22 ruj 2016, 00:11
danas proljev, iliti,prilicno meka i obilna stolica 4 puta. Za nju je to proljev, jer kak jednom dnevno, a najcesce svaki drugi dan i to je tvrdokakac. Brat danas nije isao u skolu zbog glavobolje i temperature pa sam isla s njim dr, povela sam i nju. Kaze ped da vjerojatno imaju isti virus, samo kod nje izlazi na drugu stranu
). Izmedu je trazila dr da joj doda lutku rijecima ' dodaj cuicu, teta', sto je ipak bolje od donedavnog deranja ' daj miiii'. Neka mala vrsnjakinja joj se vrzma oko biciklica, a ova moja u dreku 'nemoj, ne tuđe!". Primjetila sam da malo zna splasiti drugu djecu. Njezna je fizicki, ne gura, ne tuce, ali stalno nesto vice I vidim da tocno kuzi kako dobiti paznju, zna se praviti da place, cim joj nesto ne pase, dolazi tuziti brata.
23 ruj 2016, 16:55
), morala sam zvrcnut frendicu koja je logoped, cisto da je malo priupitam
.
24 ruj 2016, 12:30
- ja sam sa svojim očajna - tete su mi u petak izjavile da će posjediti s njim..... nijedno drugo dijete njegove dobi nije toliko aktivno - počeo im se penjati na stol s kojeg jedu i onda skakati s njega, a da uopće ne gleda da li će ga netko dočekati - isto tako puže sam uz tanja stabla i popne se do pola stabla i onda počne plakati jer ne može dolje.....
- ili kameru u medvjediću
24 ruj 2016, 12:30
- ja sam sa svojim očajna - tete su mi u petak izjavile da će posjediti s njim..... nijedno drugo dijete njegove dobi nije toliko aktivno - počeo im se penjati na stol s kojeg jedu i onda skakati s njega, a da uopće ne gleda da li će ga netko dočekati - isto tako puže sam uz tanja stabla i popne se do pola stabla i onda počne plakati jer ne može dolje.....
- ili kameru u medvjediću
27 ruj 2016, 16:10
28 ruj 2016, 10:56
- drago nam je da je prva ljetnica s nama.
28 ruj 2016, 14:49
. kaka bar dvaput dnevno, što je i dalje puno, s obzirom na to kako je od sada bilo...možda se sad tako ustali. čudno mi je jer ipak zadnjih par dana malo slabije jede, jedino i dalje može pojesti lonac juhe kad bi joj netko toliko dao. domaća s domaćim rezancima, druge varijante, tipa gris knedli, je ne zanimaju.
u ustima je bilo krvi, usna natekla...sad ne znam jel su jedinice skroz ok, nije dala ni popipati. zaspala je par minuta nakon toga, u stvari, do pada obično i dolazi kad je pospana ili umorna. užas mi je to sa zubima. čekam sad da se zbudi da vidim klima li se što.
, ali viče na nas, glavno joj je 'nemoj, ne dam, maki se', pogotovo se ljuti ako joj netko kaže da je deda njegov, a ne njen. onda se krene i praviti da plače, ode u kut ili zabije glavu u trosjed i cendra sebi u bradu 'masin deda'. i zeza me u šetnji. neće ni u kolica ni u tricikl, a nakon malo hodanja, krene sa 'nosi mama masu'. mene kičma rastura i dobro osjetim ovih njenih 9.5kg, pa se izvrdavam. danas je u protestu stala nasred puta i ni makac, uz neizostavno fejk cendranje. hvala gospođi koja je naišla i priupitala je jel ide s njom. zbrisala je meni u roku keks, pružila ruku i šeatla narednih pol sata...uz povremeno okretanje da vidi jel se ova pojavila od nekuda
29 ruj 2016, 07:52
29 ruj 2016, 08:04
- naravno samo bez priče - već samo glasovi
- od bacanja sa onih kamiončića za vožnju pa do veranja svugdje.....
01 lis 2016, 22:07
i plese, guza ide gore dole, nrat se previja, a njoj kul da ga zabavlja...
04 lis 2016, 10:25
04 lis 2016, 11:18

04 lis 2016, 11:30
05 lis 2016, 14:47
i generacijske
I dalje je sitna i dinamitna, karakterna i brbljava. Slaže rečenice i priča naveliko, ima svoje omiljene igračke i igre, nikuda ne ide bez ovčice Janje i jako voli pjesmice i ples. Što se tiče hrane - hm, svojeglava za poluditi i nikada nisi siguran hoće li pojesti. Osim juhe, juhe i juhe, vječno pale jogurti i jabuke
05 lis 2016, 22:31
po građi, brbljavosti, a najviše po obožavanju juhe! to su suze kao jaja velike kad joj kažeš da nema juhe, i to je počela tražiti već za doručak. isto je obožavateljica jogurta, ali čini mi se da ga se pomalo već i zasitila. mislim da ima neki problem s kravljim mlijekom, rijetko joj ga dajem, a voli ga, ali guza joj se odmah ospe, stolica joj bude gadno smrdljiva i ljepljiva, pa više izbjegavam nego što dajem. cica sasvim dovoljno da to sve nadoknadimo.
A posesivna je i kad je mama u pitanju, buraza lema čim me zagrli, ne dajbože većih nježnosti. preksinoć su se igrali na krevetu, smijali se, divota. dok nije on rekao , naravno da je naživcira, da je mama samo njegova. dobio je par puta daljinskim po glavi i to pošteno.
06 lis 2016, 08:17

12 lis 2016, 09:27
ja spadam u one koje na poslu ne mogu čitat forum
a tako bi mi dobro došlo da imam malo vremena za to
jer doma u zadnje vrijeme ne stižem ni pročitat a kamoli pisat. Sad sam sa malenim na bolovanju, prehlađeni smo i ja i on pa se ujutro uspije i surfat
nek sve prođe uredu. Kad čitam o vašima, osjećam se da ne pripadam na ovaj generacijski, ma kakve rečenice
12 lis 2016, 10:21
- moj je još uvijek u istoj fazi u kojoj i tvoj, a par mjeseci je stariji....
12 lis 2016, 11:01
12 lis 2016, 14:36
Kako, kad...nemam pojma. dakle, sad je jedna dvojka gore polomljenja, druga s vanjske plohe ima oštećenu caklinu...ne znam što je njoj s tim padanjemna zube. stariji je gricnuo kamen, pa je bilo slično. Ali, ona ne stavlja stvari u usta, što se toga tiče, vrlo je razumna i to odavno. Pa sam se ponadala da će nam zubi ostati na broju. al, ne...
Dosta je glasna za izborit se za neka svoja 'prava'
Bratu kaže 'ne deri se na bebu' (misli na sebe), 'ne gavi' (gnjavi), i naravno, njoj, omiljeno 'maki se, baco'. Kuži da se stvari kupuju u dućanu, ne žica da joj nešto otvorim na blagajni, kaže sama da teta treba slikati. al, je zato već počela žicati da joj se kupi što se njoj sviđa. čim je u šetnji, skreće u dućan po sladoled, pecivo...danas je u dm-u vikala 'kupi mama kisoban', neki na medvjediće...naravno da ga još nije u stanju držati kako treba, al bome joj je bilo teško objasniti.
12 lis 2016, 17:25
ali i padalica
13 lis 2016, 12:52
17 lis 2016, 12:14
17 lis 2016, 18:58
17 lis 2016, 22:30
19 lis 2016, 10:29
19 lis 2016, 12:30
19 lis 2016, 12:42
02 stu 2016, 13:56

02 stu 2016, 14:31