snowwhite je napisao/la:do 3, 3 i pol godine ćete je se riješiti
da prije par mj je napunila dvije god.,ali čekati do tri i pol godine s noćnom pelenom mi se čini puno
a ništa onda ću čekati
Sada je: 02 kol 2026, 23:03.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
snowwhite je napisao/la:do 3, 3 i pol godine ćete je se riješiti

mrava je napisao/la:Kakva su vaša iskustva nakon odvikavanja od pelena kad je dijete prehlađeno? Moj sin se obavezno popiški u zadnje 4 noći. Šta da radim? Nisam za vraćanje pelene

mrava je napisao/la:Kakva su vaša iskustva nakon odvikavanja od pelena kad je dijete prehlađeno? Moj sin se obavezno popiški u zadnje 4 noći. Šta da radim? Nisam za vraćanje pelene

Liv Tyler je napisao/la:To je normalno i nemoj vratiti pelenu. Kad prođe vratit će se na staro.

angie1205 je napisao/la:Kako ste vi svojim limačima objasnili kako da vam kažu da idu pi-pi il ka-ka prije nego kaj obave??

angie1205 je napisao/la:I mi se prijavljujemo!!
Htjeli smo se riješiti pelena još ljetos, bilo nam je krenulo...ali Ema je bila sa bakom i dedom 2 tjedna na moru i tu je sve propalo u vodu...naravno, zbog ne pridržavanja mojih uputa!!![]()
Kaj je tu je...sad idemo iz početka...mnogi mi kažu da se nećemo moći sad riješiti pelena jer imamo malu seku kojoj preko nekoliko puta dnevno moramo mijenjati pelene...e pa, ja im želim dokazati suprotno!![]()
Kako ste vi svojim limačima objasnili kako da vam kažu da idu pi-pi il ka-ka prije nego kaj obave??

)

). sa 14 mjeseci samo prešli na moderne platnene, makar sam mu po doma još znala stavljat tetre.

Lorena82 je napisao/la:ali mene smeta što današnja psihologija roditelje uvjerava da će djeca imat ne znam kakve traume, poremećaje ponašanja itd. ako ga sa 12 mjeseci staviš na tutu. to su mi čiste gluposti
ja ih prije rekla da je to odraz toga kako neki roditelji tumače ono što psiholozi savjetuju, a to je prije svega ne forsiranje, neovisno o dobi djeteta...

Kaya071 je napisao/la:Ja imam knjigu "Potty party" koja obecava skidanje djece s pelena za jedan dan. Ali dijete mora biti starije od 2 godine. Ovi mladji ne kontaju jos uvijek.
Dvije prijateljice su organizovale taj party za dvoipogodisnje curice, i radi.
Ako je neko zainteresovan mogu ukratko objasniti sta i kako.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.