupljanja u širokom luku jer je toliko ubijaju u pojam pitanjima zašto nema djecu... Sreća pa MM i ja imamo divnu obitelj, što s moje strane što sa njegove, koja nas je i nagovarala na još djece (nagovaraju nas i sada, ali to je već neka druga priča
) i imamo njihovu punu podršku u svemu što odlučimo. Imamo dvije velike kuće na tri kata, ogromna dvorišta, velike vrtove i voćnjake, financijski smo zbrinuti, ali opet se nađu "bistre" glave koje se ne mogu načuditi kad kažem da imam troje djece
Ma, znao je moj pokojni tata reći "Taj se nije rodio tko bi svima ugodio"
Diana001 je napisao/la: Od malena sam mu stvarno davala sa svim da se crta i igra, kuhala mu plastelin, mijesi tijesto sa mnom, papravila mu razne igre i igračke za motoriku. To zato jer sam doma stalno s njim i jednostavno moram ispuniti dan i njemu i sebi. Imamo jednu veliku ladicu puuunuu raznih stvarčica za kreativu, neznam više ni di sa svim tim stvarima.
10 lip 2015, 20:39
10 lip 2015, 23:33
11 lip 2015, 07:12

naslušala sam se svega...
11 lip 2015, 08:08
ali sad je izgrađen u pravog malog samostalnog čovjeka sa kojim uopće nema problema.
11 lip 2015, 08:20
. Ja imam brata i unatoč svim svađama i glupostima koje smo jedno drugom priređivali, danas u njemu imam najboljeg prijatelja i nekog za kog znam da će uvijek napraviti sve za mene
. Moja su dječica jako privržena svojoj obitelji, isto su odlikašice, predsjednice razreda, glazbeno nadarene, ma predivne male osobe. Kaj se samostalnosti tiče, tu ih ne forsiram, njima su recimo one "Škole u prirodi" bile noćna mora i more suza je isplakano zbog toga. Čak kada šogorica i baka vode curice na more, uvijek se nađe suzica u oku kako će one bez mame i tate. Mi smo inače jako povezana obitelj, u čiji uži krug zapravo vrlo malen broj ljudi ima pristup. Iz takve sam obitelji potekla i sudbina je htjela da u takvu i dođem, što mi savršeno odgovara.
ŠokNaŠok je napisao/la:pustam pustam i pustam da pricaju, a onda spomenem da sam 6ta u familiji i da eto me, nisam lose ispala
E ovo ti je super!!
11 lip 2015, 08:25
A ako je svekar slucajno bio u blizini, on njima odgovori "prvih petero djece mora biti musko" 
11 lip 2015, 08:32
11 lip 2015, 09:15
a kad smo kod priča s poroda, veselim se još jednom tvom iskustvu, oćeš ovaj put probat doma?
ali mm neće više. nisam ni ja sad nešto zagrijana previše, lijepo mi je i ovako i vidim kako opet možemo sad neke druge stvari kad su malo veći, uživao i u tome, ali eto, imam još malo prostora za razmislit
11 lip 2015, 09:36
Imam dvoje dječice i upravo to sam željela.
A bome nemam više ni godine
11 lip 2015, 09:44
koja si ti carica, kad se samo sjetim