07 srp 2015, 08:54
pukaj se mico, pa ćeš biti jepa...mirises ko jubicica
Kako si me sad nasmijala...jadna mačka mogu misliti kako je izgledala kad je izašla van onako mokra ko iz centrifuge
ali tko je uopće sumnjao u to
07 srp 2015, 09:25
walter je napisao/la:pukaj se mico, pa ćeš biti jepa...mirises ko jubicica
ovo mi je uljepšalo dan!
pusa bebi vidri!
I mi planiramo često do Solarisa - kažu da su napravili dio aquaparka i za malene, kak to izgleda? Mislim da se L neće dati doma
I L je jako pažljiv prema bebama - bili neki dan s frendovima koji imaju curicu od 3 mjeseca. On ne mrda od kolica, dodaje joj igračke, mazi je po nogicama i smije se "vidi mama, ase (maše) beba nogicama"
07 srp 2015, 09:42
07 srp 2015, 09:43
a jesi mu skinula i pelene kod spavanja?
http://www.istralandia.hr/
Vodit ćemo i njegovog frenda tako da mu nije dosadno sa nama
07 srp 2015, 10:01
vjerojatno "pikira" na neku curku pa kad se ona javi onda će reći Bravoooo pogodila si
i time joj dati do znanja da mu je simpa
07 srp 2015, 10:34
Tinica je napisao/la:Ajme sad sam vidjelavjerojatno "pikira" na neku curku pa kad se ona javi onda će reći Bravoooo pogodila si
i time joj dati do znanja da mu je simpa
![]()
Ha ha ha sad bi mu najrađe ja napisala broj pa da ga pitam jel bi mene stavio
super mi je koliko puno cura mu se javlja! Tinica je napisao/la:Sunčeko vidim da je Luka spreman za seku![]()
07 srp 2015, 11:40
baš me zanima što će mi odgovoriti
meni je sve to jasno, simpatije, zaljubljivanje
...ali brate mili on još nema 12 07 srp 2015, 11:56
A čuj, kažu da su ove današnje generacije naprednije po pitanju svega
07 srp 2015, 12:07
. Sad decki mudruju di im je tata, jer nema muske mace, da bi srednji rekao da je garant pobjegao.
Navecer nam napokon komarce spricali, pa je to bilo hit. Kombi ima piku iz koje pufi 
07 srp 2015, 12:13
A čuj, kažu da su ove današnje generacije naprednije po pitanju svega
Sad mi je tek drago što je toliko angažiran u sportu pa nema baš puno vremena
Neki dan smo računali da će ovaj mjesec biti svega 9 dana u Zagrebu o 8. mjesecu da i ne govorim
ja uopće nisam skužila foru sa tim
pa sam mu napisala da mi mora platiti autorska prava za fotku
ali samo neka on što duže ostane u Splitu jer to znači da prolazi kolo po kolo
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/cene ... 2567-0.jpg
07 srp 2015, 12:34
sunceko29 je napisao/la:tinice aaaaaaaaaaaaaa, stavio je Fran tvoju sliku na FB, mama ga ipak najbolje poznaje![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaa ja ne vjerujem - ni da si ga pogodila, ni da je priznao,ni da je stavio maminu sliku na naslovnu
07 srp 2015, 12:41
iako barem jedan dan smo kod mojih jer ga ne vide u tjednu
Meni je fakat spas kaj ne kuham u tjednu - ponekada mi ostane od vikenda pa u ponedjeljak imam jedan dio ručka koji nosimo mm i ja na posao.
07 srp 2015, 13:01
u kojem tjednu si imala spontani?
koji su mi rekli " A gle to ti je sigurno trebao biti dečko pa kad je skužio u kakvu mušku ekipu dolazi prepustio je to jednoj maloj curici koja će doći"
I ja sam to shvatila da tako mora biti i zato sam bila od samog početka sigurna da je curka
i nakon dva mjeseca sam opet ostala trudna i evo je
aaaaaaaaaaaaaaa ja ne vjerujem - ni da si ga pogodila, ni da je priznao,ni da je stavio maminu sliku na naslovnu![]()
on je frajer i sve to ali zna on tko je od njega napravio to što je
To mi je ajmo reći zahvalnost i ustvari ja bi trebala sad biti zahvalna jer imam čast visiti na njegovoj stranici a s druge strane nije se htio niti jednoj curi zamjeriti
Opet majka riješila problem.
07 srp 2015, 13:12
Al bar ce drugim mamama biti sad lakse podnjeti, imati ce bar mhesti gdje ce bebice biti. I to puno znaci.
07 srp 2015, 17:34
. Imas super decke. Jel valjaju sta lubenice? Mi ih odavno izbjegavamo, a bome i nasi, otkad nas je uhvatila trckalica 
a moji decki uzivaju u bazenu
Zaboravio je kako se kaze pupak pa je izvalio da je to gono 
07 srp 2015, 18:31
! Latice, jel braci bolje? Martica je legendica, neustrašiva i predraga
! Joj, ja na Mladosti nisam bila od kad su moje cure išle u školu plivanja, a i onda nisam ulazila u bazen, samo podrška izvana. Sunceko, ja sam Ivana samo prvi dan ostavljala golog, ali kak je on odmah skužio princip, kupila sam mu komotne bokserice koje može sam skinuti pa je uglavnom u njima. Iskreno vam želim da podarite vašem anđeleku malu bracu ili sekicu, vjerujem da će biti divan i nježan stariji brat.
. Mi imamo tri debele pufaste mačke koje moj Ivan stalno nateže, već ih vidim na kupancu! Baš mi je drago da si se opustila i nauživala!
.
. Ali ovo kaj se tiče curica, dečki, ljubavi, zbilja jesu ove današnje generacije sve naprednije, da vi vidite ove prijateljice od moje Linde
. To se već ljubi sa dečkima, na onim izletima u školu u prirodi dečki su im se po noći uvlačili u krevete, jedna mala se pod odmorom hvata sa dečkom koji će ove godine u osmi razred. A kako su samo napasne... Ja kažem nekad je vrijedilo "Bjež'te cure idu dečki", a sad je bome "Bjež'te dečki idu cure". Istina, bilo je toga i nekada, MM je kao mlađi uvijek imao čopor curica koje su ga pratile, pisale mu pisma i tak, al neke od njih nisu imale mjeru i od njih dan danas ima traume koliko su bile napasne, pratile ga u stopu, izmišljale da su zaručene za njega, same si kupovale cvijeće pa rekle da im je MM kupio, skakale noću u dvorište
... Kad vidi neke od njih i danas, redovito pređe na drugu stranu ulice... Vi još imate malu dječicu (izuzev Mariachi), pa ćete jako dobro shvatiti onu uzrečicu "Mala djeca mala briga, velika djeca velika briga"
. Slažem se skroz i smatram da je jako važno da djeca, pogotovo na pragu tih "nezgodnih" godina imaju neke hobije koji će ih, dao Bog, držati podalje od lošeg društva i loših namjera. Tinica uživajte, ova spravica mi se baš čini zgodna! A Gaga, nebudi si maćeha, bućni se i ti u bazenčić koji put. Ili bar kakvo noćno kupanje sa dragimTinica je napisao/la:Sad mi je tek drago što je toliko angažiran u sportu pa nema baš puno vremena.
.
07 srp 2015, 19:55
07 srp 2015, 20:26
07 srp 2015, 21:06
07 srp 2015, 22:22
08 srp 2015, 08:14
08 srp 2015, 08:31
Fran je od 5 sati na treningu jer je dolje isto toliko vruće da kasnije kad počne turnir nema šanse da odradi kvalitetan trening. 
08 srp 2015, 09:14
dajte please savjete kaj vi koristite za potamaniti komarce i ako piknu jel mažete miceke s nečim? Ja L za sada namažem becutanom i mazim mu ubod da ga ne svrbi. Čim ga pikne trči do mene i viče "mama tavi kjemu" (mama stavi kremu)...
mamamana je napisao/la:Iskreno vam želim da podarite vašem anđeleku malu bracu ili sekicu, vjerujem da će biti divan i nježan stariji brat.![]()
08 srp 2015, 09:24
i tak.
08 srp 2015, 09:28
za to sam kupila bivacyn kremu, za komarce imam flocetu, Natura sprey i fenstil gel
Kad joj je mali veće crvenilo onda stavim fenistil...
pa je škakljam
obožavam taj miris
jednu imam u autu, jednu u torbi, jednu Fran ima u svojem teniskom begu
08 srp 2015, 10:04
. Sunceko, ja u sobe gdje borave djeca, a pogotovo gdje spavamo, ne stavljam ništa od onih aparata, a kamoli sprejeva. Eventualno u hodnik stavim onaj Raidov kaj traje 3 dana, skup je, ali zbilja je manje komaraca u kući. A djecu špricam sa Natura sprejem, a kad ubod već nastane mažemo Fenistilom ili slično. Mog Ivana baš jako vole te beštije, grozno.
. Od koliko riječi vam slažu rečenice? Jel ih dobro razumijete što govore? Skužila sam da je moj u stanju reći R i L
.
08 srp 2015, 10:18
latica je napisao/la:blago vam se svima što ne kuhate svakodnevno
Mamin sin,smeta mu hladnija voda
08 srp 2015, 10:22
i ne zna reći RRRRR...jedino kad vozi svoj motor onda ide brrrrr ali nema šanse da bi ona rekla naprimjer brzo nego buzoooo
dosta mi govori onak "cajklih" ali znam da je i Fran tako u početku do negdje 3,5 godine kad sam ga odvela logopedu pa mi je preporučila da što više sluša engleski naglasak na televiziji a ja ga odmah dala na tečaj engleskog
08 srp 2015, 10:41
08 srp 2015, 10:54