mi se isto gužvamo u našem, ja ne stanem iza između njih pa se sva krivim i držim ovog malog za ruku...jednom smo trebali 5 stat u auto pa ne muž kao najtanji se nekako nagurao iza između njih a ja vozila I mi gledamo da bi uzeli malo komotnije auto, muž predlaže one kako si ti rekla kvadrataste, nisu ni nama nešto prelijepi al su cijenovno povoljni i valjda ipak komotni. Al otom potom , kad ja krenem radit....
Vidila slike i baš sam htjela pitat jel su to profesionalne fotke. A ja dala sestri fotić pa ga ona nije znala ni upalit....ja joj nabrzinu pokazala...pa dok je ona slikala prošlo zaljevanje

Moji i dalje bolesni, ustvari P je bolje iako mu je kašalj i dalje oštar, valjda će se to ovaj tjedan napokon smirit. A sa S sam išla jutros opet kod doktora jer mu je umjesto na bolje išlo na gore pa je dobio dodatne ljekove. P je uglavnom dobar....al kad mu dođe vrijeme od spavanja onda krene sa neću i dođemo u fazu da bi se svađali. Čim se naspava je bolje.

mislim išla sam naravno ali cijelu noć provjeravala mobitel i kasnije cijelu noć provjeravala dijete. Jučer je imao samo laganu temperaturu, cijeli dan bez lijekova. Danas je kod mojih pa ćemo vidjeti.
dani su sve topliji.

!
Knjige da mu ja čitam priču ga uopće ne zanimaju. Jučer nam je pas imao rođendan pa sam napravila tiramisu da možemo puhat svjećice