Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Generacija 2013. - drugi dio

05 lip 2015, 14:36

I mi smo u zapadnom dijelu, a moja šogorica ima stan u centru grada, pa često navratimo k njoj. I makar je tamo jako lijepo, nemrem si zamislit da živim u nekoj zgradi od par kvadrata, bez širokog dvorišta i vrta gdje se moja mladunčad može rastrčat... :lol Makar, kad treba kućerinu od tri kata, tavana i okućnice krenut čistit :nesvist ...
Biljkas, javi kako je malenom!
Ja sad idem stavit Ivana spavati i pitam ga jel ga baka presvukla, a kaže on meni "Je, presvukla me prije jeno tri - četiri sata, nema problema" :hahaha ...

05 lip 2015, 14:52

Biljkas - pa nazovi pedijatricu ako ti se ne javlja patronažna. Bilo koja smjena će ti reći što ti je dalje činiti ;)
Ma ja ne mogu vjerovati kako Ivan priča... pazi on znači već sad kuži i pojam vremena :lol
Ova moja je na ocem-necem :ajme
Ja sam isto cijeli život živjela u kući i nisam si mogla zamisliti da bi živjela u stanu no sad mi je baš super...imam i terasu i zelenilo, malo kad smo doma, park nam je malo dalje od zgrade, parkirna mjesta ispod zgrade, susjedi su nam divni :luv

05 lip 2015, 16:03

Mi smo već doma navikli da su nam djeca "lajava" (jabuka ne pada daleko od stabla, jelte), ali svejedno me neki put baš šokira koliko je toga u stanju zapamtiti i izgovoriti. Sada kuži i što je gore, što je dolje, što je ispred, što je iza... Išli smo neki dan zajedno u grad i šogorica je vozila Hondu ispred nas, a on će meni "Mama, vidi, tetica je ispred nas", onda je pola puta proveo vičući u autu "Teta pazi auto ide, teta vozi polako!" :lol . A nemreš ga prevariti nikak, on kada nešto skuži ili zacrta, on će to i napraviti. Jučer mi je susjeda došla u dućan sa klincem mjesec dana mlađim od mog Ivana. On pak ne govori NIŠTA, ali baš NIŠTA, ne zna reći niti mama, samo mrmlja neke zvukove... I uputila ih je pedica na obradu, ali oni neće ići jer je njima to četvrto dijete, pa da kaj s njim ne valja, već bi oni skužili :whew . Mislim, ljudi nisu dijete niti na pregled kukova vodili jer "Kaj bumo išli, ionak bu prohodal ovak il onak" :strah
Mariachi, bome dobro kažeš izgleda da su se i patronaže preselile u južnije krajeve...

05 lip 2015, 18:19

Mamanana Bome me nasmijava tvoj mali! Bezuspješno sam zvala pedicu,na godišnjem je a druga je radila ujutro, ali me patronazna nazvala kad je vidjela propuštene pozive. Kaže da to nije zabrinjavajuće,da nastavim njegu kao i do sada ali da ne pipkam previše već pustim da se to samo iscisti te da će doći u pon pogledati. Jel vaše klince nervoze ove vrućine ? Ja ne znam što je Ani. Povremeno je ulovi takva siza i samo cendra i sve je ne,ne,ne. Još joj kutnjaci nisi izašli pa je možda i to gnjavi

05 lip 2015, 19:55

Bijljkas, možda i prođe samo od sebe, treba paziti da se ne namače kada se beba popiški, meni je pokazivala kako treba zavrnuti pelenu da ne dodiruje pupak, ali na koncu smo ipak dva-tri put otišli na tu lapizaciju i prošlo je bez frke. Što se nervoze tiče, oh, da, imamo i mi svakakvih napada, čuj, ipak smo ušli i u ono što zovu "terrible two" fazu. No, međutim, ja sam pronašla lijek za njegova cendravljenja i tome slično. Ja kažem da se izvoli smiriti dok ja nabrojim do tri. I stvarno krenem brojati polako, ali oštrim tonom 1, 2 i da vidiš, ko bubica je dok još nisam niti došla do tri :lol . Čuj, nama je teško na ovim vrućinama, a gdje neće njima kad su tako mali...
Mi se danas igramo autima, a on ne može dohvatiti jednog i kaže meni "Mama, daj molim te lijepo dodaj mi ateka" :luv . A kada želi da ga nosim omota mi se oko nogu i kaže "Mama, primi puno voli Ivana!" :luv . Bili smo i u knjižnici, izlazimo van a on viče "Doviđenja" i maše tetama... :lol

05 lip 2015, 21:45

biljkas drzim fige da prodje samo od sebe! Nama je patronazna par puta napravila tu lapizaciju i sve proslo super.
mamamana super je tvoj mali šarmer :srca
Sto se tice stan/kuca ja sam cijeli zivot živjela u stanu dok se nisam udala. Bio mi je popriličan sok no sada ne bi mijenjala veliko dvorište za L i vrt za nista.
Btw. mm raste, a ja sam sve mršavija s vremenom :lol
Danas se ful iskupali i uzivali. Sad mi veliki pijemo pivicu na terasi...

05 lip 2015, 22:48

Joooj, Sunceko, baš lijepo od tebe da si se javila, odmah osjetim djelić te morske atmosfere u tvojim postovima! Divotica!!! Kako ti se maleni kupa, jel ga staviš u kolut ili ga držiš kada je u dubljoj vodi?
Tinica je napisao/la:
Mene su ta kišobran kolica spasila :klanja ona meni i spava unutra, jede i presvlačim je :hahaha
Uopće si ne mogu zamisliti što bi ja sa njom kad smo danima po turnirima :lebdi a tek kad putujemo... :lebdi
Ovak je dofuramo skroz do aviona i po izlasku odmah je u njima :faca

Ajme, i ona ti želi biti unutra cijelo vrijeme?? Nemrem si zamisliti da bi moj Ivan tako mirno sjedio unutra :ajme . Danas dok smo se vozili gospodin si je otvorio vrata od auta (a zaključana su bila) :strah ,sada samo čekam kad će skužiti kako se otkopča gumb na autosjedalici :nesvist ... Pravi hahar nema što...

05 lip 2015, 23:14

mamamana proslo ljeto je imao Fredov kolut, sad mu nije fora. Uzela sam mu rukavice i neki super luftic, uvijek je netko kraj njega i covjek uziva. Vec je jednom zaronio i na moje ogromno iznenadjenje mu je to bilo super tak da stalno stavlja glavu prema moru i dere se oniii :lol
L kolica nije doživljavao zadnjih pola godine no kad smo bili na moru za 1.maj uzela sam ih reda radi s nama i sam se poceo posjedati i govori "vozi buzo". Spas su mi sad kad smo na moru pa ujutro obavim sav speceraj da ne teglim s njim plus za plazu kad se oboruzamo sa svim čudima.
Laku noc klincima i mamama, idem na spavanac :kiss

06 lip 2015, 09:24

He he ja mislim da su prošlo ljeto svi klinci imali taj kolut :lol
Iskreno, meni je on bio super jer smo bili jako dugo na moru a kako se još onda nije znala samostalno održavati na vodi nije bilo straha jer je prošla taj tečaj kod Ane Sršen ;)
Joj, kupila mi je frendica sedmero kupaćih gaćica u onom outletu od CALZEDONIE - bili su po 15,00 kuna :lol
A ja kupila jedne pa ih platila 100,00 kuna
Javio mi se Franči sav je sretan jer su jučer prekinuli meč pa danas opet ide gledati Noleta i onda Serenu :lol
Drugi ga tjedan doslovce čeka aušvic u školi :lol

06 lip 2015, 09:38

pupak... brrrr
sretno!!

mi nismo u kolicima, al kad ju sjednemo u njih- uziva :)
mase, vristi, nagne se skroz naprijed, skakuce.... i zaspe :D uzmemo ih kad idemo obaviti nesto u vrijeme spavanja , ql to je jako jako rijetko.
hodamo sto vise. ako smo na cesti, prvo prodjemo pravila- di idu auti? di idemo mi?
i cesto je ne drzim za ruku, nego joj kazem- tu smijes bez ruke.. tako da kad trebam da mi da ruku, da bez pogovora.
imamo i tricikl kod bake koji jako voli, autic mali koji koji vozi/gura kad idemo do bundeka ili po jarunu.. i imamo tatina ramena :D

zavidim vam cure na vrtovima.... ja bi rado.....
i cak i je bio plan graditi kucu na brdu u zapadnom djelu grada, al se zakompliciralo sve s papirima i na kraju smo uzeli dijametralno suprotnu stvar - centar, stan, betonsko dvoriste u zgradi :ne
al ajde, ima parkic u zgradi preko puta, i jos dva dosta blizu...vrtic ima ogroman park :le pa ce valjda tamo izdivljavati..

bili smo na djecjem rodjendanu onaj dan i totalno smo mm i ja opet bili u soku kako je svako dijete turbo razlicito... njih 3 razlika mjesec dana gore dole...
nasa ne prica, ova dvojica samo blebecu.
nasa ide po stepenicama gore dole bez drzanja, cak je i malu stolicu i autic navlacila po njima na horor roditelja oko nas...(tako i tu kod sestre u vrtu prenosi stvari vec par mjeseci po stepenicama.. e i sad joj je fora uzeti nas za ruku i ici dvije po dvije )
ugl.jedan od deckiju (mjesec dana stariji, te stepenice su kod njega doma) jos ne zna niti gore niti dole nego na sve cetri, a drugi se penje spusta ali uz ruku.
al zato taj koji uz ruku ide goredole, skoci jako visoko u zrak s obje noge, a moja kad skoci, to je jos onaj pocetni kao poskok.. nije to jos skok u vis..
ovaj vise nece slatko, a moja se tek zakacila na slatko...
i tako dalje i tako dalje.....uvijek nanovo iznenadjenja s njima :)

dugi post :mrgreen
carica spava, mm gleda na mobu kako se impregniraju zidovi od cigle (ostavili smo dva zida ciglasta pa to on sad sredjuje), a ja idem kuhati sebi kavu i planirati dan za nas dve jer mm odlazi kad se ona probudi, ceka da doruckuju zajedno da se bar malo podruze...

06 lip 2015, 10:38

Šok, samo ti piši, meni je baš gušt čitati! Bome jesu, djeca su jako različita, neka naprednija motorički, neka intelektualno i dok god nema nekih velikih odstupanja, ne treba brinuti.
ŠokNaŠok je napisao/la:hodamo sto vise. ako smo na cesti, prvo prodjemo pravila- di idu auti? di idemo mi?
i cesto je ne drzim za ruku, nego joj kazem- tu smijes bez ruke.. tako da kad trebam da mi da ruku, da bez pogovora.

Bravo za malenu dobricu! Baš je poslušna :luv Tako smo i mi, ako neda ruku, gotovo, odmah idemo unutra, pa si je frajer izračunao kaj mu se više isplati :lol .
sunceko uuuzzivaaajteee!!! Bućnite se koji put i za nas ;) !

06 lip 2015, 11:05

E to s držanjem za ruku smo i mi tak ispraksirali. Zna se kuda idemo bez držanja za ruke a kada se mora dati rukica. Isto odmah upali ako kažem da se nećemo više šetati ako ne da rukicu. Dobro, ja ju sad zbilja nisam šetala neko vrijeme pa se nadam da mi nisu unazadili napredak.

06 lip 2015, 11:08

Aha htjela sam prošlo ljeto kupiti maloj onaj Swim trainer kolut u dm i dobro da nisam jer od 3 tjedna odmora na rijeci samo 2 dana nije padala kiša tako da se nitko nije okupao. Nadam se da ćemo ove godine biti bolje sreće ako uopće ulovimo vrmena da odemo nekamo s obzirom na radove na kući

06 lip 2015, 12:53

pupak mi je nocna mora. Kad se sjetim da mi sa najstarijim nisu ni pokazali higijenu pupka. ja mlada, nemam pojma, a patronazne ni za lijeka. Njemu je najbrze i otpao. A sa drugom dvojicom su malo malo lapizirali :ajme
Moj ni nepusta rukicu, bas se cvrsto uhvati. Samo jednom smo se vratili kuci zbog nedrzanja za rukicu. Tko i kad smo negdje, ako su zlocesti odmah idemo kuci, i vec drugi put budu dobri :p

sva djeca su razlicita, a to najprije vidim po svojima. Cak i u susjedstvu imamo djece njihove dobi. Evo kumce starije mjesec dana od mog Borne, negasi se koliko melje, a stariji mu brat od 3. Njega nemozes razumijeti koliko lose prica

rucak obavljen, sad fino Bornu uspavat, pivce za zivce i odmor u hladovini :nata

06 lip 2015, 13:04

Joj, biljkas, prošla godina je baš bila loša, sve nešto kišovito i ćudljivo vrijeme. Za ovu prognoziraju lijepo i vruće vrijeme, budemo vidjeli... Moji uživaju u bazenu, ja privodim poslove kraju i odosmo u život :lol .
gaga, je, meni kao trećerotki nisu se udostojili pokazat ama baš ništa, jer se podrazumijeva da ja sve znam :whew . Nakon skoro 10 godina znala sam frišku figu, sve mi isparilo :lol . A i stalno mijenjaju ta pravila i oko njege pupka, pa široko povijanje, :whew . Na kraju se najmanje sluša nas mame... :lol Uživaj u zasluženom odmoru :zivili !!
Ostalim curama veliki :kiss

06 lip 2015, 15:19

Jooj moram vam reći kako me opet nasmijao ovaj moj... Došao je sa tatom k meni u dućan, opet bi kupio more toga, a ja ne dam. I kaže on "Tata, mama mi ništa neda! Mama, zašto si tako zločesta" :hahaha Ljudi su umirali od smijeha...

06 lip 2015, 19:59

Ma ko pita nas mame, mi nista neznamo. Meni su Bornu poslje poroda odmah donjeli,ja vec imam iskustva pa mi netreba odmor od poroda. Ma uf kad se sjetim, nisu me slusale da je gladan i da mi mlijeko nije doslo. Sva sreca drugu noc ga je jedna sestra krisom nahranila. Dotad je samo vristao :ajme
mamamana pa daj nebudi zlocesta. ;) ma silan mi je tvoj Ivan :luv

07 lip 2015, 08:53

gaga0305 je napisao/la:Ma ko pita nas mame, mi nista neznamo. Meni su Bornu poslje poroda odmah donjeli,ja vec imam iskustva pa mi netreba odmor od poroda.

E baš tak i meni. A nedaj Bog da bi se usudila pitat za pomoć oko dojenja, samo me pitaju "To vam je prvo dijete"? Sve sam došla u iskušenje da kažem da je, jer mi apsolutno ništa nisu htjele pokazat. Još je jedna konstatirala da bih ja mogla dijeliti savjete drugim majkama :ajme . Ne sjećam se kaj sam jučer jela a kamoli kak sam prije 9 godina dojila i prematala... :lol .
U Zagrebu je vruućeee!!! Veli meni Ivan rano ujutro sav ozbiljan i namršten "Mama, dođi, moram ti nešto važno reći. Na vrtu kod bake Danice je bio tigar, ovak je išao grrrr...." :lol Siroče, ti tigrovi mu niti po noći nedaju mira :hahaha .

07 lip 2015, 09:54

Nas uopće ne muče strahovi od životinja jer već mjesecima spavamo s cijelim životinjskim carstvom. Svaku večer prije spavanja ona dovuče sve plišance iz boravka u krevet, redom ih ljubi i kaže im Noć pavaj. A onda dok zaspi ja ih redom bacam s kreveta

07 lip 2015, 10:17

Biljkas :lol , baš je slatka :luv . I moje starije cure još uvijek imaju te plišance u sobi, ne spavaju sa njima, al im je bitno da su u blizini. Jedino moramo paziti da nema lava ili tigra ;)

07 lip 2015, 11:28

moja se boji buba. ne znam na koga :nata

ako vidi muhu, komarca, musicu ili mrava odmah vice 'buba' i krene puhati i mahati s novinama koje nadje.
ili doleti nama u zagrljaj.. ovisno koliko se osjeca ratoborno u tom trenutku :mrgreen

07 lip 2015, 11:50

A možda vide u nekom crtiću pa zapamte. Anci stalno gleda Mašu i medu i nešto joj se zamjerio zec iz crtića pa kad ga vidi viče mu Ne ne ne to i mrsti se. Ona puno voli gledati one Nursery ryhmes na you tubeu. Uvijek sam govorila kako mi je bezveze da mame koriste tv ili crtice kao dadilju ali vidim da puno nauči iz toga, ponavlja riječi,pjevusi i pleše a i meni pogotovo u ovoj situaciji dobro dođe da joj s tim malo odvratim pozornost i da ne visi stalno na meni. Kako stw vi po tome pitanja sjedenja ispred tv/kompjutora? Ja mislim da je to ok dok god određeni dio vremens provedemo i u igri s igračkama i vani. Pa od svega pomalo

07 lip 2015, 12:01

ŠokNaŠok je napisao/la:moja se boji buba. ne znam na koga :nata

ako vidi muhu, komarca, musicu ili mrava odmah vice 'buba' i krene puhati i mahati s novinama koje nadje.
ili doleti nama u zagrljaj.. ovisno koliko se osjeca ratoborno u tom trenutku :mrgreen

:hahaha A dobra je!!!
biljkas naša djeca rastu u doba modernih tehnologija, gdje je uopće nezamislivo da izbjegnu kontakt sa njom. Pa čak i u vrtiću koliko se sjećam tete stave djeci crtiće da gledaju. Ne vidim u tome ništa loše :dunno dok god je u granicama. Baš kako kažeš, od svega po malo. Moj si voli pogledati Traktora Toma, Zvonka, bilo što da ima autiće i da juri :lol ...

07 lip 2015, 13:07

Moj je lud za postar pat-om jer ima puo kombija i toto. A pocinje mu se svidjati i Graditelj Bob. Nursery rhimes obozavaju, pa oni plesu s njima i pjevaju. I to sve u granicama. Nemogu im dovijeka braniti :whew
sok a moj bube trazi,pa nosi meni,a ja ih se uzasavam. neki dan je lovio zabe :ajme a glista mu je mia (zmija)

jutros je od legica slozio ciku, i igrao se s njim sat vremena :shock nema sta ciko nije radio, vozio tako, mon (kamion) cak i setao po mami dok je pila kavicu :hahaha

Odoh trazit daljinski od klime, neznam di sam ga na kraju sezone spremila :conf

Vruci :mah iz Slavonije :kiss

08 lip 2015, 08:40

Dobro jutro drage moje! Želim Vam lijepi i sunčani tjedan :joy
Mi smo jučer bili u Maksimiru na čarobnom danu i bilo nam je super v :joy
Fran mi se vratio noćas u 2 sata, avion je kasnio, tak da je zaspao tek u 3 a ujutro mu je bila škola.
Sad me zove suprug da je mala skakala od sreće kad je vidjela šta je dobila iz Disneylanda i da stalno ponavlja pokoni, pokoni... :srca
A braco joj je tako lijepe stvarčice kupio od onog plišanog ruksaka sa Minicom, do haljinica, kompletića sa kratkim hlačicama, kombinezona, hudice...
I ja ga pitam što je sebi kupio a on me onak pogleda " Ti se šališ, pa kaj ti ja izgledam tak infantilno :ajme " To je Fran
Ali zato si jedao oduška na Roland Garrosu, na kraju je gledao i Đokovića, i finale Serene i našeg Dodiga koji je osvojio parove :joy
Danas mu se nije dalo ići u školu, ajme vukao se ko krepana mačka po stanu :lol
Što se tiče televizije, ona uopće nikada ne gleda jer se kod nas vrti samo tenis na tv :lol ali zato j ženska osvojila na nagradnoj igri hippa svoj tablet Samsung Galaxy :lol pa je vrlo aktivna na društvenim mrežama i obožava YouTube :hahaha
Mislim da u životu nije pogledala niti jedan crtić ustvari sigurna sam :lol

08 lip 2015, 09:05

Jutreko! I mi smo bili u Maksimiru jučer!
Joj, sinoć sam gledala onaj film "Halimin put", tako me se dojmio da nisam do tri u noći mogla zaspati... Sada sam hodajući zombi... :lol
Gaga, legići se slažu znači, super, super, moj se isto počeo se sa time igrati. Nekak mu do sada nisu bili neka fora, ali kupili smo mu neke slične kao ona igra "Tetris" i bome ih složi da ostanem paf!
Za drugi rođendan smo mu kupili ovo čudo:
http://www.svijet-beba.hr/auti-na-akumu ... /40/16/492 , bordo crvene boje i zamislite neće se voziti u njemu :ajme . Malo mu je visok pa ne može sam ući i izaći iz njega kad bi htio i to mu se toliko zamjerilo da neće voziti :lol .
Jeste vidjele fotkice princa Georgea sa sekom? Preslatki su mi skroz :le . Inače za mog Ivana svi govore da je jako sličan malom Georgeu, a bome kad bolje gledam baš i je. :luv

08 lip 2015, 09:13

jutro, evo i nas :luv

nema me par dana i skoro da nam mogu otvorit novi dio :lol ako hoćete da stavimo datume rođenja, pošaljite mi poruku s datumom ili mi tu napišite pa ću nadopunit i složit po dobi za sljedeći dio!

mi smo bili na selu i bilo nam je super. u voćnjaku, predivno vrijeme, mekana travica, vjetrić, beremo trešnje, ribizle i uživamo. išli smo se traktorom i prikolicom vozit do šume, tamo smo igrali nogomet kod lovačke kuće, jedan dan smo išli u neki privatni zoološki, pa malo obilazili rodbinu i tak. cura je bila 100 na sat. popodnevno spavanje nula bodova, samo piči okolo, kupala se u dvorištu u koritu, stalno je pretakala vodu kod pipe, zalijevala jagode, vozila se na biciklu, ma nije stala, šta da kažem.
ona se ne moji ničega - gledala je kak moja teta skuplja zlatice po krumpiru i poslije dođe bubamara i ona je zdrobi prstom :ajme u zoološkom je još posebno htjela ić gledat "mijice" - ja tamo ne prilazim ni pod razno, ali ide ona s drugima, gleda zmije, paukove, užas.
inače, u tom zoološkom je najviše bila fascinirana patkama koje su se kupale i kornjačama koje su imale bazen - dakle voda je presudna, i pokraj bazena malu pipu za vodu. ona je valjda sto puta s oduševljenjem neviđenim govorila: imaju pipu, mama kojni ima pipu, gle! ima pipu :lol i poslije je još tati u autu kad smo išli doma objašnjavala: imao je tata kojni pipu :lol

što se tiče kolica, tinice meni je oduvijek bilo fascinantno kak se tvoja cura voli vozit! kad se sjetima nas u Brusselsu, pa ja sam izludila s tim što nije htjela sjest u kolica, samo je gurala koilica i trčala, sjedila je samo na kratko ako smo rekli da idemo na metro pa da pojurimo, ili ako je braci htio sjest - pa ona njemu u krilo :ajme
doma s dadiljom koristi kolica jer kad idu do grada daleko je da hoda i tamo i nazad, pa onda sjedne jer zna da ide nekamo dalje. ovako na kratko nema šanse, a mi kad idemo idemo autom pa kasnije hodamo po gradu i svuda i onda autom opet do doma - je da je to 5 minuta, ali bilo bi mi previše još i to hodat s njima nakon đira po gradu...

ne znam šta ste više drugo pisale...

sunčeko, neka ste se nauživali, blago vam se za kupanje!
biljkas, čestitam još jednom, bude to sve sjelo na svoje, samo malo vremena treba!
šok, ti se isto nemoj unaprijed živcirat, sve će se to posložit, čak i kad čovjek ima visoke kriterije ;) :luv
mamamana, nasmijala sam se ko i obično tvom pričalici! inače princ George je rođen na datum kad i moj starij sin, a princeza Charlote kad i moja princeza, dakle isti datumi, samo godine različite ;) kopiraju me, šta da kažem!
idem dalje radit, pišemo se ...

08 lip 2015, 09:29

Latice vidim da si napunila baterije i odmah ubacila u petu brzinu :luv
Super poklon je taj autić ;) i da baš bedasto da se ne vozi...ali bude sigurno :up
Mi smo Ančici kupili motor na akumulator http://en.pegperego.com/toys/quad-princess i ne skida se sa njega.
Makar kad dođemo sa njim u park najmanje se vozi ona :lol
Ma meni su kolica zakon, ja zbilja uopće ne znam kako bi funkcionirala bez njih :lebdi
Danas nam dolazi kuma iz Amerike :joy

08 lip 2015, 09:52

Latice jeste vi sad gotovi kompletno sa pelenama ili ne? A sa cicom?
Ja sam danas nadam se otvorila zadnji paket pelena :liza
Joj a kolike gaćice sam joj nakupovala :hahaha dat ću joj da bira svaki dan koje hoće :liza

08 lip 2015, 11:24

A Latice Martica je legenda :luv !!! Baš mi je drago da ste se lijepo proveli! Sada znači čekate vrtić, uh, što će tu tek dogodovština biti :lol !
Ja sam jučer Ivana skoro cijelo popodne bez pelene i nije napravio ništa, što ja držim za dobar početak :yess .
MMu i meni bila je godišnjica braka ovaj vikend, ajme, ne mogu vjerovati da je 11 godina proletjelo u trenu... Bilo je tu lijepih darova i lijepih proslava, baš smo uživali ;) .
Tema je zaključana