mamamana je napisao/la: tamo je moja jepa mamica, ona voli najviše na svijetu!" Joooj, nema sunca ali sam se rastopila sva!!!![]()
ajooooooooooooooooj rastop totalni!!!
diana braaaavo za pelenu!!!
latice sreetna vam godišnjica!!!
Vi curke fakat imate staža
MM i ja se znamo kojih 8 godina no ja sam tada bila u nekom drugom filmu i nisam obraćala pažnju na njega - tek 3 godine nakon su nam se putevi susreli ponovno i sada smo skupa 5 godina. On je od samog početka govorio da sam ja ta
mamamana je napisao/la:Latice, prava lukavica je ta tvoja Bigulica, ima karakter samo takav već od malena!Joj, jedva čekam njene vrtićke dogodovštine, sve će ona njih u red dovesti!
joj i ja jedva čekam bigulicu u vrtiću
Fakat je hladno u Zg-u - nisu mi normalni ti skokovi i padovi temperature od 15 stupnjeva.

Latice jesi ti obavila svoje tretmane 

jako sam umorna i dekoncentrirana i za sve mi na poslu treba tri puta više vremena. i nekamo mi ništa ne ide od ruke, jučer sam pola sata čekala u pošti da pošaljem neka izvješća, pooooola sata, a dvoje ljudi je bilo isrped mene, poludila sam!
nikada nisam mogla biti na dijeti, ja jedino smanjim obroke i jedem češće i izbacim jedenje navečer iza 19 sati i to mi funkcionira kada pazim na kile.
Ja jučer i prekjučer jela takve salate sa tijestom, brdo povrća plus jedan dan piletina, drugi dan junetina. Sutra jedem neko varivo jer sam već 3 dana na tijestu i imati ću 100 kg
.
ozdravilicu

. Ali dobro, mi gotovo svaki vikend ili produženi vikend "zapalimo" za južnije krajeve, pa opet svi sretni i zadovoljni.

i danas se tako lagano osjećam
nesmije mu se ni pribliziti kad je vrijeme spavanja
zbilja sam ozbiljno shvatila svoj zadatak