mamamana pa dobro nam došla natrag!! daj nam napiši šta ima kod vas, nije te dugo bilo!!
a ovo što si napisala za mene me baš nasmijalo jer se osjećam miljama daleko od tog ideala

ali hvala na čestitkama
moja curka je doma ovih dana, u petak navečer poslije gimnastike je imala neku temperaturicu, ali to je bilo samo tu noć, malo šmrca i kašljuca, ali je doma jer danas idemo kod okulista napokon!
ovih dana je bratac u dobroj fazi sa vježbanjem čitanja, a ja sam imala svog posla pa bi popodne sjeli nas troje za stol i svi radili. i ne mogu vjerovat, ali ona u crtovlju može napisat svoje ime i prezime

i sad iz vrtića svaki put kad donese crtež bude potpisan. da brat i ja ne pišemo za stolom, ne bi nju nitko natjerao, ali ovako nema šanse da je omane, odmah vadi svoju torbu s knjigama: mama šta ćeš meni zadat?

joj kamo sreće kad bi to do škole potrajalo
smiješna mi je bila neki dan, kaže: mama meni su ove čarape male. kažem ja - ma dobre su još, a ona meni: dobro ne bi ti poslušala, ja sam ti rekla

bilo me sram onda, to ja očito njoj govorim, užas, užas

ali ona je presmiješna kad tako krene
sunčeko, vrijeme leti neviđeno, sa svakim sljedećim djetetom sve brže, evo naša mala seka ima 6 mjeseci, pa ja se nisam okrenula pola godine je prošlo?!
i mi smo se dosta sanjkali zadnje vrijeme, ali moji se najviše vole valjat u snijegu, napravili su u dvorištu cijelu utvrdu. meni je već malo dosta zime, a najavljuju još dugo ovako hladno. bankrotirat ćemo s grijanjem, evo iskreno.