pozdrav! sretni blagdani!
snow, Vigu želimo (s debelim zakašnjenjem) sve najbolje povodom roćkasa! nadam se da su sve fešte dobro prošle...
ja sam pred Božić 2 dana imala neku temperaturu pa sam na Badnjak sklepala (skupa s djecom) samo mrak medenjake, a na Božić smo od babe donijeli još malo kolačića...
na Badnjak smo bili s mojima na ručku (dani bakalara), a na Božić kod mužvih roditelja...
lijepo je prošlo sve... poklonima su zadovoljni. David je doma dobio Hot Wheels - set s morskim psom, a kod mojih Lego Nexo Knights (grupni poklon od staraca i mojih sestara). mi smo ogromna obitelj pa smo prije nekoliko god ukinuli da svi kupuju poklone svakom djetetu. svatko da po 50 kn po djetetu (osim za svoju djecu), tako se skupi 250 kn po djetetu i kupi se poklon od svih. sve više bi bilo stvarno razbacivanje.
a dobiju oni još i od muževe sestre poklon, a i od jedne kume... tako da im stvarno ne fali.
J je na školskim praznicima, naravno, a i D neće ići u vrtić za to vrijeme. mm radi pa sam ujutro sama s njih troje. drugi tj. idemo na 4 dana na Lošinj s kumovima koji imaju četvero djece, bit će veselo

.
inače smo dobro... D je u 12. mj. prestao ići na karate. ne želi. radije bi poslije vrtića gledao crtiće ili slagao legiće, nego žurio na trening. šteta, ali naravno da nećemo forsirati... bit će vremena za sve...
evo, sad se probudio mamin dečko

.