08 lip 2015, 11:33

08 lip 2015, 11:40
08 lip 2015, 11:50
08 lip 2015, 12:10
idem mu naručiti neki biljni preparat protiv uboda.
08 lip 2015, 12:15
Žao mi je zbog malenog, ti komarci su zbilja grozni, prošle godine su nas ubili u pojam, a čini se da niti ova nebu ništa bolja... Mom isto mjesto uboda dosta natekne i baš "miriši" komarcima, al na sreću nismo još imali potrebu za lijekovima... A nema kaj ne koristim protiv njih, šogorica mi ima vlastitu ljekarnu, nema kaj mi ne naruči, ali te beštije uvijek nađu put da bocnu... Uživajte u morskim radostima, Zadar i Vodice su mi uvijek bili prvi na listi ljetnih odredišta
.
08 lip 2015, 12:20
za odlican vikend. Bas vam je bilo fino. Mislim da bi se i moj uvalio kod zmija, njih obozava. Ujutro na terasi on, zmija i ja pijemo kavicu
Bez zmije
Jos on nju i hrani, i samo cekam kad ce mi neko pokucati misleci da imamo pravu zmiju
cestitam, i zelim vam jos puno, puno lijepih zajednickih godinica
Dugo je ljeto, valjda cemo i to odraditi 
Tamo smo vec par puta ljetovali, od Zatona, Biograda koji nam je u posebnom sjecanju. Tamo smo bili na medenom sa prvorodjencem u pupi
08 lip 2015, 13:00
gaga0305 je napisao/la:Ja odustala od odvikavanja, jos nije spreman, cak ni neskuzi da piskiDugo je ljeto, valjda cemo i to odraditi
08 lip 2015, 13:30
Kada ideš opet na godišnji? Ovo je bila samo uvertira u ono pravo jel
08 lip 2015, 13:44
08 lip 2015, 13:51
super za pupak! Koliko vidim tvoja Ana nema još niti dvije godine, pa ti svaka čast na želji da kreneš sa odvikavanjem, a bome i njoj jer ipak kuži ponešto o tome. Nije rano, ako skužiš da joj to baš predstavlja veliki problem, pauzirat ćete pa krenuti kasnije. Ja sam svojim curicama skinula pelenu, oboružala se nepropusnim gaćicama i nudila stalno tutu. Pelenu sam se trudila stavljat što rjeđe jer me bilo strah da im se ne pomota zakaj ju nekad imaju, a nekad ne. Starija je ušla u štos kroz tjedan-dva, manjoj je trebalo malo više, a kako bude sa malim vidjeti ćemo
...
08 lip 2015, 14:13
08 lip 2015, 14:19
svima, javim se čim čopim tren, ludo mi je i nezaboravno
08 lip 2015, 14:30
pa evo datuma - Ivan 02.04.2013.
08 lip 2015, 14:41
mamamana je napisao/la:Sunceko dobrodošla natrag!!Kada ideš opet na godišnji? Ovo je bila samo uvertira u ono pravo jel
Nemam ti što pametno reć za tutu kad mi još nismo krenuli s tim projektom. Nepropusne gaćice?? Curke pomagajte mi sa savjetima kako krenuti?
08 lip 2015, 15:05
inače, zasigurno se ne bi gužvala u tom djelu Dalmacije. Inače, obožavam Biograd i cijeli taj dio Šibenske rivijere jer smo svake godine znali ići na jedrenje no svake godine odemo par dana na Kornate
- a razlog tome je naravno moj sin koji ne može tjedan dana biti bez treninga
to je dano obećanje Franu kao poklon za državno prvenstvo
08 lip 2015, 15:19

) ali se mogu opustati i podsjecati da ce i to proci i nista ne mora biti spektakularno i savrseno.. 
08 lip 2015, 15:24
/
08 lip 2015, 15:40
Ne vjerujem!!! Joooj, baš ste me nasmijale
. Ne kužim kak se to daje, taj podnick mislim? Ja sam se nadala "Mama bez mane"
al dobar mi je i ovaj
! Ipak, maliiii isparavak ako može, MM je FANATIK Rolling Stonesa, ABBU također obožava, ali u mrvicuuu manjem omjeru
Tipkam na poslu i smijem se samoj sebi, a ljudi me gledaju
!
. Sreća pa i MM dijeli iste stavove, nema nama do Lijepe naše
08 lip 2015, 15:40
Daj šuti i ja bi tamja bi opet na karibe
Ma meni uopće nije problem putovati sa malom, bilo da se radi o par dana ili par tjedana
ma kad je ona zbilja dijete za poželjeti
08 lip 2015, 15:46
njega čuvam za skijaču
ne mogu zamisliti da je drugačije
08 lip 2015, 15:55
) sam vidjela svijeta - nekako sam i dalje najsretnija kad putujem. Sad kad još imam relativno malo dijete smo više na relaciji Zg - Dalmacija no već na zimu i proljeće planiramo svakakva putovanja - nekako bi voljela da i L putuje puno, upozna razne kulture, nauči poštovati i diviti se drugačijem od onoga što poznaje.
08 lip 2015, 21:54
, moglo bi se reć da se čovjek "iživio" jelte, ali kako smo se mi upoznali, totalno se promjenio i "prilagodio" mojoj "neakcijskoj" malenkosti
Oprostite mi na patetičnosti, još sam pod dojmom godišnjice
, danas je opet cijelo popodne bez pelene i nismo imali nezgoda
, al neću preveć hvalit da se ne ureknem
08 lip 2015, 22:27
08 lip 2015, 22:38
08 lip 2015, 22:56
pa ti radiš! wow! bravo!!
tako da ću u jesen tvojim stopama, Azzul!
odlično!09 lip 2015, 00:15

tak bi i ja vjerojatno panicarila 

09 lip 2015, 07:51
09 lip 2015, 08:21
Ali to su sve slatke brige
- to je i meni bio cilj i zato sam Frana vukla gotovo na sva putovanjanekako bi voljela da i L putuje puno, upozna razne kulture, nauči poštovati i diviti se drugačijem od onoga što poznaje.
09 lip 2015, 08:45
dva centra, ukupno 6 trgovina, u svakoj se gospođa dok sam ja ovom starijem nešto pogledala, sama preobula po nekoliko puta. njoj se "sve svida" -"ooo kako su jepe"
obula štikle, gumene čizme broj 35, crocksice sa spidermanom u svim bojama, starke, ma neka šta nije obula. sjedne na pod ako ne može nać klupicu, izuje se i ide po trgovini i probava, ja sam krepala od smijeha. na kraju smo kupili braci kad sam već odustala, a on je isto bio presmiješan, kaže: mama nikad nismo ovako divno lutali
ma jučer se toliko isprovaljivala da sam ja umirala od smijeha!
a mm nije mogao vjerovat da je on bi s njima sam cijeli dan u nepoznatom gradu i da je preživio ...
09 lip 2015, 09:01
i toplo se nadam da će i ona to brzo pohvatati....