Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Slatke male guze-bez pelena :)

05 lip 2011, 09:53

Neve pa to im je posao :shock kod nas ih je 19 u grupi ali se tete preklapaju od 9 i 30 do 14 i 30 pa je nešto lakše. Ipak ne skidaju se avi istovremeno. Ja bi ga odvela bez pelene, nek mu stave tutu na vidno mjesto i kako bude. Mislim ak im se zapisa morat će ga presvuci a ako im se zapisa 3x pocet će ga valjda stavljat na tutu. ;)

madir ovu fisher price tutu wc sam vidla u mulleru. Nedavno je bila i na snizenju cca pred 2 tjedna. Al i dalje turbo preskupa :dunno
a ovaj nastavak za wc sa stepenucama je bas fora. Kolko to košta?

05 lip 2011, 10:04

Kika?
Nemamo to.
Muller, imam, pogledat ću tamo.
Nego šta stavljate u auto s.?
Mislila sam navlaku iz kreveta, al kako je namistit :ajme

05 lip 2011, 10:07

u as više ne stavljam ništa ali sam prvih dana stavljala plastičnu vrećicu i tetra pelenu.
nije mu nijednom pobjeglo pa ne znam bi li iszdržalo ali činilo mi se kao ok ideja :mrgreen

05 lip 2011, 10:08

snowwhite je napisao/la:u as više ne stavljam ništa ali sam prvih dana stavljala plastičnu vrećicu i tetra pelenu.
nije mu nijednom pobjeglo pa ne znam bi li iszdržalo ali činilo mi se kao ok ideja :mrgreen
eee, dobra ideja, tako ću i ja!

prijavljujem prvi kakanac u tutu! :yess

05 lip 2011, 10:17

nevenera je napisao/la:
snowwhite je napisao/la:u as više ne stavljam ništa ali sam prvih dana stavljala plastičnu vrećicu i tetra pelenu.
eee, dobra ideja, tako ću i ja!

prijavljujem prvi kakanac u tutu! :yess

:yess :yess bravo za Tina.
Jel vam smiješno da se radujemo kakici? :hahaha :hahaha

05 lip 2011, 10:45

snowwhite je napisao/la:Neve pa to im je posao :shock Ipak ne skidaju se avi istovremeno. Ja bi ga odvela bez pelene, nek mu stave tutu na vidno mjesto i kako bude. Mislim ak im se zapisa morat će ga presvuci a ako im se zapisa 3x pocet će ga valjda stavljat na tutu. ;)

Da i ja mislim. Pa i pelene mu moraju mjenjati.

Nastavak je 260kn. :mrgreen

Madir jel imaš koga u Zg da to pošalje?
U as možeš staviti i podlogi za presvlačenje, onu jednokratnu iz Dm-a. Samo napravi prorez za remene.

Sad se radujemo kakici ko i prvom puzanju i prvim koracima. :ajme

05 lip 2011, 10:51

Ina66 je napisao/la:dobro jutro!
evo i nas na ovoj temi, vidim da ima još nas generacijskih :kiss

jučer sam joj skinula pelenu i obukla gaćice - dva zapišavanja i vrištanje pri pokušaju sjedanja na wc. tutu ne mogu nikako pronaći (vjerojatno smo ju negdje u selidbi zametnuli) pa ću danas otići kupiti novu
sinoć joj se i kakalo pa je stiskala nogice i urlala sve dok joj tata nije stavio pelenu :/
pokušat ću još s tutom, ako ne krene za par dana, odustajem

starije sestre su joj pelene skinule s 21-22 mjeseca, u tri dana dnevnu, za 5 dana noćnu. s ove točke gledišta - totalni SF

ponekad se šokiram koliko se slično ponašaju Ida i Vjeran :lol isto je bilo i kod nas pri prvim pokušajima, skoro sam odustala.
ići će to, kad se navikne. pogotovo kad skuži kako je lijepo bez pelene po ovim vrućinama.

nevenera nisam još čula da tete ne žele skidat pelene :roll kako to misle da to nije njihov posao? ja bih im malo obrisala nos na tvom mjestu.
pa kako ćeš mu ti skidat pelenu, ako će mu one u vrtiću stavljat? to će ga samo zbunit. zašto bi čekala godišnji ako je dijete sad spremno?

05 lip 2011, 20:41

Scena danas:
vozimo se u autu i u jednom trenu veli maks da
mora piskiti. A mi usred grada. Mm i ja istovremeno vicemo cekaj cekaj on brže bolje staje sa strane ja vadim malca iz as. Tražimo drvce i pisanac. Koja panika :lol a malisa sav zbunjen :lol na kraju je super ispalo

05 lip 2011, 20:44

tin kašlje, sutra će kod sveki. :ajme mm je danas minirao skidanje iz pelena, tin mu nije htio na tutu, zapišao je sve živo. ali rekla sam da nema sad u pelene, uopće me ne zanima. :whew

05 lip 2011, 20:49

snowwhite je napisao/la:Scena danas:
vozimo se u autu i u jednom trenu veli maks da
mora piskiti. A mi usred grada. Mm i ja istovremeno vicemo cekaj cekaj on brže bolje staje sa strane ja vadim malca iz as. Tražimo drvce i pisanac. Koja panika :lol a malisa sav zbunjen :lol na kraju je super ispalo

:lol
Vjeranu se zna dogoditi da ne najavi kad treba, i to najčešće kad je previše zaokupiran nekom igrom. ali otprilike znam kada treba piškiti, pa ga nekako nagovorim da se popiški.

06 lip 2011, 07:05

danči :ki
prijavak jučerašnjeg dana - par zapišavanja i jedno kakanje u gaćice (ja bila nakratko vani, a tata nije skužio što ona hoće)
vrhunac dana je bio kad je skinula noćnu pelenu jer joj se piškilo - ima nade za nas!
a popodnevno spavanje smo bili bez pelene :yess

06 lip 2011, 07:21

tin je jutros pitao da ga promjenim jer se popiškio po sebi. :yess čini mi se kao da se polako mičemo. :yess

ja sam ga sinoć opet budila (dnevno spavanje bude suho) oko 23, popiškio se. ujutro oko 6.30 sam ga čula stajao je na rubu kreveta i taman piškio.

06 lip 2011, 15:51

snowwhite je napisao/la:. a daj mi samo objasni kak je uspio zapišati komp?

Taj dan kad sam napisala ovaj prvi post koji je postan, mi je bacalo stalno neke erore, komp je odlazio u bananu, pa nisam ni skužila da je post prošao, drugi dan kad sam gledala preko moba, nisam se ni vračala na stranicu unazad, zato sam i napisalal drugi put..

Evo, kućište od kompa je na podu, u kutu gdje je i stol za komp.I sjedio je na stolcu i gledao crtiće. Ja sam samo na čas skočila u kuhinju i kad sam se vratila, on je spuzao na kučište četveronoške i u toj poziciji se zapišao. A kako su na vrhu kučišta utori za USB, slušalice itd, sve je oteklo kroz te otvore po svim djelovima...

07 lip 2011, 15:58

Joj zwerka, ma biti će bolje to mu je vjerovatno bio takav dan, a i tebi. :grligrli

Vidjeh da ima pomaka i kod vas. E pa bravo za svaki mali pomak. :yess

Mi se sad već uspješno služimo onim malim skalicama i jučer je sam kakao na wc-u. Prvi put nije tražio kadu za kakanac. :joy
Tako da i mi idemo naprijed. :mrgreen

07 lip 2011, 20:10

I ja prijavljujem napredak, konačno smo odlučili kakati u školjku :zivili Pao mi je kamen sa srca, već sam se zabrinula da ne bude ozbiljnih posljedica. Jest da nismo još došli u normalu, sada brojimo oped dva dana bez stolice, ali polako se mičemo prema napred. Imali smo i jedno pišanje, nije me bilo u blizini pa joj je bilo čudno valjda pitati tatu-baku-tetu (svi su bili na okupu, pa ju je bilo možda sram) i napravila je to čim me ugledala. Kao da joj se upalila lampica za pi-pi. :ajme

07 lip 2011, 20:12

sinoć tina nisam budila, spavao je 20-6 bez piškenja. večeras ću opet tako
tutu je danas tražio za kakanac ali piškenje 0 bodova, to se radi po sebi. ako ga stavim na tutu onda se i zna popiškiti ali kad ga pitam to je uvijek niječan odgovor za piškenje na tutu.

07 lip 2011, 20:49

Bravo za sve male guze :zivili

moj se danas sam sjeo na tutu i piskio.
Ja sam bila u kuhinji i mislila da je mm s njim. Mali dodje i veli mama ja nemoram na tutu i ode u sobu. Ja vicem muzu čudna mi je ta izjava daj ti njega ipak stavi. I pitam za par minuta jel ima kaj kad ovaj ne odgovara. Odem do sobe, mma uopće nema a moj veliki dečko sam skinuo hlače i gaće, sjeo na tutu i piskio :5

07 lip 2011, 21:03

jeee, snow :yess

08 lip 2011, 08:41

bravo za velikog dječaka snow! :yess

mi još uvijek zapišavamo, ali uz mali napredak. skuži kad joj krene pa skine gaćice i trkom u kupaonicu - piški se u kadu
na tutu sjedne, odsjedi pola minute, kaže da je gotova i digne se - a tuta prazna :hahaha

08 lip 2011, 09:01

Ina66 je napisao/la:kaže da je gotova i digne se - a tuta prazna :hahaha

o kako mi je ovo poznato :lol

mi sada krećemo na skidanje noćne. iako ima noći kad bude puna, ima noći kad bude prazna :dunno
vidjet ćemo

08 lip 2011, 09:03

nama su prošle dvije noći bile suhe, jutros prilično zapišana
razlog - sinoć je zaspala na kauču, u 20h, pa sam joj samo skinula gaćice i stavila pelenu
prijašnje dvije večeri je piškila prije spavanja

08 lip 2011, 09:10

:ajme :ajme
nama je noćna puna.
ne znam šta mu je jučer bilo, nikako da se popiški na tutu ili dasku, stavim ga, čekam...kaže ne mogu, nema vode :ajme
obučem ga, on raširi noge i piški.
nije mi htio van bez pelene, jutros plakao da mu je stavim :ajme

( previše imam ovih smajlića šta pokrivaju oči )

08 lip 2011, 09:48

i jesi mu stavila pelenu?

kod nas je to bilo jedno jutro i ja sam ga uspjela uvjeriti da nemamo više pelena. jer ove noćne su posebne samo za noć :ajme :lol

08 lip 2011, 09:56

snowwhite je napisao/la:i jesi mu stavila pelenu?

kod nas je to bilo jedno jutro i ja sam ga uspjela uvjeriti da nemamo više pelena. jer ove noćne su posebne samo za noć :ajme :lol

nisam.
nekako se smirio.
aliiiii, išla mu je sad baba u dućan i pita ga šta će mu kupit.
pelene baba, puno pelena :ajme :ne

08 lip 2011, 10:25

Madir je napisao/la:pelene baba, puno pelena :ajme :ne

ma ja ću krepat :hahaha :hahaha :hahaha

08 lip 2011, 10:48

snowwhite je napisao/la:
Madir je napisao/la:pelene baba, puno pelena :ajme :ne

ma ja ću krepat :hahaha :hahaha :hahaha

joj ja ću isto, ma što su ti klinci genijalni :hahaha :hahaha

08 lip 2011, 13:14

Pokahontas bravo za napredak.

Nevenera samo ga ti vodi na tutu za pošanje dok on sam to ne odluči. Dobro vam je krenulo s noćnim djelom.

Snowwhite odlično!!

Ina66 još malko i ni tog bježanja neće više biti. A za kakanje mislim da je isto samo pitanje dana kad će tuta ipak biti puna.

Madir on je još u stresu ali ipak kuži što se događa. Ni ja ga ne bi vratila u pelene.
A na ovo da mu baba kupi puno pelena sam odvalila. Sori, biće bolje.
:hahaha

Mi imamo nešto novo , a to je da se ne piški ili kaki na tuđe wc-je. :dunno Znači, kad god smo vani ili kod nekoga nema na wc dok se ne stigne doma. Vani bi još i mogao obaviti piškenje ali ići na tuđi wc...... :ajme
Čak neće ni u prizemlje kod sveki di je ko doma. :conf

08 lip 2011, 13:21

liv nije ti to niš čudno. znam mame koje posvuda nose "svoju" tutu :roll :mrgreen
moj hoće na svačiju tutu :hahaha sva sreća da se družimo s ljudima koji imaju tute :lol

ako ste često kod svekija kupi mu još jednu tutu za tamo. tako ja imam kod mojih.

08 lip 2011, 13:23

Ma snow ima on tutu od seke i kod sveki i kod mmame i onu malu dasku za djecu ali neće ni blizu. :hahaha

08 lip 2011, 13:28

treba meni da sve pohvatam :plavusa
a doma ide samo na wc? neće ni doma tutu?
onda budeš morala nositi njegovu dasku sa stepenicama naokolo :hahaha
Tema je zaključana