)Uz uvjet da cepici ne predstavljaju bauk, kao sto vidim kod vecine odraslih i neke djece (evo ja sam sada od dr dobila i cepice protiv migrenske glavobolje, tako da nama nisu).
Sada je: 01 kol 2026, 22:31.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
)
ali evo sad cemo probati prvo sa sirupom kad smo vec krenuli.

(jucer je izostala stolica). Brinula sam se da ga ne zakaci zatvor pa smo ga malo vise nudili tekucinom danas. 

. Odustali smo. Prije tjedan dana je isto skidala sama pelenu i kaze da je piskila. Od tada sam joj skinila stalno i evo vec puni tjedan, malo vise ne nosi pelenu. Ne zeli je ni po noci, pa se nekad zna po noci upiskit. Jednostavno odbija pelenu. Kaze: necu gupu pelenu. Sad neznam dali je to dobro ili bi trebala i dalje stavljat po noci. Inace sama ide u wc, i to na skoljku svaki put. Zna se dogodit da joj pobjegne malo, ali samo zato sta se zaigra pa se zaboravi. Ali u svakom slucaju sam zadovoljna jer sam stvarno mislila da ce ona bit problem za ostavit se pelena.

srecica tara je napisao/la: Sad neznam dali je to dobro ili bi trebala i dalje stavljat po noci. Inace sama ide u wc, i to na skoljku svaki put. Zna se dogodit da joj pobjegne malo, ali samo zato sta se zaigra pa se zaboravi.

Carlito je napisao/la:srecica tara je napisao/la: Sad neznam dali je to dobro ili bi trebala i dalje stavljat po noci. Inace sama ide u wc, i to na skoljku svaki put. Zna se dogodit da joj pobjegne malo, ali samo zato sta se zaigra pa se zaboravi.
Ja joj nebi stavljala po noci, kupi gumu i stavi je na krevet ispod nje.

škorpijica je napisao/la:Mi se pripremamo na taj veliki korak pa imam jedno pitanje za tu nepropusnu podlogu. Nju znači stavim ispod plahte kad spava i onda ako se popiški svaki put perem i nju? Trebam onda kupiti bar 2 komada?

cakorka je napisao/la:skorpijice-ja sam kupila od pampersa,dode 7kom u pakovanju,jednokratne jer nisam nasla ove druge.Stavila sam jednu u njen krevet,jednu u nas i jednu u auto sjedalicu kad putujemo duze,sve su jos suhe

srecica tara je napisao/la:a disi kupila?

A sad za ozbiljno, F ima 14 mj.. je li prerano? Otprilike znam u koje doba dana kaki, piški stalno, a na nonu nikako da sjedne... on se s njom igra
Iduće ljeto će imati preko 2 godine, pa mi se to čini malo dugo za čekati... trebam vaš savjet

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.