Sada je: 29 tra 2026, 09:32.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

zauvijekmama je napisao/la:Nista ga ne svbi, sto je super.
Na sunce naravno ne idemo.
Vec mu je otpala krasta koja je prva nastala, tako da ide na bolje.
Ma bit ce to ok.
ali ajde, zabavim ga sa nečim drugim pa prestane. Mislim da mu opet izbija zub...još ni neznam koji
ali vidim da se trlja. I on dosta voli grist i napada brata. Ja ga ne pustim...al ono...nije da me baš sluša/kuži. Stariji je jednom došao sa ugrizom na leđima iz vrtića pa sam prokomentirala teti pa poslije više nije bilo toga. Ustvari jednom je došao sa ugrizom na ruci al to se sam ugrizo...on i jedan dečkić su isprobavali

Joj kako se veseli šta je skužio nešto novo i joj kako je lijepo doživjet te stvari
Danas sam vozila neki autić na daljinski ispred njega i on je to samo promatrao i onda sam shvatila da ga se sad u biti boji, odjednom me tako jako zagrlio i stisnuo se uz mene. A ja malo uživala u tom zagrljaju
A ti ćeš najbolje procijenit koliko je spremna, mislim da ti je ona baš napredna oduvijek, ma cure su uvijek naprednije.

jedino me zeznula s olovkama, flomićima i sl. brat joj nikad, ali nikad, nije šarao ni po čemu osim papira. ona je već zašarala stol u dnevnom, bratove stripove, svoju odjeću, počela je zidove...i to je uvjerena da je veliki talent, napravi žvrlju pa ponosno izjavi da je to kućica, bod (bod), ko(r)njača...

Di ste na kraju upali?
.
Ipak je ova uspjela baciti pogled. Caklina otišla, vidi se dentin. Može ga se malo ocvrsnuti premazivanjem tom pastom, muž sutra ide po to. No, on će pomalo odlaziti, tako je i sinu ostao samo mali spic, no važno je da je korijen ok. I da je ništa ne boli niti bude.

- čestitike (moram priznati da sam malo ljubomorna)
- možda se čak prošetam do pedice ovih dana zbog toga.
- ali neka.... barem se vidi da je prava curica..... 

Čestitam tebi i tvojoj obitelji! Na nespavanje si naviknuta, pa...taman!

muza dobro naribaj.

baš mi je lijepo bilo na poslu danas, falilo mi je. malu je zabavio uglavnom deda, baka nam je bolesna na koljena pa joj je teško, a i moja teta je kod nas jer je neki dan izašla iz bolnice (povrijeđena kičma), a živi sama pa će par dana biti ovdje. kaže mi mama da je s malom uglavnom bilo ok, onda se u jednom trenu nečim zamazala i rekla onak kao i uvijek kad se zaprlja 'briši me mama' i valjda u tom trenu skužila da me već dugo nema...i tu je krenula cendrati i malo se oneraspoložila. kad sam došla doma ljubila me i stiskala, držala mi se za nogu, jedva sam na wc otišla. ali, mislim da će to biti ok. vidjet ćemo još, u četvrtak dolazim tek oko 22h kući....

- ili imaju poslove na kojima ne mogu surfati po bespućima interneta.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.