Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Ljetni etiketići (ljeto 2009) - 19. dio

21 srp 2013, 09:28

Mi ćemo danas ostati doma, mm obećao posuditi auto rođaku :ajme
Ako ništa drugo sredit ću stan :lol
Tin je jučer pola dana proveo praveći friz za jednu curu :hahaha

21 srp 2013, 10:18

Mi smo jos u pregovorima. A na kraju cemo cinimise ostati doma.

Njih troje je na taraci, druzikaju se. Rucak ide pod peku tako da se kuca nece dodatno topliti.
A sad odoh rihesiti svadju.

21 srp 2013, 20:27

mi smo popodne išli do plaže. tin nije bio nešto sretan, nije imao društva. malo se kupao, malo skakao, na kraju se sam skupio i krenuo oblačit za doma. e to je prvi put :shock :hahaha

ja sam napravila "sladoled"- smixala sam banane, nektarine i šljive, ubacila u kalupe i onda je to tin lizao. damjan nije dočekao svoj :lol

soba je obojana, danas sam složila namještaj koji imam. sve je u svom tonu, dezenu i materijalu :ajme ovih dana sređujem pa ćemo selit damjana

22 srp 2013, 08:50

Tajnom agentu želimo sretan rođendan i da nam se puno izguštira na moru! :rodj :rodj :rodj :kiss

22 srp 2013, 09:37

sretan rođendan!!! :rodj :rodj :rodj

22 srp 2013, 10:41

Hvala cur! Evo slavljenik je na plazi. Tko god nazove cestitat on nabraja koji mu autici jos fale :ajme skuhali smo rodendanski puding :) kolac smo pravili jucer kad su nam malo bili i gosti i tako...
Svasta bi vam napisala ali mrzim to kuckanje po mobitelu! M se puno puno kupa ali dosta je oprezan - nece plutat i ronit ko prisle godine, tj hoce samo kad je samnom, a ja se uspijem okupat s njim jednom dnevno. ima hrpa deckica tu pa se s njima igra, a najvuse mu se svida jedna djevojcica pa stalno trci za njom, bicuklom joj stane ispred kuxe pa zvoni zvoncem i doziva je :lol

22 srp 2013, 11:12

nasem malom tajnom agentu Sreatan rodjendan!!! :rodj i mami naravno :) :buket :joy :rodj

22 srp 2013, 12:33

Tajniii sretan ti rođendaaaan :rodj

zadranke, mi smo ranije otišli s otoka. mmu je umro dida, pa smo jurili u st. žao mi je da nismo stigle popiti još jednu kavu :kiss
jučer smo se vratili kući. ja se nadam, samo preprati veš, i što prije se vratiti na more :mrgreen

22 srp 2013, 12:54

Sretan rodjendan tajni!!! :rodj :kiss

Mi danas saljemo najstariju kod mojih na "odmor" pa za koji dan ide i J k njima.
I meni je u planu raditi neke preinake i premjestaje po kuci. Valjda cu uspjeti.

Inace sve po starom.

Just no siki riki. Zao mi je sto je umro djedod tm.
Ako uspijete opet bit do nas javi se ako uspijes.

22 srp 2013, 14:14

just- jako mi je žao zbog djeda :hug nemoj se uopće brinuti za nas, ti se javi kad ti bude pasalo.

liv- što bi mijenjala? bit će njima super kod tvojih, mali izlet.

ja sam jutros prenašala, slagala i više manje, to je to.
sutra bi trebala doći daska za zid pored tinovog kreveta, mm treba skinuti kotače s jednog ormarića. trebamo uzeti i jedan mali stolni ventilator. zastori su tu 10.8. :roll :lol

22 srp 2013, 14:30

Pozdrav drage moje iz Slanoga!
Gustamo svi cetvero...M. voli biti u moru, dok joj voda ne udje u oci! :ajme
Mali nas becaru, sretan ti 4. rodjendan! :rodj :rodj :rodj
Sve vas pozdravljam! :kiss

22 srp 2013, 20:18

Neve njihivu sobu bi ostavila za igranje, a G bi prebacila u njenu tako da joj nitko ne smeta. A ovdje bi se druzila s njima mladjima.

Mini jeste vi to na Murteru?

22 srp 2013, 20:53

mini uživajte :joy

meni je damjan danas konačno samo cvilio kod kupanja, na kraju se sam tražio ići te se brćkao i kupao te zaronio par puta :yess

22 srp 2013, 21:13

Mi po obicaju opet na moru. Danas je dosta puhalo ali naravno nikome ne smeta. Ja vec brojim dane do ponovnog godisnjeg.
Zvala me danas vlasnica vrtica da pita kako je Roko i da ga dovedemo malo. Moram priznati da me ugodno iznenadio taj njen poziv. Dosla ja kuci i pitam Roka bili isao sutra malo do vrtica a on kao iz topa " bi mama, fale mi prijatelji i tete", tako da ce sutra otici malo do vrtica.

22 srp 2013, 21:31

ena - baš lijepo od njih da su zvali, nek se on malo poigra s njima i prođe mu jutro

22 srp 2013, 22:10

liv nije Murter nego Slano....Dubrovacka rivijera! Danas smo se i mi nakupali...more je super! Jucer smo se vozili na barci, pa se M. odusevila....i danas je opet htjela na barku! :ajme
Sve u svemu..super je...samo je los signal za internet :gaah i to me jaakoooo zivcira! :nesvist
Gregiju smo izgubili dudu...naravno da je majka ponjela samo jednu na more....al evo vec drugi dan je bez nje...i cisto super izdzava ....tako da cemoga odvici od nje! :joy
On vec pajki...a Mrgudica gleda zvoncicu....
:mah

22 srp 2013, 22:29

super za odvikavanje od dude, ja sam damjanu makla dudu ima mjesec dana. samo je spavao s njom pa nije bilo problema. puno je lakše kad se ne mora mislit na nju

slano, slano---- svugdje ti je kod nas slano :hahaha

22 srp 2013, 23:57

Omg! Ja pomislila da ce past jos koji susret. :cool

23 srp 2013, 07:47

svi ste mi na moru nekako :)

super za dudu, ja imam treumu od dude, Aini se jedva rijesila, bolje sto ranije .

nevenera je napisao/la:just- jako mi je žao zbog djeda :hug

kod nas pasa ludalica svuda okolo ali nekako nisam imala poblema do jutros, nisu oni mene napali ali hodaju oko mene i laju jedan na drugog , umrla sam od straha :strah .

kod nas nista novo....., moje cure trebaju na more sa mojoj mamom 2.8. -11.8., mi cemo ih odvesti biti vikend i nazad na posao e sad rado bi im se i ja pridruzila bar o 7.8. ali to samo ako dobijem slobodne dane na poslu, a na poslu mi je fuj medjuljutski odnodi nikakvi tako da mi se i ne pitati...

23 srp 2013, 10:47

Moj frajer otišao jutros do vrtića, kaže mm da je utrčao unutra i zaboravio se i pozdraviti s njim. Baš mi je drago da se zaželio i prijatelja i teta ipak mu je tamo puno bolje nego kući. Pokupi će ga mm iza ručka tako da doma može još malo odmoriti prije nego ja stignem pa da možemo na more.
Denisa, ta atmosfera koju opisuješ na poslu mi je jako poznata i nema ništa gore od toga. Provedemo više vremena na poslu nego doma sa svojima a okruženje bolesno.....
Kod mene je trenutno na poslu zatišje, radimo samo nas dvoje a 7 ih je na godišnjem, i ja već brojim dane do drugog dijela godišnjeg.

23 srp 2013, 10:59

Kod mene trema od palca. :ajme

Denisa koma je kad je takva atmosfera u kojoj kako piše ena provodiš skoro više nego doma. Uvijek s nekim grčem na posao.

J nije zadovoljan što je G kod babe i dida u gradu bez njega. M mu je totalno sad neinteresantna i samo gleda kako bi eskivirao od nje. :basnecu

23 srp 2013, 12:39

koma je kad je na poslu koma :(
meni je situacija ove godine bila bolja, promijenio se ravnatelj, imam ok raspored, sve u svemu dobro. imala sam jedan manji sukob s kolegicom ali ništa strašno

mi smo jutros bili na kavi, tin se nije imao s kim igrati jer je frendica malog poslala na otok da se iskupa :ajme no bilo je lizalica i bombona pa super :roll

23 srp 2013, 14:05

Ja evo odbrojavam zadnji sat na poslu pa kidam doma na presvlačenje i pravac Zaton. Danas je pakleno sparno, ljepljivo i ne znam ni sama kakvo još.
Kaže mm da je sinak je bio zadovoljan sa 2 ure provedene u vrtiću i da je sam rekao tetama na odlasku doći ću ja i sutra bolje mi je kod vas nego sa tatom i sekom kući!

23 srp 2013, 21:01

Ena super sto je R pasalo u vrticu. Pa nek ide par dana kad mu pase ako vam ne remeti planove.
Kako je bilo u Zatonu?

Mi smo dosli kasno na more al smo zati i duze ostali. More milina. J ne bi uopce van, a ja ga izmamim kakvim zalogajem.
Danas je plakao za G. M ne dozivljava. G naravno uziva.

23 srp 2013, 21:26

Sve sam procitala ali ne zamjerite necu sve moci iskomentirat...
Samo cu rec da moj M i dalje navecer zaspe s dudom, grozno, ali istinito i ne znam kako cemi se toga rijesit - ja nemam snage oduzet mu silom, a on nikako da se oprosti sam...

Prijateljica s plaze mu se zove Gala, svaki dan je doziva ispred kuce i onda njih dvoje trce po plazi i drze se za ruke :lol ne znam sta cemo kad ona u nedjelju ode...

Jzst zao mi je tm djeda. Nadam se da ste brzo opet na moru!

23 srp 2013, 21:36

Gala mu je cura dakle, ha? :naughty

23 srp 2013, 21:46

radi li i on svaki dan frizuru pola sata ispred ogledala? :hahaha

23 srp 2013, 22:34

tin se upravo probudio, vrtišti i plače: idem plivati! hoću u moreeee!
smiješno mi je, žao mi ga je... a onda si mislim- kad damjana prebacim za dan-dva :ajme

24 srp 2013, 08:25

Neve on sad defonitivno vise nama straha od mora.

Mozda mu je to trenuto tako nesto doslo. Ne mora znaciti da ce se dersti svaku noc ili pred jutro.
G je otupila na J budjenja. Moze on skakati okolo al ga ona ne cuje. Naviknu se oni. Bitno da nema neke opasnosti radi koje bi trebao biti u strahu kako ce reagirati.

24 srp 2013, 09:21

Mi jučer na moru uzeli pedalinu, to je bilo opće veselje. Roko je guštao a za seku ne trebam ni reći. Najprije je cijelo vrijeme vikao da neće u duboko a kad su se počeli spuštati sa tobogana nije više bilo straha od ničega. Tražio je samo dida da mu bude blizu njega i to je to. Ja sam na kraju morala to i slikati i malo snimiti tako da mi se još malo Neve dogodilo kao i tebi ali zadnji sekund sam uspila mobitel zadržati iznad mora...
Neve, kako ti je rekla Liv brzo se oni naviknu na buku u sobi i oguglaju (ne čuju). Tako je i meni bilo kad sam Roka prije 2 godine stavljala sa malom u sobu, on se još znao buditi tokom noći ili plakati u snu, ona je prvi tjedan dana to čula kasnije više ništa. A njima je zabavno kad su skupa, ja se sijećam kako sam maloj da vježba čitati govorila kad bi otišli u krevet da braci pročita neku kratku priču pa sam uspila spojiti ugodno sa korisnim za nju. Ona je bila ponosna jer braci čita a on zadovoljan jer je imao priču prije spavanja. Sad se on budi rano a ona nastavlja spavati bez problema iako on zna nekada biti jako glasan.
Tema je zaključana