što to niste napisale neki dan 
Sada je: 01 svi 2026, 10:22.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

...samo ovo što si nabrojila zvuči fino a pogotovo kad se poveže u tortu 

Hvala Bogu da ti je maleni bolje, super je on to izgurao! Dijelom sigurno i zbog toga što je dobro uhranjena beba pa mu je organizam imao snage izboriti se! A tu koju izgubljenu kilicu brzo ćete nadoknaditi, pogotovo na feštici! Bravo i za Paulinu, baš je hrabra curica
bravo!!!! Od srca ti čestitam, zbilja ti se divim, uz dvoje dječice i treće na putu ti još stigneš doktorat napisati!!! Bravo, bravo, bravo!!!
. Ja ju točno mogu zamisliti onakvu kulericu malu
. Držim fige da ti se smiluje po pitanju uspavljivanja.

razumijem te za tatu i godišnicu, to su uvijek tužni trenuci, unatoč svijesti da su sad na nekom ljepšem mjestu. 

razmišljaj samo na način da znaš da je tata gore i da sve nadgleda što se dešava u tvom životu
i daje upute anđelima kako da paze na njegovu unučad i dječicu
jer ti ćeš za njega zauvijek ostati njegova mezimica
Bravo bravo...dakle vas droje ćete doktorirati
Sve je spremno samo da još pokupim mamu i drangulije i možemo krenuti put Istre
Hvala dragaDržim mu fige i za daljnje mečeve, neka dragi Bog bude uz njega i pomogne mu

svaka ti čast! super kak to kod vas brzo ide - mislim na to da tako brzno nakon obrane teme možeš i doktorat predat. lijepo je kad su ljudi zainteresirani da te motiviraju da to brže odradiš. ja sam samo od predaje gotovog rada do toga da organiziraju datum obrane čekala preko 7 mjeseci
i onda je taj dan takav snijeg zapadao da je to bilo strašno. a jedan član komisije dolazio iz rijeke, mislila sam da neće stić, kad evo njega - kaže ima on lance, nema beda
ja sam iz Slavonije isto jedva stigla po snježini. ali zato sam na promociju išla sa sekom u trbuhu

a ne sa onim "Nema šanse da ona skine pelenu..." 
laganije su mi noge 10 kila 
a sad sam išla jer sam htjela probat taj lak i zadovoljna sam, baš mi je fino napravila! 
Ja pak uživam na pedikuri
joj mogla bi svaki dan da me netko masira... 

uz isprike što nisam ranije skužila!!
i tebi čestitke majko, ovo je ipak i tvoj dan 

na kraju sam skupila hrabrost i unatoč užasnoj boli sve si to sama sredila. Strava!
ni-kad vi-še!!Tinica je napisao/la:Mamamana -razmišljaj samo na način da znaš da je tata gore i da sve nadgleda što se dešava u tvom životu
i daje upute anđelima kako da paze na njegovu unučad i dječicu
jer ti ćeš za njega zauvijek ostati njegova mezimica
![]()
Znaš i sama da on ne bi želio da si ti tužna nego te želi vidjeti veselu i sretnu![]()
Šokica gdje ste pobjegli?
Pčelice čestitam od srcaBravo bravo...dakle vas droje ćete doktorirati
![]()
i držimo fige da ostane sve samo na kašlju!
Jedva gledam na poslu.

, želim joj obilje zdravlja, sreće i Božjeg blagoslova koji neka je prati cijeli njen život! Oprosti, čestitam sa malim zakašnjenjem, ali znaš kako kažu, za dobre želje nikad nije kasno
. Uživaj u Novigradu, odmori se pošteno!!
! Joj, najslađi su kada usavršavaju vještine govora, ma čovjek bi ih pojeo od miline!
...
lijepo se zabavite na proslavi rođendana.
cijelo jutro ide za mnom 'mama, mama, mama, mama, mama di si ti?' A stojim kraj njega i non stop nešto zove i pita i ja stvarno imam volje s njim parlati i sve mu odgovarati i objašnjavati al nekad bi samo da barem 5 minuta ništa ne govori

mamamana je napisao/la:Pčelicebravo!!!! Od srca ti čestitam, zbilja ti se divim, uz dvoje dječice i treće na putu ti još stigneš doktorat napisati!!! Bravo, bravo, bravo!!!
![]()

. A ovo što kažeš za mamakanje i dozivanje, baš kao da o mom pričaš, nekad u šali znamo reći da nije možda slučajno progutao CD (iliti ploču), brblja kao navijen, ali tako važno i sve tumači i krili rukicama kao veliki...
Čini mi se da tvoj Karlo ima prilično velik vokabular, zar ne? Ja više ovog svog niti ne pratim, mislim da smo odavno prešli rečenice od 10-15 riječi, u stanju je ispričati cijeli roman
... Lijep provod vam želim i nadam se da će vam biti lijepo vrijeme pa možda padne i koji kupanac!
...Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.