Madir je napisao/la:Prije trideset i koju godinu poznanici mojih roditelja su sinu dali ime Svemira prezivaju se Leš
Garant su bili napuseni
Sada je: 01 kol 2026, 01:08.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Madir je napisao/la:Prije trideset i koju godinu poznanici mojih roditelja su sinu dali ime Svemira prezivaju se Leš
Kaya071 je napisao/la:Madir je napisao/la:Prije trideset i koju godinu poznanici mojih roditelja su sinu dali ime Svemira prezivaju se Leš
Garant su bili napuseni.

. tanjabb je napisao/la:Neki dan je u jednu skolsku emisiju na Tv zvala curica imenom Madonna, a sestru su joj roditelji nazvali Naomi.
Ne svidjaju mi se strana imena koja se pisu drugacije nego sto se kod nas izgovaraju.

pinky je napisao/la:vjerojatno se zove ismet al su zlobna djeca preokrenila na izmet.

Potica je napisao/la:seve je napisao/la:Potpisujem Seve jer tako sam i ja doživljavala svoje neobično ime.![]()

IINA je napisao/la:Hm, samo ću reći da je Tadej češće ime u rvata nego oba imena
mojih cura zajedno![]()
Evo, meni jako fora stranica. Ima tražilica, pa ukucajte ime i dobiti ćete
odgovor koliko ljudi sa tim imenom živi u Hr![]()
http://imehrvatsko.net/namepages/view/first_name/tadej

i što sam još čula je Luka Glavica

IINA je napisao/la:Al među Slovencima u Hrvatskoj

ciklama24 je napisao/la:A Erik Degen? Ili Degen Erik

Gloria's Mum je napisao/la:Evo jedno,po men,i neobicno ime:
XERXES
Ime je dobio djecak koji se rodio otprilike negdje kao i moja treca curka.
Xerxesove seke se zovu TEQUILA,DIELLE,MALLOU.Ajd ova zadnja 2 su mi i lijepa(Diel i Malu) al za ova druga dva su se imali pravno i sudski boriti.I pobjedili.![]()
Volim unikatna imena i mene ne smeta..al svojoj djeci sam birala imena koja nece morati spelovati svaki put kad ih neko upita kako se zovu.(tesko je naci prihvatljivo ime na oba jezika,obje kultrure,a da su pri tom svojestvena nama,da nam se svidjaju i imaju simboliku).
Tadej je lijepo i obicno ime
to ne znam ni pročitati!

Crazy Daisy je napisao/la:samo malo su se zahebali ide jin i jang
...nisam ni skužila
...uglavnom curica je Jin, a dečko je Jang
jooj, bilo ih je još ali se ne mogu sad sjetit ... 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 39 gostiju.