madir ovu fisher price tutu wc sam vidla u mulleru. Nedavno je bila i na snizenju cca pred 2 tjedna. Al i dalje turbo preskupa

a ovaj nastavak za wc sa stepenucama je bas fora. Kolko to košta?
Sada je: 06 lis 2026, 19:41.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

eee, dobra ideja, tako ću i ja!snowwhite je napisao/la:u as više ne stavljam ništa ali sam prvih dana stavljala plastičnu vrećicu i tetra pelenu.
nije mu nijednom pobjeglo pa ne znam bi li iszdržalo ali činilo mi se kao ok ideja

nevenera je napisao/la:eee, dobra ideja, tako ću i ja!snowwhite je napisao/la:u as više ne stavljam ništa ali sam prvih dana stavljala plastičnu vrećicu i tetra pelenu.
nije mu nijednom pobjeglo pa ne znam bi li iszdržalo ali činilo mi se kao ok ideja
prijavljujem prvi kakanac u tutu!
bravo za Tina.

snowwhite je napisao/la:Neve pa to im je posaoIpak ne skidaju se avi istovremeno. Ja bi ga odvela bez pelene, nek mu stave tutu na vidno mjesto i kako bude. Mislim ak im se zapisa morat će ga presvuci a ako im se zapisa 3x pocet će ga valjda stavljat na tutu.

Ina66 je napisao/la:dobro jutro!
evo i nas na ovoj temi, vidim da ima još nas generacijskih
jučer sam joj skinula pelenu i obukla gaćice - dva zapišavanja i vrištanje pri pokušaju sjedanja na wc. tutu ne mogu nikako pronaći (vjerojatno smo ju negdje u selidbi zametnuli) pa ću danas otići kupiti novu
sinoć joj se i kakalo pa je stiskala nogice i urlala sve dok joj tata nije stavio pelenu
pokušat ću još s tutom, ako ne krene za par dana, odustajem
starije sestre su joj pelene skinule s 21-22 mjeseca, u tri dana dnevnu, za 5 dana noćnu. s ove točke gledišta - totalni SF
isto je bilo i kod nas pri prvim pokušajima, skoro sam odustala.

a malisa sav zbunjen
na kraju je super ispalo
mm je danas minirao skidanje iz pelena, tin mu nije htio na tutu, zapišao je sve živo. ali rekla sam da nema sad u pelene, uopće me ne zanima. 
snowwhite je napisao/la:Scena danas:
vozimo se u autu i u jednom trenu veli maks da
mora piskiti. A mi usred grada. Mm i ja istovremeno vicemo cekaj cekaj on brže bolje staje sa strane ja vadim malca iz as. Tražimo drvce i pisanac. Koja panikaa malisa sav zbunjen
na kraju je super ispalo

čini mi se kao da se polako mičemo.
snowwhite je napisao/la:. a daj mi samo objasni kak je uspio zapišati komp?

Pao mi je kamen sa srca, već sam se zabrinula da ne bude ozbiljnih posljedica. Jest da nismo još došli u normalu, sada brojimo oped dva dana bez stolice, ali polako se mičemo prema napred. Imali smo i jedno pišanje, nije me bilo u blizini pa joj je bilo čudno valjda pitati tatu-baku-tetu (svi su bili na okupu, pa ju je bilo možda sram) i napravila je to čim me ugledala. Kao da joj se upalila lampica za pi-pi. 

Ina66 je napisao/la:kaže da je gotova i digne se - a tuta prazna

snowwhite je napisao/la:i jesi mu stavila pelenu?
kod nas je to bilo jedno jutro i ja sam ga uspjela uvjeriti da nemamo više pelena. jer ove noćne su posebne samo za noć![]()

Madir je napisao/la:pelene baba, puno pelena![]()

snowwhite je napisao/la:Madir je napisao/la:pelene baba, puno pelena![]()
ma ja ću krepat![]()
![]()

Znači, kad god smo vani ili kod nekoga nema na wc dok se ne stigne doma. Vani bi još i mogao obaviti piškenje ali ići na tuđi wc......

sva sreća da se družimo s ljudima koji imaju tute

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.