Zašto previše?
M bi sutra trebala ići na prvi trening jer je prošli odbila.

Sada je: 29 tra 2026, 09:32.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

55 km od zadra. 110 km sve skupa jelte.
. nisam nikad vozila matizapotpis na ovoLiv Tyler je napisao/la:Koma Neve za vrtic, tj. njihovu upravu.
Super za predavanje i sto si zadovoljna.
. Ni s najmanjim nije bilo problema na putu. 

. al nek je to iza nje
.
.
.
.

I on je dosta napredovao sa govorom, sve rjeđe ima pogreške, r mu je isto slabiji, ali nije da ga baš nezna. Počeo je napokon ponavljat i neke pjesmice/brojalice. I onda nešto krivo čuje pa krivo govori ali uglavnom ne želi da ga ispravljam, da ga naučim ispravno. Točno vidim sebe u njemu
ali ajde, neka proba.
tako nekako je išla neka igra.

!
.
. stalno pitaju jedan za drugog.
stavila sam mu ih u onu torbu kao za papuče pa u ruksak, i naravno da sam mu sve pokazala šta sam mu spremila da zna i pokazala da su mu patke u toj torbi jer sam osjetila da bi moglo bit problema ali nije me doživio. Mislim si pa šta taj trener nije provirio u torbu. Aha...evo ga, zaspao na kauču
ma nek odmori malo. I tako, znala sam da će mu bit problem to nespavanje ali baš si je nekako želio na tu sportsku.
prošli tjedan je propustio jer je imao konjuktivitis pa ni neznam dal nam šta odbijaju ako ne ide. Ma vidjet ću sa tetama kad ih opet krenem ja vozitu vrtić.

) pa je Toma njega ugrizao
uopće ne mogu zamisliti kako je to izlgledalo. do popodne su opet bili best frends 

.
jutros se probudio u 5.45,smatram to jackpotom
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.