Šok poludiiiii i raspiši se - ono - tri dana za redom
ja ne znam smijem li ja svojoj gospojici kupit još koje cipele, sandale ili šta god, jer i ovako se stalno preobuva

ali trebat će nam t eneke za plažu, prošle godine je imala neke slične, samo nisu bile crocks, ove mi baš dobro izgledaju na linku
šok, ja te kužim što se posla tiče. ja sam dva puta bila na porodiljnom godinu dana i onda još godišnji stari i novi i to sam si uvijek rekla da sam s njima 100%, ali onda kad idem radit, idem radit. i mogu ti reći da me nekad taj posao spasi. ono kad se ujutro spremim i odem, pa smo popodne opet skupa. ja se na poslu odmorim, bez obzira na posao i sve. mm recimo nikad ne kuži taj dio jer nikad s njima ne bude sam recimo jedan cijeli dan. on misli da je njemu teže jer radi, blaženo neznanje
diana držim fige za vrtić
moja cura jede lijepo, jede sve, nekad je više raspoložena, nekad manje, ali jako voli probat kad netko nešto jede što je super za klince, a i kad je gladna ona zapravo dođe i kaže. najviše voli jest kobasice i kulen, to smo još ljetos morali skrivat. sad je za rođendan od jednih prijatelja dobila veliku kobasicu zamotnu u celofan. i ja navečer kažem da šta će večerat - oćeš jogurt, oćeš abc sir, oćeš ovo, oćeš ono, a ona imeni: ja bi basice

kažem ja - nemamo sad kobasice, a ona meni onako samouvjereno: ma imaaaaa!!!
voli kiselo mlijeko, voli voće, meso, tijesto, ali jako jako voli slatkiše i to moramo jako pazit