Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Generacija 2013. - 10. dio

16 vel 2016, 14:19

Generacija 2013. :srca

Ema (Diami)
Ivan (jopica) (15.1.)
Karlo (Diana) (4.3.)

Ana Marija (tinica) (8.4.)
Leonardo (Nataša) (14.4.)
Pavlo (pčelica_maja_23)

Marta (latica) (2.5.)
Dino (cici) (2.5.)
Luka (sunčeko) (13.5.)

Dragi Vodja (Teona) ( 3.7.)
Svilenka (walter) (11.6.)
carica (ŠokNaŠok) (19.6.)
Borna (gaga0305) (22.6.)

Ana (biljkas) (1.10.)
Erin (Azzul) (16.10.)
Ivan Pavao (Mariachi) (24.10.)

izvolte :luv

Re: Generacija 2013. - 10. dio

16 vel 2016, 14:27

dakle, vidim sad da smo neke ročkase već propustile čestitati, jer mame nisu baš aktivne kod nas, ali sada polako stižu ovi proljetni rođendani :luv

želim vam svima samo lijepe postove pune zdravlja na ovom dijelu! i da nam uskoro dođe proljeće :lol

sunčeko, ne brini se za L, ma on je veliki dečko, tata će to sve riješit i ako se malo rasplače. ti ćeš sigurno više oplakat ako njega uhvati, joj draga moja, stalno si mi u mislima :kiss ali sve će to bit super, kao i porod, samo moraš vjerovati!!!

tinice, jeste se vi vratili iz Zadra?
ja sam jučer bookirala za svibanj, jel znaš kad otvaraju vanjske bazene. ako netko zna, ti znaš :lol

16 vel 2016, 14:32

Sunceko tako mi te lipo citati, sretna sam zbog tebe sta je sve tako dobro proslo i sto cura vec doji.
Za L nebrini, veliki je on decko i tata je s njim, a jos malo pa ste i vas dvije doma pa cete se moci beskrajno maziti.

Latice koliko cete biti u Zadru u svibnju? Mogle bi mi i kavu popiti da se upoznamo.

16 vel 2016, 14:40

e obavezno diana, obavezno!
prijavila sam sažetak za konferenciju, ako mi prođe, dolazimo od 19 do 22. 5. i ima da se podružimo! to je od četvrtka do nedjelje!

16 vel 2016, 14:54

Super, mi smo za vikend onda u Zadru! Veselim se, jeeee
E da sad sam se sjetila, sanjala sam nedavno da smo se sve nasle u Osijeku na kavi i lijepo podruzile s djecicom, a navecer da smo mi mame malo izasle. Eto mozda nam se jednom to i ostvari

16 vel 2016, 15:03

Sunceko da nepisem posebno samo cu se slozit sa laticom i dianom, one su to tako lijepo napisale.
Uzivajte, i vibram da brzo odete svojoj kuci braci i tati. A ti odmaraj dok si jos solo s njom, ipak su to posebni trenutci :luv

17 vel 2016, 08:45

sunceko cestitam!!! :joy :kiss
super da je proslo ekspresno i da se vec mazite i papate :le

i lijepo ime :)

17 vel 2016, 09:58

Sunčeko jel sve ok? Boli kaj? Joj kad se sjetim tih prvih dana u bolnici :luv
Ona jadna imala žuticu i po cijele dane je spavala a ja mislila kak imam mirno dijete :hahaha
A bome sam se fino odmorila i baš nauživala :luv
Nama je u Zadru bilo fantastično, baš smo se nauživali, odmorili, našetali, nakuapli, nasaunirali... nađakunizirali :hahaha a o klopi da ne pričam :ajme
Curke prošle godine su bazeni već bili otvoreni u 4. mjesecu tako da u 5. mjesecu garant rade :joy pa onda već počinje predsezona ;)
Diana evo mi upravo dogovaramo "rijunjon" nakon skoro 14 godina staža na ovom forumu :luv
Mi cure (preko deset nas je) sve ćemo se okupiti iz svih krajeva naše zemlje i inozemstva :joy
Baš smo pregledavali fotke kad su bili mali kao naši sad i sad nakon 10 godina :ajme Ajme ja ću biti već baba od 50 godina

17 vel 2016, 10:22

tinice, super za dobar provod :joy

moja vila jučer bila u kazalištu, kaže teta da je bila super. pa di bi ona ostala u vrtiću, a ide se busom, pa to je doživljaj samo takav :lol popodne smo išle na gimnastiku. malo sam ušla da je vidim na početku, jako sam zadovoljna. sluša trenericu i za razliku od brata koji je vječno samo letio okolo ko muha bez glave, ona kad trenerica objašnajva neku vježbu, dođe do nje i gleda i kopira kak treba napravit :shock jako su različiti u grupi, ima ih par koji su 5 godina. ali ništa ona ljudi ne kaska za njima, barem kod ovih osnovnih vježbi.

ne znam šta ćemo za vikend, ja bi nekamo otišla malo na izlet. jako sam jadna zadnjih dana, na poslu mi nikako da nešto krene, sve se vrtim u krug, mm mi ide na živce beskrajno, bez posebnog razloga i tako.

17 vel 2016, 10:30

Latice to hormoni počeli raditi svoje :hug :hug
Mi ćemo se ovaj vikend primiti pospremanja... teta čistilica je slomila nogu na aninoj lego kockici i u gipsu je...
Ne pitajte me :ajme sad dolazi njezina sestra na peglanje ali ta pak opegla bože me sačuvaj... :ajme
Stan generalno izgleda uredno kad upalim ona noćna svjetla ali prašine ima za poluditi..
Kupila sam karte za mašu i medu pa vodimo ekipu u Lisinski :joy http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/mas ... nja-srece/
Ja sa frendicama idem na Tonija :lol a poslije sa sinom na "Iglezijasa" sve si mislim možda tatu dofura kao gosta iznenađenja :luv

17 vel 2016, 10:39

Tinica je napisao/la:
Mi ćemo se ovaj vikend primiti pospremanja... teta čistilica je slomila nogu na aninoj lego kockici i u gipsu je...

ja ZNAM da ovo nije smiješno, ali majko mila :hahaha pa kak je to samo uspjela?! jadna žena!

joj ja moram dogovorit s našom tetom čistilicom da dolazi svaki tjedan, a ne svaki drugi, ne znam točno čega ću se odreći na konto toga, ali nečega hoću, samo da si taj dio još malo olakšam. ona samo sprema, ne pegla, ali i to mi je spas :lebdi

17 vel 2016, 10:53

tinice koja si mjesta uzela? ja sad gledam, mi bi trebali taj vikend doći u zg, jer ja taj tjedan idem na Cipar, baš bi mogli i mi pogledat Mašu ;) ali sve dobre karte su prodane :lebdi ne znam jel vrijedi ovo sa strane ili bolje da uzmem iza?

17 vel 2016, 11:23

Hej curke!
Ja sam isto uzela karte za Masu i medu, L ide s mojom mamom - ak se ne varam lijevi prednji parket 8.red no cula sam da su karte ful brzo planule!
L doma ne slusa mm-a i baku, jedva cekam da dodjem doma mom miseku koji stalno govori da hoce svoju mamu...
Nas dvije smo super, vjerojatno sutra idemo doma, držite fige! Curka cicka vec ko velika :)
tinice znam i ja da nije smijesno no fakat me nasmijalo, ne mrem vjerovati!!!

17 vel 2016, 11:30

Sunčeko držim fige da sve bude super no nije nikakav bed ako ostanete...smatraj to darom :lol
Ja sam uzela iza ne sastrane jer ionako se predstava gleda iz prvog reda ne :nokti
Kaj zbilja misliš da bi one bile mirne iza??? U Lisinskom je uvijek tako :lol
Svi klinci ispred pozornice tak da nikad ne bi uzimala karte po 150,00 kuna. Ja sam uzela ove po 90,00 kuna tribina sredina ;)
Ma sunčeko i meni je bilo koma jer ona nam dolazi pospremati već 15 godina... ma još i više... i sad gle gluposti...srećom pa nije kost pukla jače :ajme
a veša imam još od prošlog tjedna jer ova njezina sestra je ko puž a popodne radi nije u penziji ko ona da može cijeli dan ostati...pa joj je ostalo i od prošlog tjedna i još novih 4 mašine veša... :ajme

17 vel 2016, 11:53

Kolko ih placate i kaj vam rade?
Kad ti ostane cijeli dan da li ruca s vama il uzina?
Popije li kavu?
Ja inam jednu zenu dodje jednom tjedno na 3 h
Ne da mi nije uopce dosta... Ne znaci mi to bas puno
Skuha mi, soegla, malo pocisti jednu sobu
U trii sata ne mozes nis

17 vel 2016, 11:55

Tinice kja nocnasvjetla palis? Ona za forenzicare?

17 vel 2016, 12:16

:hahaha
http://divithana.com/wp-content/uploads/2013/11/2.jpg - ma kužite ona prigušena rasvjetna tijela di se navečer ne kuži da je nered.
Jer u biti nered nije, ja sve bacim u veš a prašina i mucice po podu se ne vide :hahaha
A preko dana nas nema doma :hahaha
Meni moja teta dođe ujutro prije 8 i ostane sve dok ne napravi posao.
Ponekad ostane i do 17 sati ako ima puno za peglati :lol
Ja nemam pojma kaj ona jede i dal jede...mene nikad nema doma ustvari nikoga od nas nema doma kad ona dolazi :lol
Meni tri sata apsolutno ništa ne znače...vidim sad po ovoj njezinoj sestri Bože me sačuvaj i dao Bog da što prije skine taj gips sad ću je znati više cijeniti :hahaha
A bome Fran je neki dan išao sam sebi peglati stvari...hvala bogu Anči ima toliko robe da će konačno sad iznositi ono kaj valjda nije nikad :lol
Najgore su mi muževe košulje... :ajme
Ja joj uvijek ostavim 200,00 kuna ako ostane cijeli dan, s tim da ona i pegla a to je uvijek 6-7 mašina veša, opere terasu, podove prašinu, oriba kupaonicu od elemenata do kade i pipa, elemente, prozore pere možda jednom mjesečno... usisava cijeli stan i to je u principu to. Ma meni je najvažnije da ona pegla... ovo ostalo meni nije problem :lebdi

17 vel 2016, 12:16

:hahaha
http://divithana.com/wp-content/uploads/2013/11/2.jpg - ma kužite ona led prigušena rasvjetna tijela di se navečer ne kuži da je nered.
Jer u biti nered nije, ja sve bacim u veš a prašina i mucice po podu se ne vide :hahaha
A preko dana nas nema doma :hahaha
Meni moja teta dođe ujutro prije 8 i ostane sve dok ne napravi posao.
Ponekad ostane i do 17 sati ako ima puno za peglati
Ja nemam pojma kaj ona jede i dal jede...mene nikad nema doma ustvari nikoga od nas nema doma kad ona dolazi :lol
Meni tri sata apsolutno ništa ne znače...vidim sad po ovoj njezinoj sestri Bože me sačuvaj i dao Bog da što prije skine taj gips sad ću je znati više cijeniti :hahaha
A bome Fran je neki dan išao sam sebi peglati stvari...hvala bogu Anči ima toliko robe da će konačno sad iznositi ono kaj valjda nije nikad :lol
Najgore su mi muževe košulje... :ajme
Ja joj uvijek ostavim 200,00 kuna ako ostane cijeli dan, s tim da ona i pegla a to je uvijek 6-7 mašina veša, opere terasu, podove prašinu, oriba kupaonicu od elemenata do kade i pipa, elemente, prozore pere možda jednom mjesečno... usisava cijeli stan i to je u principu to. Ma meni je najvažnije da ona pegla... ovo ostalo meni nije problem :lebdi

17 vel 2016, 12:47

Super!
Da tri sata s njih tri... Nista
A kolko cesto bude od 8 do 16 ili 17?
Kolko puta tj ili mjesecno?

17 vel 2016, 13:14

moja dođe od recimo 8 ujutro do 12-13. svaku drugu srijedu. oriba obje kupaone, obriše prašinu malo, složi malo stvari, oriba kuhinju, sve usisa i pobriše podove. svaki drugi put opere i sve prozore, kojih ima puno. ima puno i podova, velika je kvadratura kuće. platim joj 150 kn. povremeno još nešto dodatno napravi kad treba - pomete dvorište, ii šta ja znam.
ne kuha, ne pegla, mi sve sušimo u sušilici, nešto sitno što se skupi ja popeglam i gotovo, ali nema toga puno.
popije kavu ujutro kad dođe ili dok radi i to je to, ona bude sama doma. nikad ništa neće jest jer ona ne jede prije podne :lol nama donese hrane često - zimnice svoje, kiselog kupusa ili nam ispeče pitu domaću pa pošalje. zato jer je takva i jer se dugo znamo.

tinice, dakle sredina iza, a klinci budu kod pozornice? nisam to znala, mislila sam da sjede, OK, sad ću vidjet sa sestrom pa ću kupit karte.

sunčeko, njemu treba i to da se proba s njima izborit, to mu je novo iskustvo, nemoj se zbog toga brinuti :hug sve ćete nadoknadit, samo polako. ne moraš sve TI ;) (molim da mi se ovo koji put ponovi kad zatreba :lol

17 vel 2016, 13:42

Tinice, 200kn za cijeli dan-8 sati?
pa gdje si je nasla tako jeftino? Mi na poslau placamo zenu 35 kn po satu. On aradi i po kucama i naplacuje od 30 do 45 kn po satu ( kako kome)
Ja nemam tetu cistacicu, placam tetu cuvacicu 35 kn po satu, pa sam si nekako izracunala da ce malo i muz vise potegnuti pa cemo stici sve :)
mene najvise zeza peglanje, muz nosi kosulj ena poslu, pa treba sve to popeglati..kada sam putovala kod svojih po mjesec dana dok sam bila na porodiljnim nosio je kosulje na pranje i pegalnje, imamo jedan ducancic u ulici.

17 vel 2016, 16:14

A velim ti dugo je kod nas a početna cijena je bila 30,00 kuna i meni nije mijenjala ;)
A i super joj je to što smo jako blizu, ona živi u susjednoj ulici.
I onda neki dan Fran nešto komentira kako je mala razmažena kako ima nenormalno puno robice a ona njemu veli "E moj Fran ako netko zna koliko si ti tek robe imao onda sam to ja :hahaha ". Od tada više nije ni zucnuo :liza
Joj da meni su isto ne njegove košulje, kod mene nema skoro pa ništa komplicirano, tajice, tunike, haljinice i trenirke...
Ali te kragne, pa onda pofajtati dobro da ih još ne štirka :ajme

18 vel 2016, 10:26

evo kupila sam karte za Mašu i Medu, tinice vidimo se ;)

kaže moja M jutros u autu: ja moram pojest puno sendviča sa salamom (a uopće ne voli salamu :lol ) da narastem velika! i onda ćete vi svi šutit!!! :hahaha e jesam se nasmijala, mora narast da može pričat bez prestanka valjda, kao da sad zatvara usta?!

jučer mi je pomagala spremat, uzme krpu i briše ko mali stroj. pa se igraaaa, baš smo uživale. jedino joj se ne ide tuširat jer zna da se onda ide spavat i ujutro joj se ne ide u vrtić. ali još malo, onda od Maše i mede ima dva tjedan praznika pa će uživat u Zagrebu do Uskrsa!

18 vel 2016, 11:17

Ajde konačno da se vidimo i da se curke upoznaju :luv
Baš se veselim :joy :joy :joy
Ja im kupila jučer ovo http://www.vitosi.hr/
Ona bi to tamanila ko pez bombone :lol
Jedan dnevno joj dam :liza
Danas idemo kod logopeda... počela je nešto pričati ali ni u usporedbi sa tvojom :lol
Fran je jučer učio i uzela sam mu mobitel, i stavila u kuhinju na stol i zaprijetila da ću ga baciti van na terasu ukoliko se ne primi knjige.
I ona gleda i zatvori mu sobu i veli uci baco, mojas biti dobar i pospremi sobu, vidi nereda :hahaha
I ja odem u kuhinju raditi smoothie i vidim ja neka tišina u boravku i odem u hodnik i vidim nju kako otvara njegova vrata i nosi mu mobitel, ja šutim a onda dođe do mene i veli dođi mama, vidi ovo, i odvede me do Franove sobe i veli Baco ima opet mobitej, baci ga koz prozor :hahaha

18 vel 2016, 11:28

Ajde konačno da se vidimo i da se curke upoznaju :luv
Baš se veselim :joy
Ja im kupila jučer ovo http://www.vitosi.hr/
Ona bi to tamanila ko pez bombone :lol
Jedan dnevno joj dam :liza
Danas idemo kod logopeda... počela je nešto pričati ali ni u usporedbi sa tvojom :lol
Fran je jučer učio i uzela sam mu mobitel, i stavila u kuhinju na stol i zaprijetila da ću ga baciti van na terasu ukoliko se ne primi knjige.
I ona gleda i zatvori mu sobu i veli uci baco, mojas biti dobar i pospremi sobu, vidi nereda :hahaha
I ja odem u kuhinju raditi smoothie i vidim ja neka tišina u boravku i odem u hodnik i vidim nju kako otvara njegova vrata i nosi mu mobitel, ja šutim a onda dođe do mene i veli dođi mama, vidi ovo, i odvede me do Franove sobe i veli Baco ima opet mobitej, baci ga koz prozor :hahaha

18 vel 2016, 11:30

Tinica je napisao/la:vidim nju kako otvara njegova vrata i nosi mu mobitel, ja šutim a onda dođe do mene i veli dođi mama, vidi ovo, i odvede me do Franove sobe i veli Baco ima opet mobitej, baci ga koz prozor :hahaha

:hahaha mala je zakon!!!!
Mi cekamo amen od pedijatrice za odlazak doma jer je jucer imala bilirubin 189 pa je bila na suncanju. Cicka super, ja vec imam puno mlijeka.
Jedva cekam vidjeti L i njegovu reakciju na seku koja mu nosi poklone ;) Svi su mi rekli da kad dodjemo da mm nosi autosjedalicu s njom, a da ja prvo krenem izljubiti i izgrliti L... :le :luv

18 vel 2016, 11:36

Da da obaveznooooo :luv
Čekaj on je još nije vidio? Nije bio u bolnici? Uopće neznam kak je više sa posjetama? Smiju u sobu kod bebe?
A koliko mora biti bilirubin? ;)
Tebe ništa ne boli? :luv

18 vel 2016, 11:40

joj Anči je zakon, baš sam se sad nasmijala, koja je to faca :hahaha :hahaha

sunčeko, nadam se da idete doma :luv tako napravi kak su ti rekli i daj mu slobodno da je ispipa i dira ako želi, pokazuj mu kako - nježno i po nogicama, što manje po glavici, ali nek je doživi pošteno, da vidi da je prava ;) pa mu pokaži obavezno kad se pokaka i kad je premataš da je vidi cijelu, da ti donese pelenicu i to. brzo će ga proći volja oko pomaganja, ali nek je uključen koliko želi :luv

tinice, ja svojima da to kupim, morala bi doslovno zaključavat. moji jako vole sve te tabletice i gluposti, seka se nekad sjeti pa žica probiotik u tabletici :ajme možerš mislit ovo ako ima neki finiji okus, šta bi to bilo :lol

18 vel 2016, 11:45

Tinica je napisao/la:Čekaj on je još nije vidio? Nije bio u bolnici? Uopće neznam kak je više sa posjetama? Smiju u sobu kod bebe?
A koliko mora biti bilirubin? ;)
Tebe ništa ne boli? :luv

Ne daju klincima u sobe. Mogla bi ja doc do njega kod cekaonice jedino. Nismo htjeli tako jer mu sigurno ne bi bilo jasno da nije vidio seku, da je mama jos u bolnici i da ide doma bez mene. Brbljamo mi na FaceTime. Iskreno nemam pojma koliko mora biti bilirubin. Boli me stezanje maternice i malo guzica no inace sam ok...
latice tenks na savjetima! ;) :kiss

18 vel 2016, 13:52

Tinice Anči je legenda, koja pametnica mala. A stvarno iznenade nekad :lol

Sunčeko mislim da je to dobar savjet kako su ti rekli, prvo njega izljubi i izgrli pa mu onda pokaži seku i što je latica rekla daj mu sve da pomaže, mislim da je to njima jako bitno, da su uključeni u sve i da se ne osjećaju zapostavljeno. Kako nam je danas princezica Tena? Jel bilirubin sad ok? Kako si ti?

Ja bi trebala naći neku tetu da nam dođe ponekad malo počistiti kad ja ne stignem, nekad stvarno nemam vremena za sve.

Moj K u vrtiću ima ''prijateljicu'', i kaže mm jutros kad ga je vodio u vrtić ovaj se razletio, brže skida jaknu, cipele, obuva papuče, trči, leti, nezna di bi prije, kaže mu mm što ti je danas? a on njemu ''došla mi je Marta'', sad ovom nije jasno kako zna kad su vrata od sobe zatvorena i nije je mogao vidjeti a ovaj njemu: čuo sam je kako kašlje! :lol :hahaha mm odvalio od smijeha i zove mene, kaže ovaj mali će biti opaki igrač :hahaha
Inače ujutro mu zna raditi drame, kao neće se prezuje, pa kao mora plakati za njim, za mamom, za bakom, za svima po redu al kad mu je prijateljica tu ništa mu nije.
Tema je zaključana